|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
17.1.2008 14:43:36   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ne, z meskom še čakamo... bomo najprej kako juhico, kar še tudi nismo... moram še uvest por in kolerabo, pol pa gremo en level višje....

Kaj ve vse delate po nekem vrstnem redu, jaz sem ji že dala meso za probat pred kolerabo in porom. user posted image To gruntate iz one paparice , ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.1.2008 14:46:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zvesta jaz sem se pač odločla, da ji dam krompir vsepovsod poleg, ker sama zelenjava ni sitosna in zdrži dobre 2 uri. Če pa ga ma tak rada. Pa saj kaše pa mesek sta tudi sitosna. Samo naši mes ne diši. Kaj z blitve so ono belo na sredini vez zreže? Prvič delam to norijo. 

ne, pri blitvi jaz pustim bel del.... le gledam, da mogoče nitke dol olupim, če se da....

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
17.1.2008 14:48:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Kaj ve vse delate po nekem vrstnem redu, jaz sem ji že dala meso za probat pred kolerabo in porom. user posted image To gruntate iz one paparice , ne?

Paparica je bila samo za začetek, za neko vodilo.. zdaj pa delam po svoji glavi... Upam, da mi dobro služi ta glava....

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
17.1.2008 14:49:45   
Anonimen
pupi ni....pa v nobenmu elementu, niti v smeteh, ni ga v kopalnci in dnevniuser posted image user posted image grem še v spalnco pogledat, k se je ula glih zbudilauser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
17.1.2008 15:14:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

me res zanima, kje ga bom najdlauser posted image pa kdajuser posted image z ono kašo notri....

Če ne prej, ko se bo usmradilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
17.1.2008 15:19:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pupi ni....pa v nobenmu elementu, niti v smeteh, ni ga v kopalnci in dnevniuser posted image user posted image grem še v spalnco pogledat, k se je ula glih zbudilauser posted image

Ej, pa ti me res zmeraj nasmejiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
17.1.2008 15:20:13   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Glede korenja, meni je pa rumeno fuuul dobro in ga dam vedno v govejo župo, pol ga pa vsi jemo.... se pravi smo prašičkova družina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ga dam tud jest v juho, sam sm hotla malemu najprej ta oranžnega dat. V bistvu me jezi to, da vedno naredi drugače, kot se zmenimo!

zvesta moje sožalje... user posted image

bačko prijateljica je šla s čisto mičkenim v hotel... samo je lažje, ker takrat je samo na mleku. Kaj pa če bi Žani sama kuhala, si sposodita kak kuhalniček???

ulla  jest sm enkrat tko Anžejevo flaško iskala. user posted image  Se ne spomnim, kje je pol bla. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.1.2008 15:27:48   
madejka
Pupi jaz izrežem tisto belo ven in nardim solatko iz tistega (bućno olje, sol, balzamični kis...mnjami!).
Zvesta sožalje za strica!user posted image

Vsem trem slavljenčkom VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.1.2008 15:28:44   
SANEK1
Zvesta, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.1.2008 15:29:03   
madejka
Češnca verjamem da te razjezi! No pa naredi po svoje.

Ulla ja počakaj da zasmrdi!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.1.2008 15:29:36   
madejka
Aha vidim, da je že Tašonka mela enak predloguser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.1.2008 15:56:02   
Anonimen
Ulla? Si že našla?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
17.1.2008 15:59:12   
kapica
Punce, sam da vam povem, da bom mela bolj malo casa za raport, pa da ne bo katere skrbelouser posted image . Mož je prisel vcerajuser posted image , sedaj smo pa cel cas leteci.
V nedeljo se vracamo v nemcijouser posted image .

AR, sem sla gledat v baby center in je res akcija, ampak je ona prodajalka tak zacela govorit ces kako so boljsi maxi cosi in romer, da naju je malo zmedla. Sicer pa sva se vedno bolj za tega ferarija, sam malo bova se premislila. Sicer je ap se cas da ga kupimo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.1.2008 16:01:22   
baja*
čvekeuser posted image  preveč dela mi naložite z branjemuser posted image

dans smo bli v MB-ju, šli smo po par bodijev in majčk, ker mu je že vse nekam tesno ratalo. Nazja grede smo se ustavili v BC-ju, da bi malo avtozice pogledli pa jih majo preveč na izbirouser posted image  pa še mudilo se nam je, ker je šel dragi na šiht, tak da nam še vedno ni jasno kerega bomo nabavli. Pa mateyo24 in njeno Zalo smo tam srečaliuser posted image

Punce, kaj grah in koruzo kupujete zmrznjeno? al kaj?

zvesta sožalje...
Ula, Zala in Špela čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.1.2008 16:05:50   
baja*
kapica pol smo ble pa tri julijke dans v tistem BC-ju, škoda da se nismo srečale.... Sem vesela zate, da je možek že prišeluser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.1.2008 17:38:10   
SANEK1
Pupi, upam da je blitva uspela, še bolj pomembno pa da jo je mala jedlauser posted image

Tašonka, ja Živa ima tudi M.C. Prioriuser posted image

Bačko, čaki še malo, zdaj je Živa komaj dobila nazaj apetit,  kuj kmalu bo dohitela Žanouser posted image user posted image user posted image

Mi2 že nasplošno grema raje v app. kot v hotel. se mi zdi da si bolj prost, bolj lahko dihaš. V hotel sma šla le če sma šla za 2,3 dni. Sma pa glih lani za 1 maj opazovala en par z dojenčkom. Nikoli niso prišli skupaj na večerjo al on sam al on z bebo al obratno user posted image user posted image user posted image
Ne vem , če je glih takrat spaluser posted image user posted image user posted image
Pa če je ruski bife, more vedno en bit za mizo, pa ful je gužva, buka in galama...  Pa še v app. je ponavadi več placa, večja terasa za bazenček, večji mir...

Živa pa je danes jedla pišančja prsa+cvetačauser posted image user posted image user posted image   Glede na to kolko je pojedla, ji je moralo bit fejst dobrouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.1.2008 17:40:11   
SANEK1
Kapica, sem vesela za vašo družinico. Želim ti, da z možekom pregurata. user posted image user posted image user posted image
Ko boš nekaj dni nazaj v Nemčiji, boš se verjetno, htela al ne htela kar hitro navadla.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.1.2008 18:21:31   
mateya24

še malo poročilo od mene danes, če že ravno imam čas, je tamičkena ravno zaspala zdaj.

Dans pa sma imele res katasrofalno naporen dan
Ob 8 smo meli NFT. Pol smo mogli v laboratorij, da ji pregledajo hemoglobin, pol smo čakali na ponovn uz srčka, dans smo ga meli v zdravstvenem domu..je bil zdravnik ful zadovoljen, in je potrdil, da gre res vedno na boljše...počasi...ampak pomembno je da gre!
Pol smo ga šibali v bolnico, kjer smo imeli še uz glavice...tukaj pa ni blo ravno vzpobudnih novic...tista počena žilica se je še dodatno razširla, in to ravno na delu možganov, kjer je neka točka za motoriko rok...in nam je danes 100% potrdila, da so njene šibke rokice ravno od tega in ne samo naključno ali zaradi ravnanja na intenzivni negi...lahko pa je, da se ta žilica še razširi in se motorika kljub nft še poslabša...zato bi naj od zdaj imeli nft pogosteje...no to bomo vidli jutri, kr se moram zglasit pri terapevtki in naijini pediatrinji.
Jaz upam, da se bo to tud pošlihtalo...bomo pač še več časa in truda vložili v to, kot smo že zdaj.

No, najin da se je nadaljeval tako, da sma očija poslali v službouser posted image , midve pa sma ga še šibali v babycenter, ker rabima nove dudice...te so že čist boge..pa nažalost niso meli nobene takšne, ki jih imama midve...paravzaprav so ble poličke z nukovimi dudicami skoraj čisto izropaneuser posted image
Pa če sma že bli ravno tam sma že malo sedeže šli pogledat, pa kot je že baja* napisala sma srečali še njeno družinico...pa bi mogle videt kak je to zgledlo...
se nekaj pogovarjam s prodajalko, pa pride od baje dragi zravn z renejem, še on doda par vprašanj...se prodajalka poslovi, midva še naprej nekaj debatirama...pa vmes jaz nekam smešno gledam reneja...uhhh vraga mi je bil nekam taaakkk fejst znan...pa jaz kot jaz...čist direkt vstrelim ven..oooo ti mičkeni..ti si pa  meni full znan od nekod...od baje dragi me je sam pogledal pa si mislil svoje pomoje...dobro, da je takrat baja zravn prišla...drugač bi si še mislo...ta baba pa je malo čež lesuser posted image user posted image

AJa, da nebom pozabla...hvala vsem za čestitke ob zalini polletnici,
zdaj pa moram it, ker že nekaj jamra v postli...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.1.2008 18:26:27   
mateya24
da še to napišem, drugač bom tak pozabla...moja kolegica je bla v toysu in je za tamalega kupla sedež MC priori xp, je dala zanj 87,90Eur, so meli znižano tolk...so meli baje znižane tud romerje...ampak jih je zmanjkalo..tolk za info, če se že pogovarjate o sedežih...mi če bomo uspeli s časom bomo mogoče skočli v sob gor pogledat...

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.1.2008 19:57:31   
Anonimen
Samo da nas dvignem z dna strani....

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
17.1.2008 20:03:30   
yudit
Oooo kak hitro napredujete user posted image lepo lepo...Mi smo kar vredi mala je začela bolj ponoči spat se ne zbuja več tak da super sam da tak ostane. Zanima me pa glede hrane jaz sem moji že začela dajat sam okrog desete ure zjutraj sadje, jedla je jabolko hruško , banano korenček, jedla je tud svežo jabolko pa hruško, pa tud vse skup kombinirano.Zdaj pa nevem al ji tud zjutraj naj začnem dodajati zelenjavo za probatuser posted image in kak pa ste ve začele s tem ker moja je full požrešnauser posted image ... Freycha, a si ti nazadnje neke recepte za GH imela, no če si pa bi te tud prosila za njih če lahko dobim ? Kapica sem vesela za vasuser posted image  user posted image   Ula Zala in Špela čestitke z naše strani tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.1.2008 20:08:29   
Ajvy
Zvesta...naši podatki za 6. mesecev....7400g in 69.5 cm......

moram vam povedat, naša pupa se je danes sama na nogice postavila...na pojsteljo se je naslonila in stalauser posted image user posted image ...najbrž mi ni treba povedat, da sem potočila solzico ali dveuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.1.2008 20:11:22   
pupi
Zdaj ko sem jaz nekam v elemnu za čvekanje, pa od vas nobene ni nikjer user posted image .
Upam da je Ulla našla piskeruser posted image user posted image user posted image .
Hvala za nasvete za blitvo, sem belo kot že povedano ven zrezala in skuhala spasirala zmešala s krompirom in njami kak je blo fino. Al pa je bil spet krompir krivuser posted image .
Mala je dobila reakcijo na cepjenje ma vročine 37,5 vem da ni dosti samo je ful topla, smo se danes samo prebrisale in šle po hitrem postopku spat. Bogica, pa tak je pridna. Nisem ji dala sveček, da vidim če bo spala, če pa jo bo fejst matralo ji bom pa kar dala, že zaradi bolečin.
Mateya user posted image user posted image user posted image  za vaju z Zalo, pa da bta porihtale to žilico in posledično rokice user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je danes spet tak gnili dan, samo spi se mi pa nič ne da,... Mogoče bo pa jutri končno boljše. Ma moj dragi rojstni dan in Naja pol svečkeuser posted image user posted image user posted image  to pa bo fešta user posted image

Freycha sem ti pozabla prej napisat da se moraš Dormeota navadit, jaz mam tudi povštre( katerga maš ti? Tavelikega?) pa sem ful zadovoljna zdaj sma si še jogi nabavla pa spim ko user posted image . Moja teta cel teden ni spala dokler se ni navadla, mogoče se ti tudi moraš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.1.2008 20:14:51   
pupi
Yudith jaz ji dam dopldan sadje ker baje popoldan ni fajn ker lahko šraufa, zelenjava pa je naslednji obrok,

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za Tarjo!!!

Mene malo skrbi, ker je naša rada samo na hrbtu in se ne giblje preveč rada. Spreminja lego ja, samo mesta neuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.1.2008 20:18:15   
Anonimen
Naš dobi dopoldne okrog 10h sadje, med 14. in 15. uro zelenjavo in med 18. in 19. uro riževo kašico ali gres brez glutena.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?