|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
21.1.2008 19:25:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Katina: ja od smrti sestre je minilo 1.5 leta, od mame pa 7 mesecev tako, da so stvari še kar sveže. Je pa res, da nekaterih stvari nikoli ne preboliš, le ščasoma spomin malo obledi. Moj oče je umrl pred dobrimi 20 leti, pa se mi zdi kot, da se je zgodilo včeraj. Se mi pa zdi, da mi user posted image  in pričakovanje user posted image  pomaga, da prbrodim to težko obdobje.

Estrella*, en velik user posted image  zate. Res mi je žal, da si morala dati skozi toliko hudega user posted image  Zelo pogumna in srčna ženska si user posted image

barbaw, moje kile se znajo tudi še dvigniti v višave user posted image  Trenutno še lepo dohajam kilažo predhodnih nosečnosti. Pojem pa res veliko, res večinoma sadja in zelenjave, se pa nikakor ne branim čokolade user posted image  Izgleda, da imam gene in presnovo bolj po starem atu (oče moje mami) in po očetovi žlahti - če pogledam svojo mamo (po mamini strani) in mojo mami, sem lahko res srečna, da jima ne sledim user posted image  Moja mami ima namreč že od nosečnosti z mano velike težave s telesno težo - je precej nesrečna user posted image

Še obseg mojega trebuščka (se je user posted image  potrudil in večkrat pomeril): 98 cm.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.1.2008 19:57:18   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image             

22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), Anitka (GP) 

24.01.2008: buccka (GP), Katy82 (GP

25.01.2008: Aurora28 (GP)

29.01.2008: Anitka (
3D)

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP),Sončnica Sandra***(GP)

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP), Sashy (GP) 

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP) 

22.2.2008: sesil (GP)

27.02.2008: narava (GP)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.1.2008 20:28:34   
aurora28
Dober večer!

Špelin@, Kasso in Valentina iskrene čestitke za dobro opravljene GP! user posted image user posted image user posted image

Jana81
so nama danes pripeljali spalnico, ampak je še v kartonskih škatlah, ker naj bi jutri prišel monter, ki jo bo sestavljal, ampak me še ni nič poklical user posted image . Če me jutri ne pokliče, kličem ob 12. uri v Lesnino in povem, da so mi zagotovili, da bo montaža splanice zagotovo v torek in zahtevam, da pridejo, ker moj mož si ne more vsak dan rihtati dopust. Mal se bom raskurila, če me ne bo poklical. user posted image
Kako pogosto pa ti otrdeva maternica? Meni tudi danes pogosto otrdeva, ampak zaradi tega, ker sem hodila kot nora, poleg tega sem morala na 7. nadstropje peš in sem sopihala kot slon. user posted image user posted image Komaj sem se privlekla do vrat. To je to, če so dvigala preobremenjena. user posted image

Estrella* mi je zelo žal, da si morama iti skozi žalostno obdobje ob izgubi svojih dragih. user posted image user posted image user posted image

Barbaw user posted image , jaz sem vsako jutri pokonci okrog 6.30 ure in imam svojo proceduro (pitje donata, sadni sok, zajtrk in tablete Neo vin), vmes malo pogledam tv in poslušam radio, nato pa grem ob 9. uri zopet spat za 1 uro. user posted image user posted image Danes se je pač po naključju našel čas za likanje user posted image .

Špelin@ ta tvoj G pa je od hudiča. Mi je danes prijateljica, ki je user posted image povedala, da mora pri svoji osebni G vedno 1. UZ plačati in to 31 €. Mislim, to pa je too much, ti pa še slike plačuješ user posted image user posted image , da ni G sram, kako se okorišča na user posted image .

Aurea  dobila sem knjigo Čiščenje nereda in feng šui v knjižnjici. user posted image user posted image user posted image

Čmrlika
joj te čist razumem kako je hudo, ko gre ljubi od doma. Mene tudi stisne pri srcu, če ga iz službe ni pravčas in kar razmišljam kaj bi lahko bilo narobe. Važno, da je tvoj dragi prispel srečno in da se srečno vrne k svojim dvema nazaj domov. user posted image user posted image

Moj user posted image je danes odnesel na odpad star dvosed user posted image , načeloma ga je imela naša user posted image za svoje ležišče, ampak ker naju čaka nova sedežna, bova nekaj dni še počakala preden jo odpakirava, že zaradi tega, da se najina psička navadi na svojo novo blazino in da si ne bo privoščila nove sedežne. Upam, da nama rata najin projekt. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.1.2008 20:33:19   
sesil
aurora, ti kar zjutraj pokliči za monterja, ker drugače ga res ne boš videla. pa seveda če se bodo izmikala, pol pa kar malo zateži. ko sem imela jaz za montirat kuhinjo je blo tudi tako.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.1.2008 20:58:41   
Katina
jana81, ups nisem mislila tako, ker je bila po prejšnjem pisanju tvoja G slišati zelo razumevajoča. Mogoče je pa danes na G predčasno vplivala polna luna, ki bo jutriuser posted image . Mogoče pa tvoja G dr. Strahovo osebno pozna in ji zato zaupa, dr. iz Dobrne pa ne. Jaz lahko dr. Strahovo le pohvalim - je moja osebna G. Sicer ne vem kako zgleda pregled v Dobrni, kot vem je v ceno pri dr. Strah vključena morfologija s 3D - mogoče je zato cena višja.

Estrella, saj ne bi bila rada tečna, vendar ko boš popravljala seznam našega srečanja te prosim, da spremeniš:
Predlog srečanja je pa zame SLO imam pa 4 prosta mesta (avto je kar velik, tako, da se zadaj lahko spravijo 3 .

Katina: ja od smrti sestre je minilo 1.5 leta, od mame pa 7 mesecev tako, da so stvari še kar sveže. Je pa res, da nekaterih stvari nikoli ne preboliš, le ščasoma spomin malo obledi. Moj oče je umrl pred dobrimi 20 leti, pa se mi zdi kot, da se je zgodilo včeraj. Se mi pa zdi, da mi  in pričakovanje  pomaga, da prbrodim to težko obdobje.
Zelo mi je žal, da si se morala srečati s takimi groznimi izgubami. Razumem te, da ti je težko, ne samo zato, ker so rane še zelo sveže. Upam, da te s svojim spraševanjem nisem preveč spomnila na tvoje bolečine. Pošljem ti lahko le topeluser posted image
z željo, da se boš naučila sprejeti življenje tako kot se ponuja ob pomoči tvojih user posted image user posted image user posted image

jutri držimo pesti za: CatJa (GP), mali pingo (M), Anitka (GP), Sesil (GP)  

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.1.2008 21:38:58   
tally
pozdravljene drage so user posted image . Čestitke za opravljeno MORFO(špelin@, kasso in Valentina). Vidim da vse obnavljate svoja gnezdeca ali nabavljate nove stvari user posted image za vse. A ni dobr ko imaš neakj novega v stanovanju, se mi zdi kot da nova energija pride v hišo.
Sem pa opazila da meni tudi že kar nekaj časa otrdeva maternica oz. trebuh, pa energije mi manjka, domov pridem kot cunja. Nč bo treba mal dopust pokurit.

Aurora jaz grem vsak dan po stopnicah v 4 nad. pa se včasih komi gor privlečem, potem pa doma neki časa sopiham. Prev smešno, včesih sem pa te stopnice dobesedno pretekla user posted image .

Estrella* en user posted image za tebe, ker si v tako kratkem času doživela toliko hudega, jaz vem kolikokrat sem pogrešala mojo mamo, ko sem rabila nasvet ali karkoli drugega, sedak pa ko sem noseča si želim da bi bila tukaj in se veselila z mano.Pa čeprav je od njene smrti 4 leta ne mine dan, da se ne spomnim nanjo.

Za jutri pauser posted image user posted image user posted image   za morfo in za gp za tiste, ki jih imate.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.1.2008 22:37:06   
mali pingo
Se še jaz na hitro pofočkam, me že pošteno user posted image  matra. Komaj čakam, da se zvalim v posteljo, pa upam, da bo kaj več spanca kot preteklo noč.

Barbaw (upam, da sem prav črkovala), sem začela jest grenivko zvečer, pa da vidim, je pa user posted image , upam, da bo vsaj učinek. Se mi pa zdi, da se redim, če samo hrano pogledam, kaj šele jem, sem že rekla, da si bom začela pisat, kaj točno pojem, ker se mi zdi, kar neverjetno, da mi grejo kile gor (se mi ne zdi, da bi veliko jedlauser posted image ).

Estrella* žal mi je, da si izgubila toliko ljubljenih.
Jaz sem tista smotka, ki sem zamočila datum M, tako, da je že za mano (17.01.), nisem pa opazila, da nisi zbrisala 22.01., pa za srečanje sem se tudi že prijavila (sem iz Lj, prevoz ni problem, imam 3-4 mesta brez večjih težav, načeloma imam 7-sedežnika ampak ne bi peljala toliko ljudi naenkratuser posted image , je čist prevelika odgovornost (pa če še x2 množiš user posted image )).

TamaraJ - concordova spletna stran je www.concord.de, kar pofirbcaj, pa povej, kakšen se ti zdi vozek. Sem pisala tudi na drugo temo, glede izkušenj, pa očitno pri nas ni prav razširjena firma (vsaj kar se vozekov tiče), no ja bomo vidli, morda bomo pa mi prvi, ki ga bomo testirali.

Valentina - sem prav vesela zate, vidiš, da je pomagalo, ko smo tako pestke stiskale. Špelin@, važno da je vse ok, tak odnos pa kar odmisli, ni vredno.

Zdaj pa res grem v mižale. Veliko sreče vsem, ki vas jutri čakajo GP ali M.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.1.2008 23:44:29   
sashy
user posted image Tri izpite sm naredila enga sm ruknla, za enga še ne vem, jutr mam pa že šestega pa pol nasledni torek tistega , k ga nism naredila. Trudm se, da ne bi bla preveč živčna, ker to slabo vpliva na user posted image . No sj če se preveč sekiram me takoj opozori pa me pošten brcneuser posted image  no vsaj vem d je ok.

Pa vsem čestitke za MF!user posted image  za ostale pa še držim pestiuser posted image

Glede g je pa tko, če nisi z njim al z no zadovoljna si raje poišči drugega, ker se boš pregledov tako lahko vedno veselila, ne pa da se boš spraševala: Kakšne volje bo pa danes? Nekateri so na žalost pri svojem poklicu brezosebni, tako kot na tekočem traku in prav imaš, da user posted image  osrečiš ni treba velikouser posted image

Lahko noč user posted image  inuser posted image .

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.1.2008 6:41:26   
Skye
Jutro user posted image !

Eno user posted image in rogljiček za vsako, da bo vstop v novi dan mal lažjiuser posted image

Špelin@, Valentina čestitke za uspešno prestano morfo....user posted image so pa pravi korenjakiuser posted image user posted image user posted image

Estrella
  kar zabololelo me je pri srcu, ko sem prebrala, kaj vse si že prestala v tako mladih letih user posted image Zelo mi je žal za izgubo tvojih najdražjih user posted image user posted image user posted image Res si močna osebnost...občudovanja vredna user posted image user posted image user posted image

Sashy čestitke za uspešno opravljene  izpite in  veliko sreče  danes, ter naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh če se jaz spomnim učenja...izpitov...kar zmrazi me user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.1.2008 7:51:01   
sashy
Dobro jutro vsem skupaj! želim vam uspešen dan se še popoldan kaj beremo, sem prepričana da se boste razpisale, zdej pa na izpituser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.1.2008 8:24:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sashy
zdej pa na izpituser posted image

Za tega sem kar prepričana, da ga boš z lahkoto opravila user posted image  Glede na to, da nas bo toliko stiskalo pesti zate, je tako tudi prav user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.1.2008 8:30:24   
TamaraJ
Dobro jutro mamice!!

spelin@, Valentina2006 in Kasso...user posted image user posted image user posted image Bravo mamice za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image . Valentina, vidiš, da smo res stiskale pesti. Zdaj pa uživaj v nosečnosti in nadoknadi vse trenutke, ki so ti bili zaradi skrbi odvzeti. Ja, lepo bi bilo, če bi bili umirjeni in sproščeni kadar bi si to želeli... pa ne gre. Težko se je otresti skrbi, še posebno, kadar imamo za seboj bolečo izkušnjo. Želim nam vsem, da je le-teh v življenju čim manj.

Sicer pa... se ša katera  danes počuti kot kop duser posted image ... ??user posted image Nekaj sem se hvalila, da sem se izognila obolevanju... No, pa se spet oglaša grlo, pa glava, pa boli me vse, najbolj pa hrbtenica. Ne morem sedet, ne stat... Pa spala sem slabo.. Ajeeej...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.1.2008 8:36:55   
špelin@
Dobro jutro vsem user posted image

Danes sem vsa polna energije, polna luna zelo pozitvno vpliva name in na moje razpoloženje user posted image  Upam, da se bo to poznalo tudi v omari user posted image  Glede na to, da me še vedno čaka kup starih oblačil, ki jih je treba presortirati user posted image

Skye se je že potrudila s kavico in rogljičkom, jaz pa vam lahko zdajle ponudim še skodelico metinega čaja user posted image

tally, žal mi je tudi za tvojo izgubo user posted image  Verjamem, da je tudi po štirih letih rana še vedno sveža, vedi pa, da tvoja mami bdi nad tabo in prihajajočo kepico user posted image

Danes stiskamo pestke za CatJoAnitko in sesil - za vsako po ena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.1.2008 8:38:13   
TamaraJ
seshy... kot je napisala spelin@: veliko nas bo držalo pesti zate danes, predvsem pa tvoj mali pomočnik v trebuščku. Mislim, da greš lahko polna optimizma in zaupanja vase v akcijo! Go, go, go!!!user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 689
22.1.2008 8:46:17   
TamaraJ
CatJa, mali pingo, Anitka... držimo pesti in se veselimo dobrih novičk user posted image user posted image user posted image !!

mali pingo... ja, sem si pogledala vozičke od Concorda. Zdijo se mi fuul luštkani. In barve in dodatki.  Jaz se zanj osebno nebi odločila zaradi tega, ker ima prednja kolesa manjša. Zase sem iskala predvsem 4-kolesnika z velikimi, enakimi, napihljivimi kolesi. Imam namreč veliko makadama okoli. Treba bi ga bilo sprobat.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.1.2008 9:24:57   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

CatJa, mali pingo, Anitka... držimo pesti in se veselimo dobrih novičk user posted image user posted image user posted image !! 

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image

Punce, ki imate več izkušenj z birokracijo pred rojstvom naših user posted image , predlagala bi da nam 1. user posted image  mal pomagate z nasveti, kaj vse je treba urediti pred samim rojstvom (glede porodniške, itd.) in kdaj.  Jaz sem totalni nevednež, kaj se tega tičeuser posted image  
Vsak nasvet bo dobrodošeluser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 691
22.1.2008 9:25:12   
Čmrlika
Sicer pa... se ša katera danes počuti kot kop d ... ?? Nekaj sem se hvalila, da sem se izognila obolevanju... No, pa se spet oglaša grlo, pa glava, pa boli me vse, najbolj pa hrbtenica. Ne morem sedet, ne stat... Pa spala sem slabo.. Ajeeej...

Dobro jutro!
Jaz pa sem ko povožen taxiuser posted image  Na srečo me ne daje(še) prehlad, grlo ali kaj podobnega, sem pa user posted image  za en drek...Lubija ni, pa celo noč sem se nekaj kobacala, ker me je menda-no upam da je to to, želodec bolel, me še zdaj malo muči...user posted image

Špelin- blagor tebi, da luna nate tako vpliva, jaz namreč za vse zgoraj napisano krivim prav njo!!!user posted image

Ja nič, treba bo v nov dan, nam ne preostane nič drugega, me je vsaj user posted image  že poklical pa malo v boljšo voljo spravil, ..user posted image
Aja, pa naš ati je imel včeraj tam daleč v Nemčiji čas, in je bil v šopingu, je user posted image  kupil neke cotike...user posted image  ati, da si se opogumil tudi sam!

Nič, držim pestike vsem za današnje pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , itak, bo vse kot mora biti, tako da hitro poročajte, jaz pa popapcam moj zajtrk popijem mlekeca se porihtam in grem na kavico z eno našo majčico...da se spoznavauser posted image , pa najine pike tud user posted image
Se že veselim
Lep dan vam želim srečke nosečke!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.1.2008 9:36:06   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sicer pa... se ša katera danes počuti kot kop d ... ?? Nekaj sem se hvalila, da sem se izognila obolevanju... No, pa se spet oglaša grlo, pa glava, pa boli me vse, najbolj pa hrbtenica. Ne morem sedet, ne stat... Pa spala sem slabo.. Ajeeej...

ker me je menda-no upam da je to to, želodec bolel, me še zdaj malo muči...user posted image

gud mnuvning!

no, da se se jaz malo javim. tudi jaz izgledam kot povozen taxi (dobra fora!user posted image ) ampak jaz zaradi tega, ker ze skoraj 14 dni ne spiiiiiiiiiiiiiiiiiim! moj Bog! potem pa preizkusam razlicne nacine, ala: grem spat ob 10 in se zbudim ob enih zjutraj, sem budna do 5, nato zaspim za eno urco in spet vstat (tokrat prisilno!user posted image ) in gremo delat..ok, to ocitno ne pelje. torej se odlocim za drugi scenarij: grem spat ob 8 (zvecer, seveda), spim (spet!) do enih zjutraj, se zbudim, sem pokonci do 5 nato zaspim nazaj do 6, ko se moram spet prisilno zbudit in it v sluzbo. Aja, utrujena sem pa isto! Ce grem spat ob 10, ob 12 al ob 8 zvecer! Isto! Zjutraj: user posted image  Ne vem vec kaj naj naredim???? Saj, cez dan sem ok, nisem nic zaspana, ampak zjutraj?! se mi zdi kot da zadnje atome moci skup mecem zato da se vstanem.. user posted image  

eni sdzescns?

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.1.2008 9:43:34   
MARTINA25
JUTRO MAJČICE!!!

Joj jst sm tud danes čist povožena....sovražim luno...!!!!user posted image  Komi čakam, da bo ura 14.00 da šibam domov...služba mi postaja iz dneva v dan bolj odveč,še posebi vstajanje...!!!

Drugače pa bi se rada zahvalila vsem majčicam, ki ste mi tako prijazno svetovale glede grenivke...moji gležnji niso več otečeni!!!!user posted image user posted image user posted image
Zares sem Vam hvaležna!!!Tako zelo sem se navadila na RR in na vse Vas, da mi je prav hudo, če Vas ne morem vsak dan prebrat!!!
Torej hvala VAm za vse koristne nasvete, se priporočam še naprej...pa itak komi čakam, da VAs spoznam še v živo!!!!
Uživite, pa naj VAs ta luna ne vrže preveč iz tira!!!
PAPA

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 694
22.1.2008 9:51:16   
jana81
Heeeeeelouuuu...

narava te čist razumem, ker sem pred mesecem mela iste probleme, sem šla spat ob 9h,11h,al pa 1h, pa sem se zbudla ob treh zjutri in do 5h bulila v strop, pol pa zaspala nazaj kot top do 7h, in pol ne pa ne vstat, ampak sedaj (morem potrkat), spim celo noč,(spat grem ob polnoči) se pa zbudim ob pol 6h da grem na wc in pol še mal dremam do 7h.

tamaraJ...jst se sicer še kar dobro počutim, me pa hrbet boli kot da me je en celo noč s kolom tolku.Na stolu komi sedim, mam povštre pa nič ne pomaga...sicer je me včeri dala na bolniško, sam kaj ko je tolk dela, da ne morem kr ležat doma (ne morem mamce pustit da sama dela, pa še gripo ma).komi čakam da bo konc januarja, da bo DDV te norije konec.

CatJa, mali pingo, Anitka...vse nejlepše danes user posted image user posted image user posted image

skye... se čist strinjam s tabo...jst sem ko en butl, nič ne vem kdaj je treba kej zrihtat...bolj ko berem, amnj mi je jasno.

čmrlika.. se je splačalo a ne, da je šel malo v Nemčijo, je tvoja user posted image  punčka dobla cotke, sem sigurna da jih nobena druga en bo mela. Upam da se kmalu pride stisnat k tebi.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 695
22.1.2008 10:08:48   
kasso
skye, kar se tiče birokracije na socilani pred rojstvom sem že zdavnaj pozabila, čeprav sem dala že 2x skozi. Najbolj zoprno pa mi je bilo, ta drugič, ker sem morala direktno (še preden sem šla domov) podpisat na UE neke papirje, ker sva s mojim koruznika.... mislim, da je potrebno za izdajo rojstnega lista.... prvič pa smo lahko to zrihtali že pred rojstvom, potem pa so ukinili.
Drugače pa mislim, da ti da tam nekje okrog 36. tedna ginekolog potrdilo, s katerim greš na socilano urejat stvari za porodniško. Je pa en kup papirologije, tako da se hitro pozabi.... ali pa sem sama sklerozna ;)

Estrella,
novice o izgubi bližnjih oseb me vedno pretresejo, najbrž zaradi podobnih izkušenj v družini... drži se.
Drugače pa za seznam, naslednji pregled imam 27.02., skupaj pa sem se v nosečnosti zredila 5,5 kg.
Za srečanje pa sem  že omenila, da mi najbolj odgovarja lokacija LJ in imam še tri mesta, če ne vzamem otrok s seboj. (no, če boste vse same, pridem tudi jaz brez njiju).

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 696
22.1.2008 10:11:50   
aurora28
Dobro jutro!

Da vam še jaz skuham eno user posted image . Jaz danes sploh nisem mogla spati, na wc hodim vsake tri ure, ker je naš tamali očitno na mehur prislonjen in me prav zateguje in moram šibat lulat user posted image . Ampak take bolečine kot sem jih danes doživela pa še ne, tako me je hrbet bolel, da sploh nisem spati ne na boku in ne na hrbtu, lahko sem le stala, da me ni bolelo...ja kako pa naj spim stoje user posted image user posted image . Ob 3.30 uri sem pa user posted image
prosila, da me je zmasiral, ker enostavno nisem več mogla nič. Potem je bilo bolje, da sem vsaj lahko normalno zaspala za vsaj 2 uri.

Mah sem pa jezna, ker me montažer še sploh ni poklical, mi pa imamo vso stanovanje v razsulu user posted image . Sem klicala v Lesnino in povedala kakšna je situacija, pa mi na drugi strani pravijo: ˝A nič vas ni poklical?˝ Ja halooooo. Je rekla, da bo preverila in me poklicala nazaj, evo zdaj pa že na njen klic čakam 1 uro. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 697
22.1.2008 10:25:43   
TamaraJ
Punce, mislim da nas je vse, razen srečnice speline, danes povozila luna. Jaz ob pol 12 šibam na sestanek k eni stranki, ki jo ''ne volim previše'' in se mi upira kot 100 user posted image . Upam, da ne vpliva luna na vse, ker bo drugače to zelo ''prijeten''sestanek. Jaz sem tečna in najbrž še kdo.

Ja, pa dve novi plombici imam od včeraj. No, stare mi je popravljal. In jaz ne maram vrtanja in sem bila čist trda na stolu... sonček je pa brcal kot nor. No, tudi on ne mara zobarjev. Je po mamiiiuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 698
22.1.2008 10:35:44   
barbaw
Dobro jutro!

Malo bolj oblačno, ampak vseeno dobro. Kaj še katero muči utrujenost? Mogoče pa je začela vplivat luna name user posted image .

Sashy res nas je toliko, ki navijamo zate, zato ti bo ratalo. user posted image   Pa user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Skye jaz sicer nimam pojma kako se porodniška ureja user posted image  se moram tudi sama pozanimat. Drugače pa si lahko urediš paket oz. denar pred rojstvom (mislim da 90 dni prej). S potrdilom o PDP greš na CSD in ti izdajo potrdilo o prejemu denarja oz. paketa. Za druge stvari pa ne vem, ker nisem nič potrebovala. Bom malo prečesala net pa še kaj napišem.

Martina25 user posted image  za konec zatekanja. So malo nagravžne (meni osebno so kar dobre) ampak za zdravje in manjše nabiranje kil sem jaz takoj za. Če bi vedela kaj sem jaz pila, da bi imela več mleka. user posted image  Prekuhano seme, ne spomnim se več kakšno. Je še moj user posted image  rekel, da se res trudim za najinega user posted image . Je pa pomagalo. Mi je mleka zmanjkovalo in je bil naš user posted image  lačen, umetnega mleka pa ni hotel piti, da bi se vsaj malo nasitil, da bi imela mlekarna čas, da si opomore.

Kaj ima še katera probleme s tem, da ne more dolgo stat? Meni namreč že nekaj časa delajo težave noge (cca 2 meseca). Če stojim več kot 3 min dobim take mravljince in bolečine, da se moram vsest. Mogoče je to zaradi prečne lege. V prejšnji user posted image tega ni bilo zato ne vem kako se spopasti s tem. Hodim lahko, na miru stat pa ne smem. Si sploh ne predstvaljam kako bi bilo, če bi morala nazaj v službo. Verjetno bi naslednji dan spet pristala na bolniški. Pa še delo v skladišču bi naredilo svoje. Kolikor se jaz poznam in svoje delo, bi me moral kar rešilec čakat pred vrati. Me toliko križ boli kot user posted image  če se malo več pripogibam in počepam (kar je v službi nujno), potem pa me še čež trebuh začne zategovat. user posted image  Kolikor me v prvi user posted image ni čisto nič mučilo me zdaj. Zdaj vem, zakaj ene nosečke komaj čakajo, da gredo rodit. Sočustvujem z vami.

Estrellč mi je kar hudo zate. user posted image  Verjamem, da si se že spopadla s vsem in se navadila na bolečino, ampak me vseeno stojimo tu tebi ob strani. user posted image  

Aurora bodi malo nadležna, pa jih kliči vsako uro ali pa pol ure. Bodo hitro zrihtali nekoga. user posted image  Tako se mora to delat, ne pa da nas nateguser posted image .

Sem ugotovila, da se pa naša user posted image  z mano veseli (vsaj jaz si to tako razlagam). Ko začnem jest je tako aktivna user posted image  da cel obrok poplesuje v mojem trebuhu. Moj trebušček je pridobil na obsegu 1 cm in meri zdaj 90 cm. Se mi zdi, da sem daleč za vami. Sem si še rit zmerila. Je pa večja od trebuha user posted image . Sem prava hruška.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 699
22.1.2008 10:38:23   
barbaw
Skye je na ringarajini strani dojenček-družinska zakonodaja-porodniški dopust vse lepo napisano kaj moraš storiti za porodniški dopust.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......