|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako oprostite?
14.1.2008 10:52:50   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Ma jaz se itak ne znam skregat. Se razpizdim pa zderem, pol pa mirno lohk čez tri min uprašam če bo sladoled. Ko da ni nič. Pa tud če je on kej narobe naredu. Pač hit pozabim kaj je sploh bilo.

Zelo podobno je bilo pri nama do sedaj.

Ravno včeraj pa sem odprla neko temo in čakam na odgovor oz. da se usedeva dol in pogovoriva. Žogica je na njegovi strani, ampak on molči in zdaj ne vem, kaj naj. user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.1.2008 13:26:22   
Čupka
Oprostim takoj, ker ne prenesem muljenja. Seveda to ne pomeni, da tudi čisto vse pozabim. Če me kaj res zelo hudo prizadane, potem to ostane v meni in me še dolgo boli. Ampak kregati se pa ne morem zaradi tega. Ko pride pravi čas načneva temo in ne debatirava na široko - le dava si vedeti, da nama je žal in da se mava rada in da se bova malo bolj potrudila...
Drugače sva oba precej kolerika in se ogromnokrat na hitro spičkiva zaradi neumnosti. V naslednjem momentu je vse pozabljeno.

Ja, skregava se pred otroci, kakor se pred njimi tudi objameva, pojubiva, prežgečkava, user posted image  

Ja, v postelji poglihava vse. Lahko greva zelo nastrojena spat, pa potem eden ali pa drugi ne zdrži, se začne previdno tiškat h drugemu in...ah....seks sprave je res eden najboljšihuser posted image  Mogoče zato, ker sva bolj človeka dejanj in akcije, kot pa teoretiziranja in pravdanjauser posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2008 16:16:57   
mika
Ce se skregava, imam jaz monolog, on je tiho, ker se mu ne da kregat,

user posted image user posted image user posted image ribica, to je   moj mož na začetku govoril ... spet imam monologuser posted image ...ma ne, jaz ga vedno poslušam do konca kaj ga muči in šele potem  se spustiva v debato. noben od naju se ne muli, nesporazume  rešujeva sproti, tako fajn funkcionirava.

če mu oprostim???? saj mu nimam česauser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.1.2008 20:47:03   
TIA22
Zanima me še to: ko se kregata, ali vam sponaša stvari, vas žali in ponižuje???

Imam namreč takšna soseda ki se kregata tako glasno, kot bi bila v moji dnevni sobi. In to je nemogoče poslušati. Kaj vse jaz slišimuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.1.2008 21:47:28   
tinkatonka
Jaz sem bolj za reševanje problemov s pogovorom, moj mož jih bi pa najrajši pometel pod preprogo in da odbobje "tečnobe" mine. Pa se ne dam. Ponavadi silim vanj s pogovorom, da se na koncu le omehča in pogovori. Tihih dnevov nimava. Od doma oz. iz svojega otroštva ni navajen pogovorv, zato mu je to pri  meni še vedno tuje.

glede kreganje pred otrokom pa takole...včasih nanese, da si kako hudo besedo rečeva tudi v pričo njega. Žal. Ampak ker se ne dereva, ampak samo takrat govoriva bolj z jeznim glasom. Sicer ve, da nekaj ne štima in je ponavadi priden kot miška in posluša. Kot rečeno so pri nama prepiri brez zmerjanja, dretja, da pa poveš ko se z nečim ne strinjaš in si hud je pa tako in tako del življenja vsakega posameznika. Sej skoraj ni nikogar, ki bi bil zadovoljen z vsem, in ko nisi seveda to poveš. Se pa seveda trudiva, da daljše pogovore glede nestrinjanja okoli kakšne zadeve opraviva zvečer,ko gre Anej spat.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.1.2008 21:55:34   
Kepica83
Midva pa sma oba takšna da se rada pogovarjama in probleme sproti rešujema. Muljenja pri nama ni. Pa tudi dretja, zmerjanja in ostrih besed ne. Enostavno je brez tega lepše in pri nama normalna beseda bolše zaleže. Če je kateri zaradi česa užaljen drugi to takoj opazi in hitro zadevo pokomentirama se stisnema in se opravičima. Se mi včasih zdi da je prelepo vse skupaj da bi bilo resnično.user posted image  le user posted image  še manjka.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.1.2008 21:15:23   
Anonimen
user posted image  ne vem...midva se v 8h letih še nisva skregala....še manj se pa drla en na druzga? pa to ne pomeni, da nimava različnih mnenj..samo znava jih uskladit s pogovorom, ne vem zakaj se je treba dret?

jaz se zelo nerada kregam, ker zadeve ne pozabim tako hitro in mi je ful hudo pol sploh če je kreg nastal med meni bljižnjimi. potem sploh ne vem kako naj se obnašam do tiste osebe s katero sem se skregala. ne morme po kregu čez 2 min reč a boš kofe. mene to ful prizadane. tko da se res raje poslužujem pogovora.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
18.1.2008 23:31:49   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Ma jaz se itak ne znam skregat. Se razpizdim pa zderem, pol pa mirno lohk čez tri min uprašam če bo sladoled. Ko da ni nič. Pa tud če je on kej narobe naredu. Pač hit pozabim kaj je sploh bilo.

Tako je tud pri naju.
Sploh se ne znam mulit. Dako je bilo vedno pri nas doma, ko sem bila še majhna. Nikoli se nismo mulili in zmeraj smo se koj pobotali.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.1.2008 23:58:24   
mami_miki
uf! jaz sem pa znam mulituser posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.1.2008 9:27:31   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

uf! jaz sem pa znam mulituser posted image

Oooo, jaz se tudi znam muliti, če se že skregava in to več dniuser posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!