|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj moške odvrača od sexa?
15.1.2008 21:22:25   
rosen
To,ženska,drži definitivno.
...so kot žvali,več krvi in sranja vidijo,hujši so.........user posted image user posted image user posted image

------------------------------------------------
krade mi te cesta, kradu mi te ljudi.........
------------------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.1.2008 21:35:17   
lelaval
Zdravega moškega nič ne odvrača od seksa, edino to, da ga ženska ne zanima. Če ga zanima je vseeno ali ima deset kil preveč ali ima mozolj na licu, ne v nulo pobrito piško, ali je pred pol ure jedla stročji fižol s česnom....skratka ne si delat utvar, če ga ne zanimaš, ga pač ne.

Albina user posted image - mislim, da ni več kaj dodat, ker si vse povedala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.1.2008 21:35:41   
taja27
se strinjam z albinco. skor.

drugač pa mislim, da ženske, ki ne seksajo rade in ne uživajo v seksu. največji 'afrodizjak' za moškega je ženska, ki hoooččeee seksat in uživa v seksu.

(odgovor članu rosen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.1.2008 21:38:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

največji 'afrodizjak' za moškega je ženska, ki hoooččeee seksat in uživa v seksu.

To pa itak :)).

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.1.2008 8:27:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj moške odvrača od seksa?

Ti ne gre v glavo, da ga enostavno ne zanimaš, a ne user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.1.2008 10:11:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Al bina je vse povedala. user posted image

Ja, res.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.1.2008 14:12:25   
Katey

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

se strinjam z albinco. skor.

drugač pa mislim, da ženske, ki ne seksajo rade in ne uživajo v seksu. največji 'afrodizjak' za moškega je ženska, ki hoooččeee seksat in uživa v seksu.

Se strinjam z obema, sam zna bit pa problem, če moški ne more zadovoljit vseh ženskih fantazij oz. da si ženska želi več kot ji njen moški lahko da.To pa zna bit prizadet moški  ego kar ga lahko odvrne od seksa.user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.1.2008 14:18:20   
taja27
Katey se strinjam tudi s tabo. Ampak ponavadi takšne ženske itak najdejo / najdemo takšne moške, ki nas znajo zadovoljiti tako in drugače. Če pa ne najdemo, pa iščemo dokler ne najdemo.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.1.2008 14:32:09   
Katey
Taja27, to imaš čist prov, bistvo je da jih najdemouser posted image .
Včasih se mi zdi sam to problem k se čist preveč govori, samo o tem a je moškim uredu, pa kaj mu je dobr pa kaj mu ni.......mislm da je bistvo dobrega seksa oz. seksa nasploh celoten odnos med partnerjema.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.1.2008 12:18:36   
gregstrx
user posted image  Sem mislil, da bo največ moških odgovorov user posted image

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.1.2008 13:16:50   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx

Jah očitno ne upate povedat, pol pa rajš mi mal pametujemouser posted image

(odgovor članu gregstrx)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.1.2008 13:18:14   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Mogoče pa ni kaj povedat k temu user posted image  ......

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.1.2008 13:21:28   
Katey
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Mogoče pa ni kaj povedat k temu user posted image  ......

Ah pol pa super, pol vas očitno od seksa ne odvrača skoraj ničuser posted image ..................

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.1.2008 13:22:33   
taja27
jst sem tud pričakovala kakšen odgovor, ki bo kritičen in ne nesramen. sej veste, vedno je fajn, če na podlagi dobre informacije lahko kaj izboljšaš.

in res sem pričakovala kaj več moške reakcije na tole vprašanje. zgleda, da tjazyja ni, da bi tole ornk skomentiral.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.1.2008 13:26:52   
daddy
  Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ).

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.1.2008 13:51:55   
Katey

Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ).

Mene pa iz moškega stališča zanima, če je npr. partnerka zagreta za seks bolj kot partner ali vas to moti oz. vam je nadležno al ji ustrežete?user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.1.2008 14:05:19   
daddy

Mene pa iz moškega stališča zanima, če je npr. partnerka zagreta za seks bolj kot partner ali vas to moti oz. vam je nadležno al ji ustrežete?user posted image user posted image

Na to ti bom lahko odgovoril, ko bom to doživel. Zaenkrat še nisem user posted image .

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.1.2008 14:20:39   
gregstrx
No, po moje je najbolj pomembno, da ženska pokaže interes in ga mogoče (če le ta obstaja) še malo multiplicira (ne preveč - okusno), da se to malo bolj vidi. Verjetno bi moškega (po mojem skromnem mnenju) najbolj odvrnilo pomanjkanje interesa.

Seveda je pa vloga moškega, da ta interes v ženski kreira ... ampak pustmo to, to ni zdaj tema user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.1.2008 14:38:50   
Katey

Na to ti bom lahko odgovoril, ko bom to doživel. Zaenkrat še nisem user posted image .

Aha, pa vseen hvala za odgovor. Men se pa dogaja da me meče in si želim seksat non stop, pa me včasih mal skrbi da se me bo moj naveličal oz. zgubil interes.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2008 14:43:24   
daddy

Aha, pa vseen hvala za odgovor. Men se pa dogaja da me meče in si želim seksat non stop, pa me včasih mal skrbi da se me bo moj naveličal oz. zgubil interes.

Čemu se sekirat "na zalogo", kot se temu reče user posted image  Nič ni narobe s tem, da te "meče", še več - popolnoma normalno je to. Če bi pa opazla kake znake naveličanja, pa mal popestrita zadeve - vklopit domišljijo, pa bo. Vsi smo se v nekem obdobju počutili kot da smo mi "izumili seks", dajta se še vidva s partnerjem user posted image .

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2008 14:54:12   
Anonimen

Če mu "interes" tudi pokažeš na okusen in zanj sprejemljiv način (z vsemi N parametri, ki so pri tem možni) potem je tvoj možek lahko zelo zadovoljen. Seveda, če maš pa občutek, da so določene stvari dosegle svojo odličnost v izpeljavi, pa je čas za INOVACIJE user posted image .
Vemo pa, da ko je človek "potreben" si zmisli marsikaj user posted image user posted image user posted image . Kar pogumno.

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2008 15:18:32   
Katey
O ja se potrudim, da se mu na koncu  fajn user posted image  , se dobr zavedam da je to za zdrav odnos ogromnega pomena pa meni to tko zelo paše počet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.1.2008 15:28:05   
taja27
user posted image  Katey.  Men so namreč tko smešne (al pa žalostne) ženske, ki jim je nerodno povedat, da sploh seksajo s svojimi partnerji, da bi pa zraven še uživale ... pol jih pa res lahko roka božja doseže. In v bistvu ja, žalostno je, ko vidim, kolko je takih.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.1.2008 15:32:12   
Katey
Taja27 ja dobr vem kaj misliš, jih je ogromen takih tukaj gor in okrog mene (služba). Ja da bi pa še priznale da uživajo, ja jih pa res lahko kaj od zgoraj zadane. Zato je pa fajn da tud take user posted image  obstajamo, pa si damo lahko tkole še mal več duška.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.1.2008 16:51:04   
Anonimen
Hvala, ker ste s oglasili v takem številu.Sem zelo potrta, očitno je res zgubil interes.Na začetku je blo vse tako božansko...vse do zanositve.
Naj povem da ko dam jaz pobudo večinoma ni za stvar.Ko pa najmanj pričakjem jo da on.Bojim se da to ne pelje več daleč.Rekel mi je da, da ne ve zakaj se mu ne da.Očitno je da ga ne zanimam več.Kako pa sploh zakoni zdržijo po desetletja??Na dopustu poleti je blo mega.Drugače ostalo vse štima.
Ne vem kam to pelje.Bojim se, da ga nekega dne prevaram.Pa ne se delat norca  iz tega posta, prosim.
lp

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?