jana84
|
živjo! Jaz sem pa danes tako dobre volje...Sem končno ugotovila, kaj bom oblekla za birmo - sem namreč botra moževi nečakinji in sem bla kar mal slabe volje, ker nisem vedela kaj oblečt. Pa sem rekla, zakaj pa ne bi imela oblekice in ne hlač? Torej sem si pomerila, če mi je še vedno prav oblekca, ki sem si jo kupila za bratranevo poroko in glej ga zlomka, še vedno je kot ulita - mogoče sedaj, ko imam malo več trebuščka in malo več prsi, celo bolj lepo stoji kot takrat! No in za čez, ker človek nikol ne ve kakšno vreme bo čez 14 dni sem pa v mamini omari izbrskala jaknico, ki jo je ona imela oblečeno za najino poroko in gre barvno zelo dobro z oblekico. Tako da sem oblečena! Hvala bogu. Se prav fajn počutim v oblačili...Sem še kar oblečena. No, razen tega da bo treba oblekici malo skrajšat naramnice, da ne bom imela dekolteja do popka...ne bo potrebnih nobenih popravil... MOgoče če mi bo uspelo bom dala slikico v album. Ampak nič ne obljubim ,ker nisem še nikol stavla slikic noter! Tako. Naše počutje je super, ne dela nobenih preglavic. Komaj čakam da začne kaj brcati, ker ga še čisto nič ne čutim. Pa sej bo kmalu.... Zdaj pa moram it se učit, ker imam v petek izpit...Sicer nimam čisto nobene volje najprej se učit, potem pa delat izpit v MB, kar je 200 km stran od mene...Uf, bo dolga vožnja. Pa se tolažim, ker imam take fajn plane za tisti dan. Najprej zjutraj izpit narest, potem v H&M še kakšna oblačilca kupit, pa na sladoled v Ilicha, ki je takooooo dober da se mi kar sline cedijo, če samo nanj pomislim...Potem pa verjetno še v kitajsko na kosilce. Mljask.... Torej, pejdmo se učit, da bodo vsi načrti izpoljnjeni, vključno s tistim priamrnim da neredim izpit, da mi jih potem ostne "samo" še 9! Upam, da jih čimveč naredim, dokler še lahko...Potem ko bo že rojen, bo malce težje hodit na izpite. Tako načrtujem sedaj do poletja naredit še 1, 2, 3 ali 4 izpite, avgusta pa še enega če bo naše poučutje dopuščalo! Tako, preveč blebetam in premalo naredim! lepo se imejte, jaz grem na sončka, ki se sicer skriva, pa vseeno! papa
|