Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izcedek ali slab mehur? 18.1.2005 10:49:06
|
|
|
|
fricka
|
Tudi jaz sem imela take probleme okoli 20. tedna. Sem se ustrašla, da ne morem več zadrževati vode, poteklo mi je še vsakič kadar sem npr. kihnila. Začela sem z vajami za medenično dno in več hodit, zdaj sem v 24. tednu in težav ni več. Ne vem ali zaradi vadbe ali pa je enostavno s časom težava minila.
|
|
|
|
izcedek ali slab mehur? 18.1.2005 11:02:47
|
|
|
|
pika78
|
Fricka, kakšne so pa te vaje za medenično dno - kje si jih dobila ali videla? Lp, Pika (21t)
|
|
|
|
izcedek ali slab mehur? 18.1.2005 11:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pika78 idi pod porodc in prva tema so te vaje!;)
|
|
|
|
izcedek ali slab mehur? 18.1.2005 11:48:06
|
|
|
|
leah
|
to je zihr urin,se je meni isto dogajalo;)
|
|
|
|
izcedek ali slab mehur? 18.1.2005 11:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sej zdaj pa ni vec nic:zmeden2: no sej mene ne moti, dokler je vse okei:sloncek:
|
|
|
|
izcedek ali slab mehur? 18.1.2005 14:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz že celo nosečnost uporabljam vložke. Tam nekje do 28. tedna sem imela vedno dnevne, tanke, po 28. tednu pa sem prešla na prave za menstruacijo, čeprav imam sedaj včasih kar Vir 80. Mi je izcedek prišel skozi vložek, hlačke in zgornje hlače. Z izcedki pred nosečnostjo nisem imela velikih težav, sedaj pa so neznosni. Seveda imam sedaj, ko sem že v 40. tednu, tudi velike težave z uhajanjem urina, tako da to še poslabša vse skupaj. Skoraj vsakič, ko grem na WC, moram menjati vložek, kot da bi imela menstruacijo. Brezveze!:grrr::grrr: Bye, Blacky s :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?