Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tibetanske vaje...katera jih zna? 16.1.2008 8:00:18
|
|
|
|
šnucika
|
Oj, hvala...super, na lunin net sem pa čist pozabila...včasih sem pa dost tam gor visela. Ampak zakaj sem jih jaz delala sedem...?
|
|
RE: tibetanske vaje...katera jih zna? 16.1.2008 8:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Jaz sem se pred kakšnim tednom odločila, da bom delala vsako jutro "pozdrav soncu", da se mal pretegnem. Naredila sem ga enkrat, ugotovila, da nisem nič gibčna, skozi se mi ni dalo gledat na list, in sem za enkrat zaključila s tem. Vaje mam še na steni, in morda si kdaj v bližni prihodnosti premislim. aspirinčica
|
|
|
|
RE: tibetanske vaje...katera jih zna? 16.1.2008 8:28:38
|
|
|
|
šnucika
|
pozdrav soncu je joga, ne? Meni ni bila všeč, je tale tibetanski vrelec mladosti veliko enostavnejši. Poskusi kakšen dan, mogoče ti bo lažje kot pozdrav soncu. Meni delujeta različno - kot avtogeni trening in progresivna relaksacija, slednja je veliko preprostejša in enako efektivna. Ma jaz nimam problemov z zapomnitvijo vaj...progresivne relaksacijske vaje,vseh 16, sem znala po enem dnevu.
|
|
RE: tibetanske vaje...katera jih zna? 16.1.2008 9:32:37
|
|
|
|
Dadi
|
Moj tašča jih dela vsak dan...pravi da ji kar nekaj manjka če jih ne naredi. Jih dela že kakšne 4 leta.
|
|
RE: tibetanske vaje...katera jih zna? 16.1.2008 10:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj sem pogledala mal te tibetanske vaje, pa jih bom vrjetno preiskusila. Vsak večer delam avtogeni trening že leto dni, manjka pa mi nekaj za zjutraj. Bom videla, če mi bodo te vaje všeč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?