Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za naju je to čudež! 15.1.2008 13:53:10
|
|
|
|
radarka
|
Uf, kar na jok mi gre! Srečno
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 15.1.2008 14:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke in srečno!
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 15.1.2008 18:14:11
|
|
|
|
murkica
|
Tole je pa zgodbica za zjokat, seveda od sreče. Čestitke in želim ti vse lepo in mirnih 9 mesecev...
|
|
RE: Za naju je to čudež! 15.1.2008 21:12:05
|
|
|
|
naja2
|
Čestitke še od mene in srečno ti želim.
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 16.1.2008 8:20:55
|
|
|
|
Bety upa
|
Čečstitam!!!
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 22.1.2008 17:31:14
|
|
|
|
dinchy 86
|
caw punce!ni me blo neki casa pa zdej mam ful za prebrat.no jst sem koncala s K in sicer 3 krog.nemislm da ga bom vec mela k mi je G reku da je dost za enkrat.no ce se nic ne zgodi ta mesec ,grem k ENDOKRINOLOGU-GINEKOLOGU in vam lohk sam povem da me je FULLLLL strah. O bo okrog 24 tako da sva ze zacela pridno ........ . pa okrog 8 februarja-UPAM DA JE NEBO . amor real a mi lohk poves k vidm da mas ti tudi PCO kok neredne M si mela,jst mam PCO in tudi sem mela neredne M ceprav se je v zadnje case popravlo zdej pa mam skor vsak mesec. no punce upam da bomo vse cimprej .
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 22.1.2008 22:58:31
|
|
|
|
oktavija
|
Amor real - moja zgodba s težavami zaradi PCO je zelo podobna in lahko ti rečem, da si mi dala ponovno upanje, da za najino srečo še vedno ni prepozno in da še vedno ne smem obupat...čeprav sem to že kar nekajkrat, pa me deklata s foruma spet postavite nazaj na noge.... Iskrene čestitke in zdravega dojenčka!
|
|
RE: Za naju je to čudež! 22.1.2008 22:59:16
|
|
|
|
Katina
|
Čestitam, čudovito je brati zgodbo s srečnim koncem. Naj vaju življenje nagradi z nezapleteno in zdravim .
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 23.1.2008 8:14:03
|
|
|
|
amor real
|
Hvala vsem za lepe želje! DINASAJO jaz sem imela res zelo neredne in sicer včasih tudi na 120 dni, 90 dni in iz leta v leto je bilo slabše. Včasih so bile tam do 45 - 60 dni.... Večinoma pa sem si jo urejala s prometriumom.... Kar pogumno naprej!!!! Jaz jemljem še Aglurab in po njem so prihajale same od sebe bolj redne . OKTAVIJA, kar z dvignjeno glavo naprej, boš videla ti in vse ostale borke za , da pride tudi vaš dan !!!!!
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 23.1.2008 19:03:14
|
|
|
|
trinity22
|
Res iskrene čestitke in čim lepšo . In hvala za tvojo zgodbo, ki je marsikatero ( tudi mene) navdala z novim upanjem in da narava že ve kaj dela in da bomo vse dobile svoje pikice, ko bo čas za to.
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 24.1.2008 7:54:09
|
|
|
|
amor real
|
Trinity22 bodi brez skrbi, tudi vaju čaka mali čudež SREČNO
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 24.1.2008 8:59:09
|
|
|
|
dana
|
Čestitam in srečno do konca !
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 24.1.2008 9:56:10
|
|
|
|
Shuka
|
amon real iskrene čestitke za in na tvojo nevetjetno zgodbo, ki da svaki upanje. Hvala tebi in držimo pesti, da ostane še 9 mesecev
|
|
RE: Za naju je to čudež! 26.1.2008 0:02:04
|
|
|
|
polaris
|
amor real iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 26.1.2008 10:10:08
|
|
|
|
hmm...
|
ISKRENE ČESTITKE! Želim ti, da se nosečnost odvije tako, da bo le vse vredu kajne?
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 27.1.2008 18:42:10
|
|
|
|
amor real
|
HVALA PUNCE, za vse vas
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 10:34:45
|
|
|
|
amor real
|
Punce, samo, da vam sporočim, da se je najin čudež uresničil . 29.9.2008 ob 19,38 se je rodil naš fantiček, zelo živ in zdrav! Naj bo to upanje in spodbuda za vse vas, ki še čakate na vaše . SREČNO
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 10:48:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Punce, samo, da vam sporočim, da se je najin čudež uresničil . 29.9.2008 ob 19,38 se je rodil naš fantiček, zelo živ in zdrav! Naj bo to upanje in spodbuda za vse vas, ki še čakate na vaše . SREČNO Iskrene čestitke vsem trem in uživajte življenje s polno žlico!!!!!!
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 14:34:53
|
|
|
|
amor real
|
Najlepša hvala
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 15:19:01
|
|
|
|
Mišni
|
Iskrene čestitke!
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 15:55:41
|
|
|
|
Barbk
|
Iskrene čestitke!!!! Kako je lepo prebrati take lepe novičke, jaz sem danes zvedela kar obe (za vajino čudežno in rojstvo vajinega sončka) . Čestitke še enkrat in uživajte vsi3!!!
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 16:34:32
|
|
|
|
lara light
|
Iskrene čestitke in veliko družinskega veselja!
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 17:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 5.10.2008 19:27:37
|
|
|
|
skrivnost
|
13. januarja sem brala tvojo zgodbo, takrat sem pomislila.. še obstajajo čudezi... Tvoji družinici še enkrat zazelim vse lepo! Naj bo to za vaju edina moćna iskušna izkušnja. Čim manj takšnih. uzivajte s pikico
|
|
|
|
RE: Za naju je to čudež! 6.10.2008 7:42:35
|
|
|
|
murkica
|
Iskrene čestitke!!! Ja čudeži res še obstajajo!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?