Mešamdrek -> RE: Tožba za preživnino. (14.1.2008 9:21:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Sicer pa moram še nekaj napisati ker nisme mogla mimo tega. Jaz in moj sva poročena. Jaz sem nejgova gospa ki vozi avto ki je njegova last oziroma najina,zapravljam njegov denar oziroma najin ker če mu bom računala kokliko stane likanje,pranje,kuhanje in vse ostalo sigurno da ne bi imel da bi me izplačal.Tudi jaz se frajerišem.Imamo dva najina otroka.Imamo najin domek ki je v njegovi lasti ampak je najin ker vem da nikoli ga ne bi imeli če obadva nisva delali na tem. Imam dokončano fakulteto pa sem doma ne delam ker imam majhnega dojenčka.. Ker otroci se enkrat čuvajo delo najdeš kadarkoli. Pa od države imam samo porodniške 175 evr nič več pa tudi nočem več. Praktično moj mož me živi. Tako da se ne štejem kot vsekana Lej,al ni to problem,lepo da je vse vajino ampak tukaj je problem mnogo večji,so stvari,ki jih nisem napisala. Npr.ob zanositvi sta bila skupaj vsega 3mesece.Gospa je želela,da jim moji kupijo stanovanje,čeprav sta starša rekla,da lahko živita pri njih.Kredite za opremo plačuje moj brat ona praktično nima stroškov in ni dodala nič denarja. Je na porodniški,in ne dela drugega kot da hodi po trgovinah.Stanovanje ji pospravlja njena mama,na kosilo hodi k svoji mami vsak dan.Praktično ji gre samo po glavi,kje bi kaj dobila ali vzela. Še celo mojo teto ima zelo "rada",ker je že stara in misli,da ji bo zapustila stanovanje.
|
|
|
|