|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za naju je to čudež!
13.1.2008 11:59:01   
gold fish
user posted image user posted image user posted image  se pridružujem čestitkam...... Želim ti lepo in mirno nosečnost ter zdravo pikico....

(odgovor članu podnajemnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.1.2008 12:03:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!! Želim vama, da bi bila nosečnost lepa in bi končno dobila zdravega user posted image .

Še ena povezava s teboj oz. vama. Tudi midva se intenzivno trudiva od maja 2005, imam PCO, preveliko telesno težo in večne borbe s kilogrami, neredne cikluse, za seboj PCT, HSG, klomifen in laparo, pa žal še ni uspeha. Ampak tvoja zgodba mi da še več upanja in zagona, da bo nama tudi uspelo. Hvala za spodbudo in novo upanje. Pa srečno.

še ena s podobno zgodbo... pa tudi še brez uspeha...

ČESTITAM!!!!
take zgodbe so vedno balzam za oči in ušesa!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.1.2008 12:11:36   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,Čestitke iz vsega srca.Si mi kar vlila novega upanja....user posted image user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.1.2008 12:25:14   
medika 13
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ... želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image  user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.1.2008 12:25:29   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke še z moje strani!!! user posted image user posted image user posted image
Vesela sem zate, za vaju, za vajino pikico! user posted image
Želim ti lepo user posted image  in zdravega user posted image  !!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2008 12:26:23   
Anonimen
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.1.2008 12:36:22   
*ajetam*
čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.1.2008 12:38:40   
amor real
Hvala punce, zlate ste!

ZA VSE VAS user posted image  in kmalu pričakujem vaše srečne zgodbe

user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.1.2008 12:44:10   
spelka12
Čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2008 13:16:17   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob branju tvoje zgodbe, sem podoživela moj september, ko sem zagledala tudi sama po dolgem času user posted image

Želim ti veliko lepih trenutkov v nosečnosti, čuvaj sebe in user posted image in želim ti, da sedaj ta pravljica kar traja in traja vse tja do poroda in potem naprej. Pusti se razvajati in uživaj. Čestitke tudi bodočemu očku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 35
13.1.2008 14:04:55   
tassi1
Ko slišim takšno lepo zgodbo,bi se od same sreče kar zjokala!Res iz srca ti želim vse lepo skozi user posted image .
Lp-upanje tudi za nas ,ki še čakamo na tak čudež...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.1.2008 14:54:56   
lara light
Draga amor real, čudovito! Iskreno čestitam in voščim najlepšo nosečnost za najlepšegauser posted image !
Hvala, ker si delila to izkušnjo delila z nami in nam vdhanila dodatno upanje!
Lp,
L. 

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.1.2008 18:16:51   
Skorpija
Čestitke amor real, res! user posted image user posted image user posted image user posted image danes sem rabila prebrati točno nekaj takega...

Pa močno stiskam pesti za zdravega user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 38
13.1.2008 18:17:23   
Anonimen
Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 39
13.1.2008 18:29:14   
ledenka
amor real, cestitam user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.1.2008 19:11:36   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Iskrene čestitke...tudi sama sem avgusta dočakala nemogoče user posted image in to po 5 letih!

Želim ti lepo, brezskrbno, mirno in zdravo user posted image ...pa naj te branje RR ne obremenjuje preveč! user posted image
Vsaka user posted image je drugačna, enkratna - UŽIIIIIIIIIIIIVAJJJJJJJJJJJJJJ!!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 41
13.1.2008 19:12:47   
Anonimen
Čestitke in vse dobro vnaprej user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
13.1.2008 19:44:47   
amor real
Hvala punce!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas, ki še čakate !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.1.2008 19:59:28   
kai1
Amor real, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sem brala tvojo zgodbo, so me kar solze oblile.
Še enkrat čestitke tebi in bodočemu očku, pa srečno in čimbolj mirno user posted image ti žrlim.
Pazi nase in na svojo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 44
13.1.2008 20:02:23   
monikap
čestitke ter lepo in zdravouser posted image in hvala ,ker si delila to zgodbo z nami si mi dala novo upanje.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.1.2008 9:12:52   
GITA14
čestitam!user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.1.2008 10:04:07   
GoYa
Iskrene čestitke. In verjemi, da se bo zgodba lepo končala.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.1.2008 10:14:05   
cati
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image  lepo user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.1.2008 11:25:32   
zima07
Iskrene cestitke user posted image  in uzivaj v tem prelepem obdobju...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 49
14.1.2008 11:32:51   
amor real
Hvala punce, kar ne morem verjeti, da sem res user posted image  - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?