Miskolina 4455
|
Pozdravljene ! Se kar lep čas nisem oglasila, sem pa vas pridno brala, kar velik ste napisale. No bolečine v spodnjem delu trebuha so popustile, sicer ne čisto, vendar se da prenašati. Jem še vedno Hiconcil, ki jih bom imela še za nekaj dni. Vendar pa je bila prejšnji teden, kar precej naporen, saj sem zelo dolgo čakala na Fužinah za g., ker je bila moja na dopustu. Sva pa šla na krajši izlet z dragijem in sicer na Bled, da nisem razmišljala o bolečinah ter se prepustila lepoti narave. Medtem, ko se nisem nič oglasila ste se o vsem mogočem pogovarjale. Midva sva se odločila za voziček Queeny speady, vem da je bilo že verjetno o tem kar nekaj napisanega vendar ta se nama je zdel nekako še najbolj primeren. Glede na to da se čisto z lahkoto zloži, pa še malce lažji je zaradi aluminijastega ogrodja. Ker stanujeva v bloku v drugem nadstropju, pa še zelo lepo se zloži. Za košaro s športnim delom sva odštela malce manj kot 403 eur, s poštnino. Kar pa se tiče strij, jih imam sama kar precej od pubertete, a ker se mažem z Dove mlekom, do sedaj nisem opazila novih. Ta teden pa se je kar prijetno začel, v ponedeljek sem mal počivala, pol sem imela še obiske in je dan kar hitro minil. Včeraj sem šla po dolgem času obiskat svoje bivše sodelavke, moram reči da so me bile zelo vesele, saj me še niso videle odkar imam trebušček, bilo je res prijetno. Potem pa sta prišla še oči in mami oborožena z krompirjem, solato, kumarami in bučkami, seveda vse iz domačega vrta, kar imam najraje. Bila sem zelo vesela, saj bi bila sicer sama dokler nebi dragi prišel iz službe. Proti večeru pa sta prišla dva fanta po star trosed, ki sva ga podarila, tako imava sedaj prostor v spalnici, da pripraviva vse potrebno za dojenčka. Danes pa bom najbrž malce dlje sama, ker ima dragi delo in bo mal podalšal, upam da pride vsaj nekje do 19h. No pa sej imam dve zelo prijazni sosedi, kamor grem lahko na klepet, kadar pride kasneje. Mislila sem tudi iti v mesto in se dobiti z kolegico, a me je zopet mal zagrablo v trebuhu, pa sem se odločila, da bom danes mal počivala, saj sm najbrž včerej mal pretiravala. sicer skoz pridno brca in me opozarja, da moram tudi nanj mislit. Upam, da pride jutri k meni na obisk kolegica, če se bo uspela dogovoriti za prevoz, saj se nisve že lep čas videle. Jutri bo dragi najbrž spet cel dan na poti, tako bove imele mir in po žensko čvekale. Sem vesela, da imate ve za seboj preglede in da je uredu. Vsem želim lepe dni, bodite v senci in se hladite z limonado, ter uživajte. Lp. Miskolina 4455
|