|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tibetanske vaje...katera jih zna?
16.1.2008 7:52:20   
šnucika
...mislim, da sem jim reče tudi vrelec mladosti,življenja.. ali nekaj takega. Jih je sedem in naj bi se delale vsak dan- zjutraj.
Vse drugo sem pa pozabila.

Bi bila zelo vesela, če jih katera obvlada in mi jih lahko na kratko opiše.
Pred leti sem jih znala, so čisto easy in zjutraj te fajn raztegnejo, prebudijo...lažje zadihaš.

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tibetanske vaje...katera jih zna?
16.1.2008 7:55:43   
Anonimen
http://www.lunin.net/zdravje/slo/TelovadneVaje/TibetanskeVaje/

Tukaj je vse prikazano.user posted image

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 8:00:18   
šnucika
Oj, hvala...super, na lunin net sem pa čist pozabila...včasih sem pa dost tam gor visela.
Ampak zakaj sem jih jaz delala sedem...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 8:22:36   
Anonimen
Pozdravljena.

Jaz sem se pred kakšnim tednom odločila, da bom delala vsako jutro "pozdrav soncu", da se mal pretegnem. Naredila sem ga enkrat, ugotovila, da nisem nič gibčna, skozi se mi ni dalo gledat na list, in sem za enkrat zaključila s tem. Vaje mam še na steni, in morda si kdaj v bližni prihodnosti premislim.

aspirinčica

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 8:28:38   
šnucika
pozdrav soncu je joga, ne? Meni ni bila všeč, je tale tibetanski vrelec mladosti veliko enostavnejši. Poskusi kakšen dan, mogoče ti bo lažje kot pozdrav soncu.user posted image
Meni delujeta različno - kot avtogeni trening in progresivna relaksacija, slednja je veliko preprostejša in enako efektivna.

Ma jaz nimam problemov z zapomnitvijo vaj...progresivne relaksacijske vaje,vseh 16, sem znala po enem dnevu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2008 9:32:37   
Dadi
Moj tašča jih dela vsak dan...pravi da ji kar nekaj manjka če jih ne naredi. Jih dela že kakšne 4 leta.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 10:21:47   
Enolla
Jaz jih delam od konca oktobra lani in sem se tako navadila, da če jih kakšen dan zjutraj ne nardim mi manjka (enako kot tašči od Dani). Sem jih pa tudi iz Lunin neta potegnila dol. Najprej sem mislila delati pozdrav soncu, ampak je preveč kompliciran, tibetantkse vaje pa so enostavne za si jih zapomnit. Zaenkrat sem pri 15 ponovitvah.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2008 10:54:35   
Anonimen
Sedaj sem pogledala mal te tibetanske vaje, pa jih bom vrjetno preiskusila. Vsak večer delam avtogeni trening že leto dni, manjka pa mi nekaj za zjutraj. Bom videla, če mi bodo te vaje všeč.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?