afnica mala -> RE: Oktober 2008 (12.2.2008 9:44:42)
|
NastyGirl- saj poskušam, ampak hkrati nočem preveč upati, da se potem lažje poberem. Saj moje prsi (imam bolj male) so večje kot ponavadi, samo 2 dni so bile pa še bolj napihnjene. Točno vem kdaj sem imela o, takrat smo tudi zadnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image], naslednji dan sem dobila vnetje desne dojke. Kot mastitis- že drugič v pol leta. Noro boli, zato sem dobila pri dežurnem z. antibiotike. Ker tistih, ki sem jih dobila enkrat prej za to vnetje ni več, so mi dali Amoksiklav. Jedla sem jih 5 dni, ker mi niso povedali, da rabim 2 škatli in naj grem k svoji zdravnici po še 1 škatlo. Mogoče je to še sreča v nesreči, ker sem jih jemala 5 dni, vgnezditvena (krči) pa je bila mislim da isti dan, ko sem pojedla zadnji antib. Dobila sem navodila naj masiram dojko pod tušem, in ko je oteklina splahnela sem otipala bulico, ki ne boli in se ne premika. Imam napotnico tudi za to. Jutri me čaka res naporen dan najprej g. in če določi tako še čez hodnik na ultrazvok (mamografija odpade). Tako mi je naročila včeraj ena prijazna sestra, je rekla " da vas ne bomo preveč matrali", če ne bo potrebe. Jaz vseeno upam, da je bulica ostala od vnetja in ni od prej- si ne pregledujem dojk. Sem se razpisala, sem morala dat mal iz sebe.
|
|
|
|