|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
5.5.2008 10:11:11   
freha
pozdravljene oktoberke!
upam da ste fajn izkoristile praznike, jaz sem tudi bila veliko na svežem zrakuuser posted image  za razliko od službe ko sem 8 ur za računalnikomuser posted image

ta petek imam 2. pregled sem ravno brala da verjetno ne bo ultrazvoka ampak le poslušanje srčka, pa sej tudi tega se zelo veselim! Danes mi je nosečniški koledarček pokazal 16. teden, sej ne morem verjet da je plod dolg ok. 15 cm, pa sej to je kot moja dlan!

Lp, Freha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.5.2008 10:18:35   
billa
Pozdravljene,
da se še jaz oglasim po počitniškem oddihu. Vreme je bilo krasno, tako, da smo tudi mi veliko pohajali po svežem zraku in uživali na sončku. Seveda brez piknika in kresa ni šlouser posted image
V soboto sva se z dragim odpravila v Ljubljano in sva testirala vozičke. Najbolj me je navdušil bugaboo camelon in pa bebe confort - high trek. Sem pa mislila, da bo izbira bolj enostavna, očitno si bo treba vzet še malo časa in si še kakšnega pogledat, preden bo padla končna odločitev.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.5.2008 12:39:49   
jana84
živjo!
Jaz sem pa danes tako dobre volje...Sem končno ugotovila, kaj bom oblekla za birmo - sem namreč botra moževi nečakinji in sem bla kar mal slabe volje, ker nisem vedela kaj oblečt. Pa sem rekla, zakaj pa ne bi imela oblekice in ne hlač? Torej sem si pomerila, če mi je še vedno prav oblekca, ki sem si jo kupila za bratranevo poroko in glej ga zlomka, še vedno je kot ulita - mogoče sedaj, ko imam malo več trebuščka in malo več prsi, celo bolj lepo stoji kot takrat! No in za čez, ker človek nikol ne ve kakšno vreme bo čez 14 dni sem pa v mamini omari izbrskala jaknico, ki jo je ona imela oblečeno za najino poroko in gre barvno zelo dobro z oblekico. Tako da sem oblečena! Hvala bogu. Se prav fajn počutim v oblačili...Sem še kar oblečena. No, razen tega da bo treba oblekici malo skrajšat naramnice, da ne bom imela dekolteja do popka...ne bo potrebnih nobenih popravil...

MOgoče če mi bo uspelo bom dala slikico v album. Ampak nič ne obljubim ,ker nisem še nikol stavla slikic noter!

Tako. Naše počutje je super, user posted image  ne dela nobenih preglavic. Komaj čakam da začne kaj brcati, ker ga še čisto nič ne čutim. Pa sej bo kmalu....

Zdaj pa moram it se učit, ker imam v petek izpit...Sicer nimam čisto nobene volje najprej se učit, potem pa delat izpit v MB, kar je 200 km stran od mene...Uf, bo dolga vožnja. Pa se tolažim, ker imam take fajn plane za tisti dan. Najprej zjutraj izpit narest, potem v H&M še kakšna oblačilca kupit, pa na sladoled v Ilicha, ki je takooooo dober da se mi kar sline cedijo, če samo nanj pomislim...Potem pa verjetno še v kitajsko na kosilce. Mljask....

Torej, pejdmo se učit, da bodo vsi načrti izpoljnjeni, vključno s tistim priamrnim da neredim izpit, da mi jih potem ostne "samo" še 9! Upam, da jih čimveč naredim, dokler še lahko...Potem ko bo user posted image  že rojen, bo malce težje hodit na izpite. Tako načrtujem sedaj do poletja naredit še 1, 2, 3 ali 4 izpite, avgusta pa še enega če bo naše poučutje dopuščalo!

Tako, preveč blebetam in premalo naredim!
lepo se imejte, jaz grem na sončka, ki se sicer skriva, pa vseeno!
papa

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
5.5.2008 12:41:59   
jana84
Sem poskušala slikco prilepit kar z mejla, pa ne gre...
Bom poskusla kako drgač

< Sporočilo je popravil jana_k -- 5.5.2008 12:42:32 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
5.5.2008 13:04:25   
jolly123
Vidim, da smo vse v učenju. Jaz imam tudi maja dva izpita potem pa junija "samo še 4". Upam, da mi rata vse narest pa da mi ostane samo diploma. Ne bi rada septembra hodila 100 km stran pisat izpite. 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
5.5.2008 13:05:00   
*talcy*
ojla pupce pozdravljene...kako ste kaj?
jaz sem klicala za šolo staršev in povedala da sem komaj v 4 mesecu pa je rekla da kar naj pridem da do septembra jo ni več ... tako da jutri popoldan gremo se mal naučit in še kaj lepega zvedet user posted image user posted image user posted image  ....

pa še to ... kako je kaj z vašim srčkom ??????????.... ne od user posted image  prav vašim .... moje na momente tako bije da me je kar groza .... tud ka ležim včasih ga tako čutim mi razbiva za znort ....  in ful mi zakuhava ... cela pridem potna par minut pol je nazaj ok .... a ima katera enake problečke ??????????????? 
lep dan vsem pa na pregledih čimlepše  odpravte mene čaka u petek user posted image  .......

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
5.5.2008 13:12:46   
stunfek
zanimivo talcy...jaz sem tudi ze parkrat zalotila moje srce, da prav besno bije...pulz tam okoli 105. Sicer sem se ok počutila samo čudno mi je bilo kaj mi tako bije. moj pulz v mirovanju je normalno okoli 65.

jaz sem pa v službi :) je kar ok. imam kar nekaj dela ampak precej dolgočasnega...bo že :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
5.5.2008 15:48:52   
zeko
lep pozdrav punce.user posted image
hitrejšo bitje srca in  vročinske napade,slabo spanje, zgaga,slabost.......sem bila ravno danes pri ginekologinji in sem ji to in še kaj naštela pa sva  bile na koncu obe zelo nasmejani saj je to vendar nosečnost in čist normalno.
Tako da bomo morale skozi to. Če ne bo nič hujšegauser posted image
Sem pa izvedela za user posted image katerega spola in to bo user posted image . kaj pa bo drugiuser posted image   pa še ne vemo, ker se skriva.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
5.5.2008 16:15:30   
barby800
Janja, sm ti še dolžna podatke: to je moja prvauser posted image in prvi user posted image . Drgač sm pa stara 23 let, če je to kej pomembno. Lepo se imejte pa uživajte.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
5.5.2008 19:29:32   
janja 27
ojla srečke user posted image

danes sem tamalo peljala po 3 tednih v vrtec zjutraj mi je jokala da ne gre da bi bila rajši doma no po prepričevanju da jo tam čakajo se je opogumila in smo se odpeljale in je kr zadovoljno šla v igralnico, sem mislila da se bom tam kaj zlomila...ma je bilo ok...
tašči se je roka lepo zacelila tko da bomo sedaj previjale doma jo ni treba vsak dan vozit v zdravstveni dom user posted image user posted image
drugač pa tud meni kdaj srček hitreje bije....še posebej k sem pri pregledu pri zdravniku  user posted image user posted image ..počutje je ok...kr ne morem verjet da sem že skoraj v 18 tednu...kmalu bo polovica...
drugače ša pri meni nič pametnega te dni....se moram odpravit okna umit...jih imam 15 s tem da jih zgoraj ne štejem k ne uporabljamo še mnsarde..jih bom pustila za jesen k mi jih bo mama verjetno...user posted image user posted image ...zlate mame kaj bi brez njih..tko da me čaka kr neki dela upam da bo vreme ok pa bom ta teden še to opravila....

jutri ima po seznamčku pregled:

user posted image     tedy

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu barby800)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
5.5.2008 19:36:01   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) MF 20.05.08 user posted image ; LJ; 31 let
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image   33 let
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image MB; 23 let 
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 2. pr. 23.06.08 MF ?.05.08 user posted image ;user posted image ;30 let

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  4.pr. 27.05.08 user posted image   ; user posted image  ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr 26.05.08 user posted image  ; user posted image ; Vipava ; 23 let
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image ) nas.pr. 07.05.08  user posted image 36 let
user posted image       janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted imagePO; 30let

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image ; user posted image  ; 
          Trbovlje ; 29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4. pr. 29.05.08 user posted image 23 let
user posted image      zvezda17 (1user posted image 1user posted imagenas.pr. 26.05.08 user posted image ; 
          Idrija ;  25 let

8.oktober
user posted image      Liza01(2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) 184185.pr.
  user posted image ;user posted image ; Mozirje 
           (user posted image  Nac ali user posted image  Ajda )  27 let

10.oktober
user posted image      valla (2user posted image 2user posted image3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image   
           LJ ; 28 let
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 14.05.08 user posted image ;user posted image ;KR; 27 let
user posted image       SAFIRA (2user posted image 1user posted imageuser posted image

user posted image       barby800 (?user posted image ?user posted image ) user posted image ; KR

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  4.pr.   user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja ); 23 let

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 5. pr 27.05.08 user posted image KP 29 let

14. oktober
user posted image      lana34 (1user posted image 1user posted image5.pr. 15.05.08 AC 07.05.08 user posted image  35 let

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let
user posted image      M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 6.pr.09.05.08  user posted image  ; user posted image  ; 23 let
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 6.pr.05.06.08, 3D 23.06.08  user posted image ; user posted image ;

22 let

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

user posted image     Kaštrun (3user posted image 2user posted image3.pr. 16.05.08  user posted image  ; 27 let  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 14.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image )  5.pr. 28.05.08  user posted image  ; user posted image  

Pivka;  31 let 
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) user posted image  obala  33 let

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr09.05.08 AC 07.05.08 user posted image  36 let 

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image?. pr 07.05.08  user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) ?. pr. 06.05.08  AC 15.05.08  user posted image ;LJ;

37 let
user posted image      jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 22.05.08  user posted image  ;  user posted image ; 26 let
user posted image      jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  user posted image

user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted imageLjubljana 
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) nasl.pr. 22.05.08  user posted image ; user posted image
MB;

29 let 
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 15.05.08 user posted image  ;Vransko; 35 let

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 09.05.08  user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image )  user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image )

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 12.05.08 user posted image  ; user posted image  ; 25 let

se nam niso oglasle že lep čas: 

user posted image     aNcHuLiNkA  25 let
user posted image     Mandek  user posted image  

user posted image      zeko (?user posted image 2user posted image user posted image user posted image user posted image )

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   55   user posted image user posted image        

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
5.5.2008 19:37:58   
janja 27
barby sorry sem ti pozabila popravit ma ne bom še enkrat danes dodajala seznamčka tko da tvoji osveženi podatki jutri..starost pa smo tko informativno napisale da vidimo kolk smo mlade...user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
5.5.2008 20:05:58   
zeko
da boste lahko napolnile seznam sem 1user posted image zuser posted image user posted image   rok pa imam 12. oktobra, če bosta zdržala tako dolgo. upam da pridemo čim bližje temu datomu.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
5.5.2008 21:37:35   
timnala
Hej user posted image !

Najprej dobrodoslica vsem novinkam in user posted image  za lepo nosecnost..

Za ostale upam, da se imate cimbolj lepo in uzivate sleherni dan posebej s svojimi user posted image .

Danes sem imela 3. pregled - blo vse ok user posted image  pa verjetno bomo imeli sportnika user posted image , saj je ginekologinja dvakrat rekla, da to je pa en zivahen user posted image  - ful migal skoz. Naslednji pregled, ki bo tudi morfologija imam 9.6. in takrat upam, da bo vse tak kot mora biti..sicer pa, sploh ne vem zakaj mam v ozadju skoz eno skrb, namesto da bi sprostila in maksimalno uzivala v user posted image . Saj se prepricujem, da bo vse ok, sam pol pa kej preberes ali slisis in me vcasih se kaj presine, v smislu kaj pa ce... in skusam odgnat user posted image . In prav je tako!

Drugace pa po starem.. na sihtu dolgocasno, ce ni neki dela velik, doma se mamo pa lepo.. user posted image  ze tud komi caka otrocicka, ne vem pa kak bomo navadli naso ljubo mucko, ki je zaenkrat sama en tak otrocicek, ki se igra in crklja..pac bo treba imeti dovolj pozornosti za oba pa bo user posted image

Aja, pa zadnjic sem vas sprasevala za telovadbo.. nabavila sem orbitrek in je zakon.. vsak dan pol urce vadim - sam ponavadi 15 minut in se enkrat 15, ker pazim, da nimam pulza vec kot 140..in se dobro pocutim pa tud kilce se nekak nadziram user posted image

V glavnem pozdravcki in bozajte busije user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu zeko)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
5.5.2008 21:56:14   
2mak
Nosečke, čau!

No, naj še jaz malo poklepetam. Tako malokrat zadnje čase kliknem na rr, mi sploh ne znese. V petek imam v Lj amniocentezo, pa moram priznat, da me je najprej kar fino vrglo na rit, ko sem izvedela, da moram iti, saj se mi je zdelo, da sem pa ja dovolj mlada (28) in da dovolj zdravo živim, da ne more iti kaj narobe. No, na nekatere stvari pač nimamo vpliva kaj dosti, a ne? Zdaj se ne sekiram preveč, ker bom na izvide čakala ene 3 tedne in če se bom ves ta čas sekirala, sigurno ne bom dobro vplivala ne nase in ne na otroka. Seveda upam, da bo vse ok, mi pa ni še čisto jasno kako bi prenesla, če bi mi rekli, da otrok ni zdrav. No, s tem se bom ukvarjala, ko bom dobila izvide! Zdaj sem v 17. tednu (16t0d, če se ne motim) in še ne čutim gibov, trebušček pa mi je kar pošteno zrastel. Ampak, vozičkov in opreme pa še ne gledam in kupujem - verjetno se še malo bojim izvidov... AC bom imela pri dr. Pušenjaku in ko bo to za mano, se vam kaj javim. Mene muči še to, da imam kar pogosto rjave izcedke in mi še to ne da spročeno dihati. Joj, v prvi nosečnosti je šlo vse tako lepo brez težav, zdaj pa vse tole... Ampak, mislim pozitivno! Sem videla, da gresta še dve na AC v sredo - vsoooo srečoooo!user posted image

A mogoče katera ve kako tam zgleda - a se moraš oblečt v njihovo haljo ali imaš svoja oblačila?

Uživajte v sončku, ki nas bo jutri grelo! Lp.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.5.2008 7:48:14   
afnica mala
Dobro jutro

Sem še vedno v ne-pričakovanju klica iz porodnišnice.

2mak- pri BH (kar je enako AC)- oblečena in obuta se uležeš. Odpneš hlače, jih malo spustiš, majico pa dvigneš. In to je to. Med samim šarjenjem po trebuščku ti prijazna sestra drži za roko in te ogovarja.
Po posegu te pospremi v sobo za počitek. Dobiš še kosilce in to je to. Pri meni je bilo ful dobro kosilce, ker pa je bila gužva in sem opravila ob pol enih, so me takoj posedle h kosilu, ki je ob 12h. Mene je v sedečem položaju bolelo, po kosilu pa sem si privoščila še slabo urco počitka.

2mak, lana34, lena35- srečno jutri!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.5.2008 7:49:32   
afnica mala
opsss, 2mak- v petek ti želim vso srečo, pa saj je itak dan zmage, a ne?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.5.2008 8:59:17   
billa
2mak, držim pesti in vrjamem, da boš vse super opravila.
Jaz imam pa v petek četverni presejalni test in sem danes klicala in povprašala o ceni,...90eur! Se mi zdi izredno veliko in mi je skoraj žal, da nisem svojemu ginekologu preprosto rekla, da ne grem. Glede na to, da sem bila na nuhalni in krvnih je itak povsem brez smisla.
Se pa po drugi strani veselim srečanja z mojim baby-jem in komaj čakam, da povprašam o spolu, tako, da se vsaj s tem tolažim.
Timnala, čestitke za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image Je pa pomojem ta skrb , nekje v ozadju pri vseh nas prisotna, jaz si konstantno govorim, da bo ko bodo začele brcike vse lažjeuser posted image . Še dobro, da imamo angel sound, če ne bi sploh težko čakala.

Neposredna povezava do sporočila: 2543
6.5.2008 9:22:11   
lena35
Tudi mene je malo strah ,čeprav je tveganje na NS bilo zelo nizko glede mojih let pa mi bresplačno pripada še AC.Zato sem se pač odločila ker ko bo PRP bom dopolnila 37 let.Zanima me še pa eno ,ali je lahko moj dragi zraven ko bom počivala v tisti sobi,ker sem kr daleč od lj in se mu glih ne splača dvakrat vozit sem in tja.
Držite pesti da se nebi pa zdaj kaj zalomilo.
Lep dan še naprej!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
6.5.2008 9:39:34   
afnica mala
lena35- najprej čaka s teboj v čakalnici, skupaj s teboj gre na posvet h genetiku. Med posegom te čaka v čakalnici, potem pa gre lahko s teboj v sobo za počitek. Jaz sem bila eni redkih takrat, da sem bila sama (potem je prišel v sobo za počitek).user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
6.5.2008 9:53:12   
jolly123
timnala tudi jaz kdaj pa kdaj preberem kaj takega pa se potem zasekiram, najprej si govorim samo da bo tri mesece mimo, potem preberem kaj vse se jim je zgodilo še po treh mesecih si mislim joj samo da pridem do datuma, ko bo otrok lahko preživel. Če ne bi imela krvavitev verjetno tega sploh ne bi pomislila, tako pa stalno nek strah v ozadju.

Mene je pa začela srbet koža na trebuščku. To verjetno pomeni, da se razteza ? 

Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.5.2008 11:13:14   
timnala
Oj!

Ja jolly123 to pomeni, da se ti koza razteza..zdej pa fejst mazat z olji in kremicami, ceprav jst sem tud mnenja, da je vecina odvisna od tega, kaksno kozo imas..kreme pomagajo, sam bolj kot ne je pa pomembna elasticnost koze.
S cim se pa mazete?
Jaz prisegam na naravno kozmetiko, tako da uporabljam od Welede za nosecnice in od Avalona olje za nego v nosecnosti, vse pa ima certifikat BDIH..
Mam namen tud za dete uporabljati izdelke s tem certifikatom - Lavera, Logona, Weleda...

Se nekaj...ponavadi se spomnim, kaj vas zelim vprasat, pol pa ko pisem pa kr pozabim..
Vem da so bile ze neke debate okrog vozickov pa ful sem brala po forumih, zdej me pa zanima se, ce ma katera od vas izkusnje z Jane slalom pro, Peg Perego GT3 ali Quinny Freestyle? Sem definitivno za trikolesnike user posted image

pozdravcek vsem user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.5.2008 11:25:22   
vianne
2mak držim pesti za v petek. In imaš prav, da se trudiš sekiranje potisniti na stran. Pa saj bo vse O.K.!!!!!

billa tudi sama sem opravila 23.04 četverni tu v Postojni in je bila cena 52 eur. Me je pa tudi moj g. poslal čeprav sem imela rezultate NS dobre in zaradi tega se tudi nisem odločila za druge presajalne teste. Tako, da me je takrat kar presenetil ko me je poslal na ČHT. Baje, da ima tak postopek do tistih punc ki so imele že enkrat SS. Danes sem klicala če so že prišli rezultati pa jih še vedno ni. Je rekla sestra naj pokličen enkrat drugi teden ma verjetno bom že kar v petek klicala. Baje pa da če je kaj narobe te avtomatsko pokličejo iz laboratorija. Za tako ceno bi te lahko tudi pisno domov obvestili. Pri teh stvareh ne veš kdo pije in kdo plača... nobeden ti ne zna točno povedati kako potekajo te stvari in nakoncu punce doma čakamo .... ja in cene so navite 100 na uro in kako različna tarifa! Cene sploh niso usklajene.
No vglavnem jaz se prepričujem, da je vse O.K. in da ta izvid ne bo pokvaril kakšnega rezultata. Verjetno če bi bilo kaj narobe bi že poklicali saj sem sedaj že v 16 t 5/7. Me je tisti dan ko sem dala kri laborant malo potolažil (saj sem bila kar preplašena), da še so bili izvidi NS v redu bo tudi ČHT. Toda nikoli ne veš. Moj dragi mi pravi, da je vse O.K. vendar jaz se bom dokončno sprostila ko bom izvedela rezultat.

jolly123 kakšno pa imaš kožo na trebuhu da te skrbi? Ker jaz imam le napet trebušček in gladko kožo... za enkrat.

< Sporočilo je popravil vianne -- 6.5.2008 11:38:35 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
6.5.2008 11:36:38   
vianne
timnala tudi sama uporabljam olje od Welede za nego v nosečnosti in sem zelo zadovoljna z njim. Ko kupujem kozmetiko gledam da ima certifikat BDIH in za otroka jo bom tudi uporabljala (Weleda, Logona, DR. Hauckha). Problem je da premalo osveščajo o možnosti nakupa bolj zdravih in naravnih preparatov. Če sam kaj ne prebereš in dodatno pobrskaš ne veš saj po trgovinah vidiš samo preparate ki jih reklamirajo po TV - kar pa je sama kemija in poka roba. Za pranje perila tudi uporabljam prašek Frosh in za ostale čistilne akcije po hiši bom tudi počasi presedlala na to znamko, samo da porabim ostala čistila kar jih še imam. 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
6.5.2008 11:57:47   
stunfek
vianne...jolly ne skrbi koža ampak jo srbi :) mene tudi srbi. mažem se pa z dvema zadevama..ena je krema proti strijam od chicco, druga pa neko olje za ta namen od dr. hauscka, ki sem jo dobila v dar.

danes zjutraj sem spet bruhala :( ne vem, kdaj se bo nehalo. sem se potem s tako težavo odvlekla v službo ampak v službi pa sem prejela klic od moje ta male, ki je bila tako zgovorna, da je kar čebljala in čebljala. sploh je ni bilo treba nič spraševat :) in veste kaj me je najprej vprašala?!? prvo je vprašala: "mamica, kako velik je že tvoj trebušček?" user posted image  sem se čisto stopila!!!

navdušeno mi je pripovedovala, da jejahala konja in kamelo :) in da ji je ful všeč kriket. kakšna faca. rekla je, da se ima super in da je zadovoljna. res mi je polepšala dan in potem je bilo vse lažje. otroci so res neprecenljiv zaklad!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.