izcedek ali slab mehur? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 10:31:51)

prej, sem sedela v avtu priblizno 30min, ker sem cakala fanta, ko sva pa sla v trgovino sem pa ugotovila da imam mokre hlacke:ups:sla sem na stranisce in mislim, da ni kriv mehur, ker je bilo vse skupaj bolj podobno izcedku(prozono-bele barve).ali je kaj narobe??ker izcedka ni bilo malo, premoclo mi je skozi spodnje hlace in vrhnje:zmeden:
sicer me nic ne boli in to se mi je zgodilo prvic.aja in tudi vceraj na pregledu je bilo vse okei:bravo:
kaj bi lahko bilo to?ali naj grem do zdravnika ali je to normalno?noseca sem 21t:zmeden2:

fricka -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 10:49:06)

Tudi jaz sem imela take probleme okoli 20. tedna. Sem se ustrašla, da ne morem več zadrževati vode, poteklo mi je še vsakič kadar sem npr. kihnila. Začela sem z vajami za medenično dno in več hodit, zdaj sem v 24. tednu in težav ni več. Ne vem ali zaradi vadbe ali pa je enostavno s časom težava minila.

pika78 -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 11:02:47)

Fricka, kakšne so pa te vaje za medenično dno - kje si jih dobila ali videla?
Lp, Pika (21t)

Anonimen -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 11:07:09)

pika78 idi pod porodc in prva tema so te vaje!;)

leah -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 11:48:06)

to je zihr urin,se je meni isto dogajalo;)

pika78 -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 11:48:38)

Hvala za odgovor Nina_Nana!
Kar se izcedka tiče,o katerem si spraševala: jaz ga imam v zadnjem času tudi kar precej - čeprav ne toliko, da bi mi povrhnje hlače premočil. Če ga je pa preveč, pa ne vem, kako je s tem... čeprav je, kakor so predhodnice napisale, verjetno to normalno.
Lp, Pika

Anonimen -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 11:59:14)

sej zdaj pa ni vec nic:zmeden2: no sej mene ne moti, dokler je vse okei:sloncek:

Anonimen -> izcedek ali slab mehur? (18.1.2005 14:08:10)

Jaz že celo nosečnost uporabljam vložke. Tam nekje do 28. tedna sem imela vedno dnevne, tanke, po 28. tednu pa sem prešla na prave za menstruacijo, čeprav imam sedaj včasih kar Vir 80. Mi je izcedek prišel skozi vložek, hlačke in zgornje hlače. Z izcedki pred nosečnostjo nisem imela velikih težav, sedaj pa so neznosni. Seveda imam sedaj, ko sem že v 40. tednu, tudi velike težave z uhajanjem urina, tako da to še poslabša vse skupaj. Skoraj vsakič, ko grem na WC, moram menjati vložek, kot da bi imela menstruacijo. Brezveze!:grrr::grrr:

Bye,

Blacky s :duda:

Stran: [1]