Čmrlika
|
Jaz pa sem danes osebno spoznala našo soborko Čmrliko ...prav simpatična in zgovorna pupa ...pa tko lep buši ima Ja skye. lahko rečem samo, hvala enako! Ampak punce, vam povem, da si moramo kar en konkreten čas rezervirat za srečanje, midve sva bli sami, pa je trajalo skoraj 2 uri, pa še bi lahkooooo klepetali, ne skye? Drugače sem pa precej razočarana nad brezbrižnostjo soljudi - prejle sem šla po veliko piko in se mi je pri glasbeni šoli zvrtelo. Zelo grdo sem padla, mimo mene je pa ravno takrat šla okrog 40 let stara ženska in ni niti trznila No, na srečo sem se, ko sem začutila, da grem proti tlom, vrgla na koleno in dlani, zato je trebuh ostal na varnem. Sem si pa pošteno razbila koleno Draga moja, se moraš kar sprijaznit s tem... mene to ubija, jaz pa vedno priskočim vsakemu na pomoč, pa čeprav mu ne znam mogoče pomagat, mu je sigurno lažje ko vidi, da nekdo vsaj registrira da se mu je nekaj zgodilo... Tud jaz sem mela prej kregarijo na avtobusu, so me mulci kr izrinili iz vrste za bus ,pa sem vskipela- če mislijo da so edini, ki gredo gor...mi je rekel šmrkl, ja pa se TI tud rivaj, sem rekla, bom jaz tebe porinla nekam ja !!! In potem je komentiral: bom se vsedel zdaj na en stol na drugega bom pa torbo ****n..pa se delal frajera pred kolegi in potem je bil kot zanalašč ta stol edini fraj ko sem se jaz gor prebila...sem mu rekla odmakni torbo ali sebe, ker če ne ti bo prekleto nerodno ko se ti bo v naročje vsedla!! Kje sem se že to naučila? Jeeee, jupi za nasvete ene izmed naših majčiC! SNP žal deluje in ne vem katera je to bila Je samo debelo pogledal in seveda vstal, pol mu je pa še ena babica lekcijo odčitala. je od sile na naslednji postaji iztopil In da se še jaz pohvalim, tudi mi bomo malo renovirali..je že en mesec kar smo predsobo in hodnik nardili na novo, je že dolg cajt.. Tako da...grem tud jaz v omare,v četrtek zjutraj moram imet bodočo otroško prazno ,ker je moj dragi ati zrihtal po hitrem postopku in preko vrste parketarja !Hvala ati! Ampak jaz sem do jutri zvečer brez lubija...........ma bom že zmogla, on pa ati pa jutri samo upam da prazne omare( ker će bom še dolgo tu gor visela ne bo tak ) odstranita, pa vtrgata še prastari itison ven, pol pa bo...juuuuuu, veselo na delo , ve pa uživajte!" hvalabogu me je vsaj želodec popustil
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|