|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
30.6.2008 13:38:14   
maska
Janja hvala za popravke. vidm, da zdej sm pa sama na svojmu datumuuser posted image .

ja torto sm pihala že prejšni mesec sam sej vidš, da nimam glih ful časa se javljat pol pa itak vsse pozabim. ej a ve tud kej pozabljate bolj kot prej? jest sm k ena kura, ne vem za 5 min nazaj kaj je blo. zanč sploh kave nism znala skuhat. sploh je nism zakuhala al pa vsaj premešala. sm kr v vodo vrgla pa direkt u šalco nalila- je blo k puding. on sm mogla pol še eno skuhat.user posted image user posted image user posted image .

kar se user posted image tiče morm rečt, da je mene čist minil. na žalost. moj me more skor prosit. prej smo bli zmer aktivni zdej pa sploh ne vem zakaj mi ni do tega. sm že sama sebe hotla prsilt, da bi sam to ni isto. moj je kr bogi zdej kar se tega tiče. upam, da bo pol boljš, da ne bo tko ostal.user posted image user posted image . hecam se, ne vem kaj mi je. mogoče sm bolj utrujena kot drugč pol se mi pa ne da al kva jest vem. blagor se unim k jim je tko udarl, da bi skoz. morjo bit user posted image  srečni.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
30.6.2008 14:37:02   
Tejčika29
Glede opreme - midva sva naročila drsno omaro za otroško sobico iz programa Start (Mali Princ), z vozičkom Peg perego switch - moka barva bova še malo počakala, da se ne bo prah nabiral, v Avstriji bom kupila posteljico, nekaj manjših stvari pa bom kupila danes - sterilizator, prsna črpalka, flaške, nastavki... za dušo ker še čisto nič nimam, apetiti po shoppingu so pa veliki.

Ali menite da je mikrovalovni parni sterilizator nezdrav za otroka?? Boste ve imele električnega ali ga sploh ne boste imele????? Malo me zanima vaše mnenje!

Janja 27 - user posted image user posted image je prisotno, čeprav moj jamra ker bi si želel več, čeprav se ne sme ravno pritoževati. Se hecam, da bo enkrat dobil pozdrave od user posted image  in si potem sploh ne bo več upal, ha, ha...

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
30.6.2008 22:15:23   
janja 27
sem se tud jaz navadla dat slike gor user posted image user posted image bravo zame
pa sem se odločla da vam pokažem najino Manco sicer so slike od februarja novejše imam na fotiču jih moram dol dat....
user posted image

user posted image
user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
30.6.2008 22:50:39   
Lucka1
hojla punce,
evo mene po daljsem casu....sem imela fuuuuul dela v sluzbi, pa
se 4 dni sva bila z dragim user posted image na morju - jutri pa spet nazaj v sluzbo. Ja,
me caka se veliko dela pred porodnisko, ampak saj rada delam, tak
da ni problema.
Imam pa eno vprasanje glede user posted image user posted image  user posted image Namrec meni kar zeeelo pase
vse skupaj, me pa skrbi, ker mi maternica otrdi po orgazmu - a se to
se kateri dogaja? Ne da bi me bolelo ali da bi imela krce, samo tako
kot zogica rata??user posted image

Sicer pa vsem cestitke pa lepe novicke glede pregledov. Midva sva mela
morfologijo 26.6. in je vse ok. Samo ni hotel pokazat ali je user posted image al user posted image , tako
da bo ocka ostal presenecen....jaz spol vem, ker sama delam v porodnisnici
in se pac drugace ne da, kot da slej ko prej vse izves user posted image

Lepe sanje zelim vsem...pa dopust tistim, ki se pripravljate - kam pa kaj greste letos?
Midva sva mislila najprej na Pag, pa sva si premislila, bova raje kje blizje, recimo v
Istri. Vseeno bi na koncu rada rodila v LJ....
no, pa sem se razpisala....SWEET DREAMS user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
30.6.2008 22:56:04   
janja 27
ojla lučka da te takoj potolažim da se meni tudi to dogaja pri user posted image pri orgazmu pa sem najprej paniko zganjala ker se ne spomnim da bi bilo kaj takega pri Manci al pa sem pozablauser posted image sam ker je itak sam tisti momet in je pol vse ok se ne sekiram zdaj več dost sem pa mislila g vprašat na pregledu no bomo jutri videle če se še kateri to dogaja..nočko

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
30.6.2008 23:41:13   
Acjom1
Ojla!
Jaz sem vas prišla še malo pogledat preden grem spat. Se mi zdi, da se komaj tak čas malo zbudim, ko se vse umiri, pa temperatura malenkost pade (meni je ta vročina res neznosna).
Glede morja - midva greva v soboto in sicer kar v Portorož. Sva se kar odločila, da bova letos lepo v Sloveniji, pa bomo že drugo leto šli kam bolj dol. user posted image
Tudi jaz imam probleme z otrdevanjem maternice po orgazmu. Sem pa brala pri Pušenjaku, da je to čisto normalno in da imajo nekatere ženke še pol ure trdo maternico, pa ni nič narobe. Pa tudi sicer je to otrdevanje dostikrat omenjeno kot posledica orgazma, če malo pobrskate po internetu.  user posted image Čeprav meni je precej neprijetno. Pa me tudi ne boli, ampak vseeno mi ni fajn, mam vedno občutek, kot da je kaj narobe.
Zdaj grem pa tudi jaz počasi spat... user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
1.7.2008 6:18:57   
*talcy*
ojla punce .. tud jaz se javim po slabem tednu .. ste si kar neki napisale ...
men je tako vročeeee da dneve skoz preživljam pri mami pod klimo .. moj  user posted image  itak dela cele dneve in prideva v blok komaj zvečer ko spusti temperatura ...
.. moj user posted image  pa tako mal brca ... je prav miren zadnje čase .. nebom rekla da nič ne miga to ne sam tako kot bi bil mal len user posted image user posted image user posted image  .... jaz ga čutim pa ful nad popkom in na levi strani pod popkom .. se mi dviguje ta trebuh je tako lepo videt user posted image  ....
a imate vse že vozičke doma??? moj je reku da greva naročit po morju se pravi okol 10 avgusta ... a mislite da je dovolj časa če nimajo barve in morjo naročit?? greva pa kupit v baby pulman na gradiško v stari gorici ...
no punce bodite pridne in držite se sence pa bolj na hladnem. jaz zelo težko prenašam to vročino res.....

lep pozdrav

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
1.7.2008 7:15:41   
jolly123
Lepo slišat, da ste vse tako aktivne pri user posted image Jaz si ne upam...žal. Na začetku sem imela prepovedano zaradi krvavitev in hematoma, pa se je potem to zavleklo, ker hematom ni hotel zginiti. Vmes je bilo obdobje ko bi spet kao lahko, pa sva zbirala pogum. No zdaj sem pa spet pristala v bolnici zaradi zmehčanega MV pa spet ne gre....Tko da je bolj klavrno vse skupaj. user posted image
Če ne prej bova pa v 9-tem mesecu, ko je že vseeno in bom itak komaj čakala, da pride ven user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
1.7.2008 8:28:00   
afnica mala
Lep dober dan

sem klicala včeraj zdravnico, pa mi je sestra rekla naj kar pridem dati vzorec vode. No, je precej slaba, zato moram ponoviti z jutranjim urinom. Upam, da se ne bo začelo obdobje antibiotikov.  Danes ni zneslo, ker moram v eni uri se obleči in priti Domžale, pa še vpisat se moram, ponavadi pa je zjutraj kar precej gužve.
Že od včeraj pa imam drisko. A kaj veste kaj razsaja ali je to mogoče zaradi vode? Sem danes naredila požirek vode, me je ful zvilo, čeprav sem 5 minut prej že bila na delu. 
Glede user posted image . Od začetka user posted image , pa do prejšnjega tedna smo samo 1x. Najprej nisva upala zaradi predhodnih 3ss, sva rekla počakava NS,  potem sem  imela horionsko biopsijo, pa se 14 dni nisem upala, potem AC, pa se spet nisem upala, potem je moj zbolel in dobil še herpes in potem se je zgodilo morje. No, tukaj smo nadoknadili user posted image . Upam, da ne na račun sečil.

Corti in coccinella- sta bili na telovadbi?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
1.7.2008 8:38:09   
mbd0411
Živjo vsem.
Mali brca kot zmešan.Ta velik je siten,ker nima kaj počet.Bi bil raje v šoli,kjer je druščina.
Vroče za znoret bo.
Popoldan greva na bazen.Jaz bom seveda samo gledala.Se bom pa čez vikend namočila na Pagu.Komaj čakam.Pa samo čez vikend,pa imam toliko prtljageuser posted image .
Ok.Lepo se imejte

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
1.7.2008 8:49:43   
coccinella
Pozdravljene vse user posted image !!!!

Da se vam malo javim....
Pri meni ni nič novega....user posted image se lepo premika, včasih malo več včasih malo manj...pa saj to je normalno, tudi mi smo enkrat bolj aktivni drugič pa manj user posted image .

Ja full lepo da ste nekatere aktivne pri user posted image , pa je moj user posted image v Angliji, pa se sele augusta vidiva user posted image . Saj bo pa takrat več...user posted image user posted image user posted image

afnica mala - jaz včeraj nisem bila na telovadbi, grem pa 100% v sredo. Se vidimo takrat? Gres tudi ti?

Moram pa vam povedati, da meni tale vročina kar paše....sem bolj zmrzljiv tip...

No lepo se imejte, pa izkoristite dan.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
1.7.2008 8:55:06   
afnica mala
coccinella- jutri bi šla, je pa odvisno kdaj bom šla k zdravniku in, če bom imela še težave z drisko. Sem govorila z zdravnico, jutri mora biti zboljšanje, v nasprotnem primeru?? Moram kupit še slane bobi palčke in isostar ali nekaj podobnega.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
1.7.2008 9:47:34   
maska
oj čveke!

kako ste? evo najprej eno user posted image  za vse al pa kej druzga...
Tejčika29 glede sterilizatorjev nimam pojma, se nism še nč o tem pozanimala. če boš ti zvedla kej pametnega pa nam napiši.

Janja tvoja Manca je pa prava manekenka- luškana pupika. sigurn mamico okrog prsta vrti a?
Lucka1 a v LJ P delaš? Kje pa? da nam mal poveš kako je tam, k ene bomo šle tud tja rodit. mogoče bomo lohk skupaj v sobi, da čvekamouser posted image user posted image user posted image . ti maš veze, da nam to zrihtaš- vse oktoberke v en štuk.
talcy ne vem kako je tam z naročili; vem pa da sm jest spraševala v BC pa je rekla, da lohk traja tud 3 mesece preden dobijo. kar se men zdi čista katastrofa.
jolly123 ne se sekirat, glavn, da čuvaš svojga bebija in da bo vse O.K. user posted image  pa še pride na vrsto kasnej, bosta pol nadoknadila.

ja afnica razsaja en virus sam ne vem, če maš ti to. boš jutri vidla. pr nas so tud vsi podriskani.

a vas kaj mučijo noge? jest mam zvečer take nemirne, kr not me tišči in mi nč ne pomaga pol pa sploh ne morem zvečer zaspatuser posted image user posted image . a ma kera kak recept kaj nej še probam? a mislte, da mi fali magnezija? sam nimam krčev sam bolijo me, utrujene so čutit.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
1.7.2008 10:24:19   
sončnica24
Hojla, se še jaz malo javim, sem mela full pester vikend smo v soboto atija v bolnico vozli se mu je slepič vnel, sedaja pa zgleda še šivi, je med bolj močnimi in bi drugače že danes lahko prišel domov samo zdaj ne bo s tega nič, tako da držite malo pesti da čim prej pride iz te bolnice.

Meni se vedno bolj dozdeva da je moj user posted image začel brcat čeprav res čisto spodaj da me včasih kar zaboli, pa saj zdaj je verjetno že res bil čas, še je sploh kje katera ki ji ne bi brcal?

Glede user posted image meni je vse skupaj čudno in niti nimam neke volje ne vem tako smešno se mi zdi kaj si user posted image misli tam noteruser posted image .

Drugača pa lep poletno vroč dan vam želim.

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
1.7.2008 11:16:11   
lena35
Ojla,da se vam še jaz oglasim dans sem bila na pregledu inuser posted image je veselo brcal ,ga je bilo tk lepo videt da bi šla še kr večkrat.user posted image user posted image  No naslednji pregled imam 04.08. 08 tk da dobim še pikico ker sem rh negativna .Komaj čakam da se malo ohladi ker me vročina ubija pa saj bo kmalu 20. ko gremo na morje.Danes mi je dala g papirje za paket in za porodniško za mojga os zdravnika.Ja počasi bom pa le dojela da gre čisto zares.user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte v tej vročini in pijte dosti vodeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
1.7.2008 12:02:24   
janja 27
ojla

mi smo pa danes spali do 10 h joj me je kr rkiza ko sem pogledala na uro.....sedaj pa se je moj odločil da bo postavil bazen zunaj seveda tamala skače okolli njega k nora....ma kopali se bomo komaj popoldan k se bo voda segrela
ja tamala je pravi racrkljanček ne vem kaj bo oktobra...ma bo že...se bom takrat sekirala....pa itak te vsi vrtijo okrog prsta....
tejčika sem ti pozabila napisat jaz imam še od mance ta mikrovalovni stelirizator od avanta in je superca, daš malo vode in par minut v mikro in je vse prekuhano superca jaz sem ga uporabljala od začetka k sem naši pupi mogla dodajat na začetku 40 da je bila rita sita in potem je teh 40 vrgla ven k je polivla in tko...je blo pestro...sicer pa pri drugem je itak vse čist drugač..saj meni je na začetku delalo mleko mal problemov k nisem dobila unga navala tretji dan ma z malo vstrajanja smo se uskladili in dojili....pa tud veliko napak sem delala k jih sedaj ne bom več pa itak pri prvem več kompliciraš kot pri drugem...sem mela tamalo tud tri ure na joških k je pršla patronažna jo je skoraj kap me je prašala če imam umetne brdavice user posted image ma nisem imela nobenih problemov z brdavicami bolj sama s sabo in ves ta pritisk kao materino mleko itd itd....
drugače pa sedaj šibam ven pogledat kaj je z bazenom..pa se pišemo bolj zvečer moj gre v nočno...ta mesec dela v turnuso bo več doma a še kak dan bomo skočili na morjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
1.7.2008 12:05:57   
afnica mala
Ja, počasi bomo začele z urejanjem papirjev. Ko sem živela še v Domžalah ni bilo problemov, vse imaš na kupu, zdaj pa v naši levi občini moraš vse papirje štimati v LJ. user posted image
Kako pa je z zdravstvenim zavarovanjem- osnovnim? A moram tudi tukaj kaj uredit?

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
1.7.2008 12:09:19   
Tejčika29
Maska - glede sterilizatorjev; jaz sem včeraj vzela kar mikrovalovni parni in mi je rekla v BC da jih ful prodajo, električni so tudi dražji, čeprav mogoče bolj zdravi, stvar predsodkov pred mikrovalovno pač. Vzela sem od Tommee Tippee in dobila zraven še 3 flaške 260 ml, od iste firme sem vzela tudi ročno prsno črpalko in dobila zraven 1 flaško 150 ml, pokrovček za shranjevanje mleka, škatlo, nastavke. Meni se zdi to kar ugodno, imam sedaj že 4 flaške.

Talcy - za BC ne vem glede čakanja na vozičke. Jaz ga bom naročila v Pingotu Celje in vem da bo sigurno v manj kot 2 tednih že na lagru, pokliči in se pozanimaj.

Lena35 - tole pa je pa kar hitro s papirji, sam glede na to, da imaš pregled šele avgusta je verjetno normalno. Ja vse bomo dočakale dan ko bomo ostale doma in začele čakat da gremo počasi v Rim... user posted image  

Imejte se lepo user posted image !

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
1.7.2008 13:53:38   
vianne
Se javljam še jaz po dolgem času...

... danes  me je tako "šraufalo" po trebuhu in krči me grabili, da sem mislila, da so popadki. Bolečina za znoreti sedaj se je stanje umirilo in sem zaspala za dve uri. Kriva je bila prebava... ja, ja drek je šef. Sem si prav oddahnila.

Kar se tiče user posted image je pri nas zatišje. Najprej nisva smela zaradi krvavitev in ss-ja v prvi nosečnosti, potem so se pojavili tile krčki in nam je odsvetoval, sedaj zbirava pogum ker je mene rahlo strah, pa če sem iskrena jaz sploh ne čutim nobene potrebe in vse skupaj se mi zdi čudno user posted image ...  se moj heca: bova pa za silvestrovo. No upam, da mu ne bo treba čakati do takrat user posted image

Tale parni mikrovalovni sterilizator sem si pa tudi sama ogledovala in si ga bom ob priliki tudi nabavila.

afnica mala za drisko zelo pomaga prekuhan riž oziroma riževa sluz, nastrgana jabolka, ki jih pustimo da porjavijo... Upam, da bo kmalu bolje, saj vem kako hudo je ob driski ker sem jo prejšnje poletje sama imela več kot mesec in sem jo pri vseh zdravilih pregnala le s pravo prehrano.

Naša psička pa je dobila bolhe. Do sedaj ji nismo smeli dati paska ali ampul proti bolham ker je še premlada. Sva jo pa že dvakrat okopala in do sedaj ni bilo problemov. Danes jo pa vidim kako se grize in je nemirna. Sumim, da jih je dobila na sosedovem vrtu od mačk (ja mačk ne mačke; pomoje jih imajo petnajst). Ko pride moj domov jo bova zopet skopala, jutri pa gre moj do veterinarske ambulante po ampule.

< Sporočilo je popravil vianne -- 1.7.2008 13:55:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3469
1.7.2008 20:06:48   
zeko
Sev vam zelo dolgo nisem oglasila. Sedaj smo že ugotovili, da dobimo parčekuser posted image user posted image . Zelo sem vesela.
Punce takšmo žurko v trebuhu kot pa jo imam jaz, vam povem, če bo tako živahno ko bosta zunaj, mi pa res nebo "dolgčas".
Gledeuser posted image pa vam povem, da mi na začetku sploh ni bil. no saj sem  skoraj 4 mesece skupaj bruhala, ampak sedaj mi bi pa bilo 3-krat na dan premalo, če nebi bila noseča  in bi imela takšno željo kot imam sedaj, bi moj verjetno spakiral, ker nebi folgau hlače slačit. Z  malima dvema v trebuščku pa le ne user posted image ravno tolko krat kolko se mi zlušta,  se šparam, upam da bo takšna želja ostala tudi po porodu, ker prej  sem bila ravno obratno, seveda če bova imela čas......user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.7.2008 21:03:29   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) .pr. 22.07.08 user posted image 33 let user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 6.pr.28.07.08 user posted image   MB 23 let
      user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr. 28.07.08 user posted image   LJ  user posted image   
       30 let user posted image  
user posted image   B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08  user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.15.07.08 user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.07.08 user posted image user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pruser posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image    Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.07.08
       user posted image LJ 31 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image - ?? )

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.18.07.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 17.07.08 user posted image   KR
      27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 02.07.08  user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 30.07.08  3D 08.07.08 user posted image   KP
        29 let user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.10.07.08  user posted image   CE 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.18.07.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image   klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08 user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr. 21.07.08  user posted image   24 let user posted image
user posted image    ajetam (1 1 )   user posted image  user posted image 22 let

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 4.pr.04.07.08 4D 28.07.08
       user posted image   27 let user posted image
user posted image     ZalaTm (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 30.07.08   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 user posted image CE  user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.04.08.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageuser posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.09.07.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image    škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
         28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  user posted image   32 let user posted image - Anja

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.07.08 user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08 user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image    colinka (?user posted image ?user posted imageuser posted image

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr  user posted image   LJ user posted image
     37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr 07.07.08 user posted image   NM user posted image 29 let
user posted image    Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 24.07.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 10.07.08   user posted image   Vransko user posted image
             35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -user posted image   user posted image   -  
user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image )   user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.07.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.08.08 (OGGT 16.07.08)
       user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 10.07.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 63 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    17
                user posted image    14
                user posted image   32

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
1.7.2008 21:23:09   
*talcy*
tajčika ...ma saj ne bova kupila vozička v beby centru ampak v baby pulman v italiji smo se mal narobe zastopli ... pa me zanima če je katera tam naročila ali je dolgo čakala ???

vidim da sem pogovarjate o user posted image  ... no z mojim user posted image  na žalost user posted image user posted image user posted image  že 5 mesecev nič ... prvo zarad krčev in zdaj ko se mi je vse umirilo imam pa zmehčan maternični vrat user posted image  tako da bomo še dobrih 5 mesecev morali potrpet ...
...moram priznat da me kdaj zamika ma nemorem pomagat ... rešimo pa na drug način user posted image user posted image user posted image user posted image  ......

vianne sem opazla da midve že skoz celo nosečnost imave kar podobna probleme ... prvo obe ss pol krvavitve pa ti krči po veliki potrebi pa je kar malo bolje.....

a ima katera strije??? halo men se delajo kot zmešano vsak dan nova črta user posted image user posted image me kar žalost daje ... mažem se kot zmešana ma ne pomaga nič ......

no uživajte zdaj pravijo da bo dva dni peklensko vroče ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
1.7.2008 21:34:43   
janja 27
ups naj bo danes tak seznamčekuser posted image user posted image user posted image
jaz sem danes sama moj je šel v nočno manca pa spi k ubita jo je bazen čist utrudu...ko sem jo gledala je še mene zamikalo it noter pa sem se kr odločla da se ji bom jutri pridružla k bom še neki vode dotočila....bove obe čofotali...

jutri bo videla svojega user posted image na pregledu:

user posted image    sarcy21

vianne vidim da imaš full dela s kužkom nisi nam nič napisala kako se kliče mi gremo jutri popoldan z mojim fotrom po njegovega novega kužka je bernski planšar meni so sicer full full lepi upam da me ne bo zamikalo kakšnega imet ker letos nimam volje se ukvarjat s psom je full velik dela...sej tud za prejšnjega sem tko rekla pa je potem pristal pri nas domauser posted image user posted image user posted image user posted image
a je tud vas kaj zagrabla loto manija...jaz kupim kako srečko in potem vsa vesela čakam pa redkokdaj kaj dobim zadnjič sem imela 3 plus ena in dobila cel evrouser posted image user posted image jutri pa grem v postojno spet po tablete za tasta k zadnjil mi niso vseh dali in grem po srečko...bom upala z miljon slovencev da bo kaj zvečeruser posted image user posted image
sončnica24 upam da bo s tvojim atetom vse ok in da kmalu pride z bonice je res neprijetno to tekanje v bolnice pa še ta vročina pa še držim pesti in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lučka kot sem ti povedala ne bo ti žal za nakup stelirizatorja pa še kup flašk maš na zalogi kar je superca....jaz bom dobila šrpalko od svakinja
zeko čestitke za parček..verjamem da ti bo pestro z dvojčki moja kolegica je rodila v sedmem mesecu ji je voda odtekla fantek je mel 1800 punčka 1300 sta že doma mesec dni vse je ok in ima full full dela upam da imaš kako pomoč na vidiku njej pomagata oba starša in prijateljica ker je mož full službeno odsoten....bo pestro pri tebi kot sedaj v trebuščkuuser posted image user posted image
afnica mala za osnovno zdravstveno zavarovanje (saj pri meni je bilo tako ) k sem prejemala porodniško od države mi niso plačevali sem si mogla sama po položnicah sem pa dobila položnico drug mesec k se m ije porodniška začela sredi meseca in mi je za ta mesec plačala še firma tko da verjetno si boš tud ti in vse ostale k ste zaposlene to plačevat same..drugače pa srečno z urejanjem papirjev...
da še to povem če ima kakpna kredit ( jaz imam stanovanjeskega ) morate tud it na banko uredit trajnik k vam ga ne bodo trgali od porodniške tako kot ti ga firma ( če imate to prek firme) jaz pri manci sploh nisem vedela najprej me je skor kap od veslej ak sem videla velikost porodniške pol pa so mi iz banke pisali da nisem plačala obrok kreditauser posted image user posted image
maska mogoče pa bi za tvoje noge pomagala krema od aventa leg and foot reviver jaz sem jo uporabljala pri manci na koncu mi niso noge zatekale ampak tko kot ti praviš bolele....

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
1.7.2008 22:39:43   
jolie

no tkolele...danes sm bila na prvi uri materinske šole. Če odmislim dejstvo, da je blo vroče kot v peklu in jaz žejna, da sem vso vodo spila, ki sem jo imela sabo (da ne omenjam obiskov wc-ja potem), mi je bilo kar všeč. Sestra, ki nam je predavala je blazno prijazna (dela tudi v ambulanti moje G). Kaj veliko novega nisem zvedela, ker seveda obstaja internet in razne revije, mene pa vse v zvezi s porodom skoraj prej zanimalo kot sem zvedela, da sem noseča user posted image . Je pa blazno zanimivo videti toliko trebuščkov na kupu...se mi zdi, da smo kar vse "pokonc" hodile in se ponašale z bušiji...moj je seveda najlepši, če  tudi ni bil največji user posted image

Glede user posted image  (ker smajli...hehehe se zmer nasmejim)..mi se nismo rabil šparat, ker poteka vse ok...imava pa problem, ker imam nožnico čisto preveč suho...pred nosečnostjo sploh nisem imela problemov s tem...sedaj pa klub vzburjenosti (in orgazmu) ostaja vse skupaj suho, da me včasih kar peče. A ima še katera take probleme? Mene to čudi, ker berem, da naj bi bil odnos še prijetneši in ohinsploh, ker naj bi bila nožnica v nosečnosti extra vlažna....zakaj mora bit ravno pr men zmeraj obratno??? user posted image
Ima pa naš user posted image  po "akciji" zmeraj močne brcike...tako, da se vseeno z veseljem spravimo k poslu user posted image

Nočko!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.7.2008 5:52:42   
*tedy*
Dobro jutro!

SEm bila včeraj na pregledu in smo še kar, glede na to da se mi malo mehča mat. vrat. Ampak bo že sej sem bla tud pr tamalmu 3 cm odprta skor 3 mesece pa sem rodila 14 dni pred rokom-glih prov. Mam pa naslednji pregled 5.8 (bom za en dan z morja pršla), ko me mora tudi cepit za RH-. Sicer moje ni moram k dežurnemu.
afnica mala super za izvideuser posted image user posted image user posted image .

Jest sem bila pa prejšnji vikend kr pridna in sem že skoraj vse oprala in zlikala. Ja gremo kmal na morje in pridemo šele čist konec avgusta in potem bo septembra šola, pa tamlega v vrtec  (uvajanje pa to)in se mi zdi ,da bo bolj  malo časa.

Danes še počakamo taveliko da pride iz tabora potem pa gremo za par dni na morje. Jest moram potem drug teden v službi še kaj naredit potem pa res konec. Sam upam da boračunalni na morju delal (bom jutri probala) da vas bom vsej brala, če bom že za pisanje bolj lena.
Lepo se mejte inne preveč vroč dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?