|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
17.1.2008 13:32:55   
Anonimen
Aha, vidim, da Afnica ni šla na izpit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
17.1.2008 13:33:50   
siskamiska
Glede korenja, meni je pa rumeno fuuul dobro in ga dam vedno v govejo župo, pol ga pa vsi jemo.... se pravi smo prašičkova družina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.1.2008 13:35:30   
Anonimen
jaz pa kuham dans korenčka ( ne svinjskegauser posted image ), krompir, kolerabo pa piščanca v juhiciuser posted image pa še žlico prosene kaše sem not fliknila...rojstnodnevno kosilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 603
17.1.2008 13:40:18   
siskamiska
Tašonka Romer ma Kinga pa kinga plus.... ful jih je . Jih imajo pa v BC. Kar pejte sprobat. Ful se ti splača v primeru če boš vzela MC čakat na dnevne akcije v BC ker se jih da res ugodno dobit. Al pa če greš mal kr tko pogledat, mogoče se pa kej najde.

Neposredna povezava do sporočila: 604
17.1.2008 13:40:43   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Blitva se isto pripravi kot špinača... samo popariš, zblanširaš in zmiksaš.... In ji lahko daš...

Kaj te samo z vrelo vodo prelijem al kaj. Kaj je sploh to zblansiražuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.1.2008 13:43:36   
Anonimen
Jaz sem pa zdaj tako žalostna. Umrl je moj najljubši stric. user posted image  

Stric, ki je pri mojih 7. letih 6 ur stal zunaj pred vrati na dežju in se skozi okno pogovarjal z mano. Zato, ker je meni mami naročila, da ne smem nikogar spustit v hišo. user posted image  Pol sem bla pa tepena, ker njega bi pa lahko spustila. user posted image  Ja kaj je bilo meni takrat to jasno?

Pa tako dolgo sem se spravljala na obisk, da bi še videl Izaka. Zdaj je pa prepozno.
Upam, da mi vsaj uspe it v Trbovlje na pogreb.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
17.1.2008 13:45:22   
siskamiska
Zvesta moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.1.2008 13:45:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Blitva se isto pripravi kot špinača... samo popariš, zblanširaš in zmiksaš.... In ji lahko daš...

Kaj te samo z vrelo vodo prelijem al kaj. Kaj je sploh to zblansiražuser posted image

jaz zavrem vodo in pol liste not fliknem in pustim kako 3-4 minutke da vre. Če so mladi listi manj, če bolj stari več... Pol pa kar vrelo zmiksam.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
17.1.2008 13:49:16   
pupi
Zvesta iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.1.2008 13:51:05   
bačko
Zvesta moje sožalje!user posted image user posted image user posted image
Moram resnično razmisliti kaj narediti glede morja!Ker sva že izbrala kam bi šla samo zdaj sem v dilemi zaradi Žane!Ona je na prvem mestu!Se bom še malo okoli pozanimala, kako se odnese hotel in majhen otrok!

Neposredna povezava do sporočila: 610
17.1.2008 13:54:51   
bojana2
Zvesta...sožalje....user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.1.2008 14:11:39   
Anonimen
Zvesta, moje sožalje!user posted image user posted image user posted image

Bačko, daj malo na podforumu "Počitnice in izleti" (al kva je že) vpraši, kaj ti priporočajo iz svojih izkušenj.

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
17.1.2008 14:14:39   
Anonimen
Moje sožalje Zvesta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
17.1.2008 14:18:58   
Anonimen
Hvala vsem za sožalja....
Je bil že ful bogi, ta stric.... Ampak nikoli nisi dovolj pripravljen...

Eno vprašanje. Ko date obrok sadja ali zelenjave. Po kolkem času dobijo mleko?
Naš je pred eno uro zmazal 140 ml korenčka in cvetače, zdaj je bil pa lačen kot volk. (Ja, danes žere, ne je). In po sadju isto. Po eni uri lačen. Tudi če poje celo jabolko. Edino riževa kašica ali gres mu zadostuje za cel obrok, nekje 2-3 ure.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
17.1.2008 14:19:10   
Ajvy
Zvesta moje iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image ..pa upam ,da ti bi uspelo iti na pogreb, da se boš lahko v miru poslovila----user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.1.2008 14:20:37   
Ajvy
Ula čestitke za polletnicouser posted image user posted image user posted image

Zala čestitke za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image

Špela čestitke za polletnicouser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.1.2008 14:23:43   
Anonimen
Zvesta, Jure je tud kakšno uro, uro pa pol po GH že lačen in mu moram dat flašo.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
17.1.2008 14:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Kakšno je tisto korenje za prašiče

rumeno, ne oranžno. Sej je užitno, sam mi smo se dogovoril za oranžnega... In to je stalnica pri njej - kar nekaj po svoje!

sej sem se sam hecala glede korenja

Neposredna povezava do sporočila: 618
17.1.2008 14:30:23   
Anonimen
zvesta sožalje....

a meso si mu že probala dat? jaz bom dans prvič, no sprašujem zarad tega, ker je bolj nasitno....čeprav mislim da še to ni tolk pomembno, sej je to šele uvajanje, taglavno jim je še zmeri mleko...

sem čist razpizdjena zdajuser posted image ne najdev ma nikjer za boga svetega one posode za mikst, k se palični gor prklopiuser posted image user posted image
pokrov je, pa nož tud, sam klinčega piskra ni.....sem včeri ajdovo kašo miksala pa jabko, pa še ostalo je not, pa zdaj pojma nimam kam hudiča sem to dalauser posted image user posted image neverjetno, no....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
17.1.2008 14:31:22   
Anonimen
Zvesta iskreno sožalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
17.1.2008 14:34:37   
Anonimen
Jaz sem mojmu dal danez riž z bučkami vse je pojedel. Riž sem mudala danes prvič. Mesa pa ne jemo še.
En obrok goste hrane količinsko koliko vam pojejo tamali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
17.1.2008 14:36:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta sožalje....

a meso si mu že probala dat? jaz bom dans prvič, no sprašujem zarad tega, ker je bolj nasitno....čeprav mislim da še to ni tolk pomembno, sej je to šele uvajanje, taglavno jim je še zmeri mleko...

sem čist razpizdjena zdajuser posted image ne najdev ma nikjer za boga svetega one posode za mikst, k se palični gor prklopiuser posted image user posted image
pokrov je, pa nož tud, sam klinčega piskra ni.....sem včeri ajdovo kašo miksala pa jabko, pa še ostalo je not, pa zdaj pojma nimam kam hudiča sem to dalauser posted image user posted image neverjetno, no....

ne, z meskom še čakamo... bomo najprej kako juhico, kar še tudi nismo... moram še uvest por in kolerabo, pol pa gremo en level višje....

haha, si me nasmejala... kako lahko pisker zapraviš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
17.1.2008 14:37:10   
pupi
Zvesta jaz sem se pač odločla, da ji dam krompir vsepovsod poleg, ker sama zelenjava ni sitosna in zdrži dobre 2 uri. Če pa ga ma tak rada. Pa saj kaše pa mesek sta tudi sitosna. Samo naši mes ne diši. Kaj z blitve so ono belo na sredini vez zreže? Prvič delam to norijo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.1.2008 14:38:39   
Anonimen

haha, si me nasmejala... kako lahko pisker zapraviš?

user posted image ne mi še ti moralo zbijatuser posted image to zgleda iz takih materjalov delajo, da kr spuhti.....al pa se gre kamufliranje, preklet piskruser posted image user posted image user posted image me res zanima, kje ga bom najdlauser posted image pa kdajuser posted image z ono kašo notri....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
17.1.2008 14:41:45   
pupi
Sem šla zdaj na internet iskat recepte za blitvo, pa tista tam na sliki ni mela tega belega v srediniuser posted image  Se pravi bom ven zrezala.

Ulla user posted image user posted image user posted image  in tvoj pisker, mogoče pa je v hladilniku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?