Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:00:47
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Usrana rit.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Nesamozavestne ženske.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:01:38
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Usrana rit. za posrat
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrad na prvem mestu, pol pa zanemarjenost. Pa moj prav da cvileče ženske(tiste k majo ful visoko frekvenco glasu) To je na prvi vtis. Na drugo roko(po prvem seksu) pa večino odbija žensko bitje k leži k klada pa čaka da se dogajajo čudeži No, to je vse kar jst vem. Bom še mal sodelavce povprašala.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Nesamozavestne ženske. Ali pa preveč...
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena ali pozdravljen. Dobro vprašanje. Moje mnenje je, da moške odvrača od seksa: - jamranje in zaspanost(zehanje) ženske
- neurejenost intimnih predelov
- premalo poželenja
- slaba higiena(ne samo intimnih predelov)
- utrujenost
- povečana telesna teža
- krvavitve in izcedki pri ženski
- prisotnost pri porodih(sem že slišala)
- ginekološke težave ženske
- služba(strahovi, napori,...)
- druga ženska
- nesamozavestna ženska
- ženska, ki da premalo pobude
- zdolgočasenost(vedno isti položaj,...)
- ...
Vsaj tako mislim jaz. aspirinčica
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
povečana telesna teža No no Pol nas dost neb seksalo. Pa seksam večkrat k suhe prjatlce
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Smrad na prvem mestu, pol pa zanemarjenost. Pa moj prav da cvileče ženske(tiste k majo ful visoko frekvenco glasu) To je na prvi vtis. Na drugo roko(po prvem seksu) pa večino odbija žensko bitje k leži k klada pa čaka da se dogajajo čudeži Se podpišem še pod to. Sem se spomnila na pogovor s prijateljem, ki je imel kar nekaj avanturic, in je omenil vse to.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 povečana telesna teža No no Tudi jaz jo imam, tko da s tem ne ciljam na druge.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravega moškega nič ne odvrača od seksa, edino to, da ga ženska ne zanima. Če ga zanima je vseeno ali ima deset kil preveč ali ima mozolj na licu, ne v nulo pobrito piško, ali je pred pol ure jedla stročji fižol s česnom....skratka ne si delat utvar, če ga ne zanimaš, ga pač ne.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 povečana telesna teža No no Tudi jaz jo imam, tko da s tem ne ciljam na druge. Pa nč ne seksaš? K pr men osebno se ni pogostost nč spremenila odkar sm se zredila, pa sm se ful. Tak da jst mislim da to ni glih razlog. Je pa fajn izgovor za ene ja
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:44:40
|
|
|
|
cmokec
|
Al bina je vse povedala.
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Zdravega moškega nič ne odvrača od seksa, edino to, da ga ženska ne zanima. Če ga zanima je vseeno ali ima deset kil preveč ali ima mozolj na licu, ne v nulo pobrito piško, ali je pred pol ure jedla stročji fižol s česnom....skratka ne si delat utvar, če ga ne zanimaš, ga pač ne. To je pa res ja. Čeprav ekstremen smrad pa pomoje še zmeri odvrača, oz. revež lahko v nezavest rukne
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Zdravega moškega nič ne odvrača od seksa, edino to, da ga ženska ne zanima. Če ga zanima je vseeno ali ima deset kil preveč ali ima mozolj na licu, ne v nulo pobrito piško, ali je pred pol ure jedla stročji fižol s česnom....skratka ne si delat utvar, če ga ne zanimaš, ga pač ne. Podpisem.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:48:26
|
|
|
|
dulcinea
|
MOjga odvrača vonj po cigaretih iz ust.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Počakajte, da pride Dove kritičarka. Bo ona povedala svoje.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:49:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea MOjga odvrača vonj po cigaretih iz ust. Moj je tud to trdu en cajt, k grem pač zvečer predn grem spat na čik....no tretji dan ga je minil odpor
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 17:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem treba pa ekološke kadit
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 18:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Zdravega moškega nič ne odvrača od seksa, edino to, da ga ženska ne zanima. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 18:13:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
kaj pa vem, vsaj s tem nimam problemov. mogoče bi dodala edinole to, da otrok sredi postelje (vendar oba) ampak se da rešit na drugačne načine, oz prostore drugače pa se dejansko strinjam z albino....če ni ni...
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 19:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsiljive ženske.
|
|
|
|
RE: kaj moške odvrača od sexa? 15.1.2008 20:12:34
|
|
|
|
Freycha
|
al bina je kar dobro napisala ..... vse ostalo pa je stvar dogovora.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?