Tejčika29
|
Hojla, Vianne - hvala za info, vem da nisem preveč pridobila, to je rekla tudi G (no rekla je da ni preveč), ampak sedaj bom morala pazit, da ne bom hitro pridobivala, ker bom s tem še bolj obremenila maternični vrat. Joj kako si bila suha Vianne, jaz sem nosečnost štartala z 53,5 kg, velika sem 164 cm. Trebuh imam pa lep, sploh ne tako velik, se mi zdi da ravno prav, glede na to, da nas čaka še 3 mesece - upajmo, ker me je kar groza če bi me prehitelo, čeprav se to lahko zgodi. Me je pa ponoči malo bolelo okrog MV, ne vem če je to od pregleda, ali pa čista panika zaradi včerajšnjega pregleda, zdaj mi je že bolje. Bom pač počivala... Testa za sladkor nisem delala, tudi železo mi G ne preverja, sedaj sem imela samo urin za pregledat in je vse o.k. Avgusta pa kri in vodo + zadnja toxa. Tudi papirjev za CSD še nisem dobila, G je rekla avgusta, pa saj se mi tu ne mudi, ker se vlaga nekje 60 dni pred rokom. Timnala - izcedek je lahko tudi posledica pregleda, če tega ni več po mojem ne rabiš ukrepat, če se ponovi boš pač šla na pregled. Vidim, da smo začele vse jamrati, da nas boli to in ono, verjetno je to vse nekje normalno. Samo da bodo zdravi!
|