Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tožba za preživnino. 15.1.2008 14:51:24
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Evo,sedaj pa še jaz želim vaša velecenjene mnenja.Stvar je taka stoji pa takole. Moje mnenje je, da se ne vtikaj v stvari ki se te ne tičejo.
|
|
|
|
RE: Tožba za preživnino. 15.1.2008 15:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako, da se je ne tičejo, če je njen brat?? Če bi vaš brat / vaša sestra jemali mamilo, a se ne bi vtikali, pač pa jim pustili prosto pot? Pa ne mi, da je smešna primerjava, ker je enako.... Tebi, Drekomešalka ( sorry, mi je nick zelo smešen), pa le to : vmešavaj se, kolikor se češ. Ker če ju dobijo, bosta krepko plačala za to... Oprosti, ampak mrzim takšne ljudi..
|
|
|
|
RE: Tožba za preživnino. 15.1.2008 19:14:18
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Kako, da se je ne tičejo, če je njen brat?? Če bi vaš brat / vaša sestra jemali mamilo, a se ne bi vtikali, pač pa jim pustili prosto pot? Pa ne mi, da je smešna primerjava, ker je enako.... Tebi, Drekomešalka ( sorry, mi je nick zelo smešen), pa le to : vmešavaj se, kolikor se češ. Ker če ju dobijo, bosta krepko plačala za to... Oprosti, ampak mrzim takšne ljudi.. Oprosti ampak je smešna primerjava. Ne moreš primerjati jemanje mamil in tožbe za preživnino!! Halooo od jemanja mamil lahko človek umre, od tožbe pa ne moreš kajne??? Zakaj ga ona toži je to njujina zadeva. Njujina. Tako kot je otrok in vse kar paše v ta teritorij. Tudi če sta se odločila, da gresta narazen je to njujina stvar. Pika basta. Ne ti in ne starši na to ne boste morali uplivat. In v končni fazi - kaj vas pa to briga! Saj sta menda polnoletna?!?! In služita (no v tem primeru samo on) svoj denar. Torej to pomeni da sta samostojna in imata pravico odločati sama o sebi - imata opravilno sposobnost. Je tako???
|
|
RE: Tožba za preživnino. 16.1.2008 16:38:16
|
|
|
|
tehnofil
|
vmešavaj se, kolikor se češ. Ja. Velja za ljudi ki nimajo svojega življenja, ampak svoje življenje ocenjujejo le v primerjavi z drugimi.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?