Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 21:22:25
|
|
|
|
rosen
|
To,ženska,drži definitivno. ...so kot žvali,več krvi in sranja vidijo,hujši so.........
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 21:35:17
|
|
|
|
lelaval
|
Zdravega moškega nič ne odvrača od seksa, edino to, da ga ženska ne zanima. Če ga zanima je vseeno ali ima deset kil preveč ali ima mozolj na licu, ne v nulo pobrito piško, ali je pred pol ure jedla stročji fižol s česnom....skratka ne si delat utvar, če ga ne zanimaš, ga pač ne. Albina - mislim, da ni več kaj dodat, ker si vse povedala.
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 21:35:41
|
|
|
|
taja27
|
se strinjam z albinco. skor. drugač pa mislim, da ženske, ki ne seksajo rade in ne uživajo v seksu. največji 'afrodizjak' za moškega je ženska, ki hoooččeee seksat in uživa v seksu.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 21:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 največji 'afrodizjak' za moškega je ženska, ki hoooččeee seksat in uživa v seksu. To pa itak :)).
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 16.1.2008 8:27:07
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj moške odvrača od seksa? Ti ne gre v glavo, da ga enostavno ne zanimaš, a ne ?
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 16.1.2008 10:11:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Al bina je vse povedala. Ja, res.
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 16.1.2008 14:12:25
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 se strinjam z albinco. skor. drugač pa mislim, da ženske, ki ne seksajo rade in ne uživajo v seksu. največji 'afrodizjak' za moškega je ženska, ki hoooččeee seksat in uživa v seksu. Se strinjam z obema, sam zna bit pa problem, če moški ne more zadovoljit vseh ženskih fantazij oz. da si ženska želi več kot ji njen moški lahko da.To pa zna bit prizadet moški ego kar ga lahko odvrne od seksa.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 16.1.2008 14:18:20
|
|
|
|
taja27
|
Katey se strinjam tudi s tabo. Ampak ponavadi takšne ženske itak najdejo / najdemo takšne moške, ki nas znajo zadovoljiti tako in drugače. Če pa ne najdemo, pa iščemo dokler ne najdemo.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 16.1.2008 14:32:09
|
|
|
|
Katey
|
Taja27, to imaš čist prov, bistvo je da jih najdemo . Včasih se mi zdi sam to problem k se čist preveč govori, samo o tem a je moškim uredu, pa kaj mu je dobr pa kaj mu ni.......mislm da je bistvo dobrega seksa oz. seksa nasploh celoten odnos med partnerjema.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 12:18:36
|
|
|
|
gregstrx
|
Sem mislil, da bo največ moških odgovorov
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 13:16:50
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Sem mislil, da bo največ moških odgovorov Jah očitno ne upate povedat, pol pa rajš mi mal pametujemo
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 13:18:14
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Sem mislil, da bo največ moških odgovorov Jah očitno ne upate povedat, pol pa rajš mi mal pametujemo Mogoče pa ni kaj povedat k temu ......
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 13:21:28
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Sem mislil, da bo največ moških odgovorov Jah očitno ne upate povedat, pol pa rajš mi mal pametujemo Mogoče pa ni kaj povedat k temu ...... Ah pol pa super, pol vas očitno od seksa ne odvrača skoraj nič ..................
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 13:22:33
|
|
|
|
taja27
|
jst sem tud pričakovala kakšen odgovor, ki bo kritičen in ne nesramen. sej veste, vedno je fajn, če na podlagi dobre informacije lahko kaj izboljšaš. in res sem pričakovala kaj več moške reakcije na tole vprašanje. zgleda, da tjazyja ni, da bi tole ornk skomentiral.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 13:26:52
|
|
|
|
daddy
|
Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ).
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 13:51:55
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ). Mene pa iz moškega stališča zanima, če je npr. partnerka zagreta za seks bolj kot partner ali vas to moti oz. vam je nadležno al ji ustrežete?
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 14:05:19
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: daddy Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ). Mene pa iz moškega stališča zanima, če je npr. partnerka zagreta za seks bolj kot partner ali vas to moti oz. vam je nadležno al ji ustrežete? Na to ti bom lahko odgovoril, ko bom to doživel. Zaenkrat še nisem .
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 14:20:39
|
|
|
|
gregstrx
|
No, po moje je najbolj pomembno, da ženska pokaže interes in ga mogoče (če le ta obstaja) še malo multiplicira (ne preveč - okusno), da se to malo bolj vidi. Verjetno bi moškega (po mojem skromnem mnenju) najbolj odvrnilo pomanjkanje interesa. Seveda je pa vloga moškega, da ta interes v ženski kreira ... ampak pustmo to, to ni zdaj tema .
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 14:38:50
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: daddy Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ). Mene pa iz moškega stališča zanima, če je npr. partnerka zagreta za seks bolj kot partner ali vas to moti oz. vam je nadležno al ji ustrežete? Na to ti bom lahko odgovoril, ko bom to doživel. Zaenkrat še nisem . Aha, pa vseen hvala za odgovor. Men se pa dogaja da me meče in si želim seksat non stop, pa me včasih mal skrbi da se me bo moj naveličal oz. zgubil interes.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 14:43:24
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Aha, pa vseen hvala za odgovor. Men se pa dogaja da me meče in si želim seksat non stop, pa me včasih mal skrbi da se me bo moj naveličal oz. zgubil interes. Čemu se sekirat "na zalogo", kot se temu reče Nič ni narobe s tem, da te "meče", še več - popolnoma normalno je to. Če bi pa opazla kake znake naveličanja, pa mal popestrita zadeve - vklopit domišljijo, pa bo. Vsi smo se v nekem obdobju počutili kot da smo mi "izumili seks", dajta se še vidva s partnerjem .
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 14:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: daddy Men kot odgovor na pamet pade samo nehigiena, ampak to ni nič novega, nič, kar ne bi že vedele ( upam vsaj ). Mene pa iz moškega stališča zanima, če je npr. partnerka zagreta za seks bolj kot partner ali vas to moti oz. vam je nadležno al ji ustrežete? Na to ti bom lahko odgovoril, ko bom to doživel. Zaenkrat še nisem . Aha, pa vseen hvala za odgovor. Men se pa dogaja da me meče in si želim seksat non stop, pa me včasih mal skrbi da se me bo moj naveličal oz. zgubil interes. Če mu "interes" tudi pokažeš na okusen in zanj sprejemljiv način (z vsemi N parametri, ki so pri tem možni) potem je tvoj možek lahko zelo zadovoljen. Seveda, če maš pa občutek, da so določene stvari dosegle svojo odličnost v izpeljavi, pa je čas za INOVACIJE . Vemo pa, da ko je človek "potreben" si zmisli marsikaj . Kar pogumno.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 15:18:32
|
|
|
|
Katey
|
O ja se potrudim, da se mu na koncu fajn , se dobr zavedam da je to za zdrav odnos ogromnega pomena pa meni to tko zelo paše počet.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 15:28:05
|
|
|
|
taja27
|
Katey. Men so namreč tko smešne (al pa žalostne) ženske, ki jim je nerodno povedat, da sploh seksajo s svojimi partnerji, da bi pa zraven še uživale ... pol jih pa res lahko roka božja doseže. In v bistvu ja, žalostno je, ko vidim, kolko je takih.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 17.1.2008 15:32:12
|
|
|
|
Katey
|
Taja27 ja dobr vem kaj misliš, jih je ogromen takih tukaj gor in okrog mene (služba). Ja da bi pa še priznale da uživajo, ja jih pa res lahko kaj od zgoraj zadane. Zato je pa fajn da tud take obstajamo, pa si damo lahko tkole še mal več duška.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?