|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
16.1.2005 21:36:14   
Anonimen
Kje ste, pupice:nosecka:?

Vam odpiram novo temo..zdajle grem mal dol iz računalnika...se hitr stuširat pa postlo pospravt in torbo prpravt...pol pa sims eigrat:) Je una moja ženska že 2. noseča, s tretjim (upam d ane tut četrtim:zmeden: ) :duda:-mam dvojčice:)-

Aja, Lu, dones vidla, da si iz Grosuplja, k sva s sestrično gledale, kdo je iz tam:) Je tiasha namreč tudi od tam;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
16.1.2005 22:16:58   
Mina1
no, se bom pa javila:)-:)-:)-, za trenutek seveda:

moj gre glih v kopalnico oz. v bano in ga tule zadaj nekaj razganja, tako da:)-:)-:)-, škratek je pa komaj zaspal. Zjutraj bo pa spet panika, ko bo treba vstati za vrtec:zmeden:. Tale moj :modri: v trebuščku me bo pa razgnal od živahnosti. Resno, čisto nič ne počiva, boli pa me čisto vse: rebra, mehur, vse levo in vse desno in najuhuje je to, ker je bazno intenziven in imam občutek, da bom vsak čas letela v porodnišnico:zmeden:

V sredo imam spet UZ in CTG in potem bom rekla, naj mi dajo še ostali dve napotnici(za porodnišnico in rešilca, za vsak slučaj, al kako že...) Pa naj mi že naredijo to meritev oz. pregled, ali se mi ponovno obeta CR.

Še vedno pa fino kašljam in grlo me blazno boli (to naj bi bila posledica škratkove angine, jaz pa sem fasala njegove bacilčke in tako:()

Kje ste pa ostale?

Torej lahko noč vsem skupaj;), mene spet težka čaka, ker mi nič ne paše, ne levi bok in ne desni bok, pa križ boli, pa to lulanje in tako:zmeden:

pa-pa Mina1, 35t in pol:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2005 22:27:27   
Anonimen
Hojla!

Jaz pa sem že lepo stuširana in v pižami čepim na računalniku in čakam možeka, da tudi on prileze iz bane. Potem pa spat, to najbolj mučno opravilo zadnjih tednov. Ne morem več!!!!!!!!!!! :grrr::grrr:
Vstajanje vsaki 2-3 ure za lulanje, vsako uro premestitev iz enega boka na drugega in s tem celo morje pojštrov, za hrbet, med nogami, pod glavo, ...
Danes me je cel dan ful bolelo noter v nožnici, mislim, da tam, ko je maternični vrat. Mogoče pa sem se začela odpirati, kaj mislite? Ali to lahko spremlja bolečina? :zmeden::zmeden:Je zelo neprijetna, pomagalo mi je, da sem hodila, slabše je, če sedim ali ležim.

Pa za mojega :duda: bom vse poskusila pretrpeti. Po eni strani si že želim, da bi šla čimprej rodit, po drugi strani pa me je tako strah, da bi raje trpela te muke in še bila kar dalje noseča, ker ne vem, kaj me čaka v porodnišnici. Pa tako bi rada srečala mojega :duda: in ga videla, kako izgleda, pa se bojim, da ne bom zdržala bolečin, ki k temu spadajo. Joj, bog mi pomagaj!!!
Torej, ne bom vas več morila z mojimi nočnimi morami in bom sedaj poskušala malo zaspati. Saj jutri je nov dan in bogve, kaj nas čaka!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Nočko,

Blacky in :duda::modri:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2005 9:55:19   
mala maja
Dobro jutro punce-no :rozica: tiste ki ste ga imele
( :(( jaz žal nisem med njimi)

Joj kako mene zgaga peče. Ne morem čisto nič več. Celo noč nisem spala in ko končno zatisnem očke v sedečem položaju se zbudi mali in seveda brca sem brca tja (prej je pa cel dan spal), pa hitr lulat pa pridem nazaj spat pa spet zgaga.......:zmeden:
NUJNO RABIM EN NASVET KAKO SE JE ZNEBITI. Sej bom v sredo zdravnico vprašala če lahko vsaj zvečer vzamem ruporut.
Me prav zanima kakšen bo ta naš mali zaspanček. Prve dva nista imela skoraj nič lask pa me je tud zgaga pekla sam ne toliko, a bo mel pol ta že pravo frizuro(vsaj tko pravijo da otroku lasje rastejo če te peče zgaga)

LU sem prebrala da si iz Grosuplja. Mi mamo vikend na dolenskem in smo kar veliko časa v Grosuplju. Ma ga že skor bolj poznam kot Kamnik edino zadnjič sem iskala kataster :zmeden::zmeden: no pa ga tud najdla :bravo::bravo::bravo:...

MINA1 a si spet bolna. Joj en košek vitaminčkov zate in za vse tvoje :angel::angel::angel::angel:

BLACKY si še v enem kosu al sta že dva-dve. No veš kaj nič se ne boj poroda. Sej ni tako hudo res ne, Boš videla ko držiš majhno štručko v roki vse pozabiš. Jaz sem baje mojmu rekla da me v porodnišnici nikoli več ne vidijo na pa bom šla čez dober mesec tretjič tja.9nebesa9nebesa Res ni nič hudega samo nekaj pa je iz iskušenj ti povem poslušaj kaj ti babice, sestre, zdravniki govorijo ker če jih ne boš na nič boljšem položaju, samo na slabšem. Popadki pa tudi ne bolijo takoooooo takoooo zelo da jih nebi mogla zdržat.

Kje ste vse ostale punce DOLINA, RIBICA(verjetno v šoli in se pridno še namesto mene uči;) ), pa vse ki sem vas spustila.

Lepo se imejte in užigvajte

Mala maja in :duda:Matevž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2005 10:28:33   
Dolina
Ojla,

evo mene. Mal še delam, pa sem si vzela minuko za RR. Še vedno se nisem pozdravila - moj nos noče in noče bi spet zdrav. če ta teden ne bo boljš, grem pa k osebnemu zdravnik.

Drugače sem se mal pomirila od petkinega pregleda. Pa še mali me tako lepo brca, da bo ja vse v redu.
Mina upam, da te tvoj akrobat kak dan mal manj brca. :rozica::rozica:

Mala maja, a tko ste izbrali ime za svojega tretjega škratka (Matevž)? Midva imava tud že imena. Za fanta sva izbrala Filip. Potem sem pa mojo mami mal hecala: če zagledam fantka in mu Filip ne bo pasalo, potem bo pa Lojze (pa je kor skoz slušalo prišla se kregat na mene :)-:)-).

No, to so pa spodbudne besede, mala maja. Glede prooda mislim. Mene tud na trenutke mal zaskrbi, kako bo to šlo in bolečine in vse... Ampak kolk jih je že rodil in kolk jih še bo, bova pa tud midve, a ne Blacky? :bravo::bravo:

Za zgago pa nimam recepta, al pa nasveta. Upam, da se mi ne bo pojavila.
Me pa boli trbuh in me zvija od teh tablet železovih (hematopan. Včeraj sem vzela po navodilih na tešče, joj, nikol več! :( Zdej jih pa po jedi, pa je veliko boljše.

Lepo se metje, pobožajte bušije, :rozica::rozica:

Lp, Dolina 33t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2005 11:30:08   
dvojčica
Mala maja,
v neki knjigi sem brala da pri pekoči zgagi pomaga skodelica mleka, kamiličnega ali pa žajbljevega čaja na tešče. Pri spanju pa naj bo zgornji del telesa prevzdignjen, moja mama je rekla, da je spala s tremi blazinami pod glavo in hrbtom.

Jaz sicer nisem še tako daleč, upam da ne bo več tako hudo kot mi je bilo na začetku zaradi stalne slabosti, občutka prihajajoče M in bolečin. No, da o utrujenosti sploh ne govorim.

Pa saj sta že blizu, mene še vse to čaka. Bodite dobre in vesele še naprej.

Lp, dvojčica (13t)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2005 11:52:31   
nita
Dan!

Evo še mene. Pravkar sem končala s pripravami na kosilo :sloncek: (delala sem lazanjo, samo spečt jo je še treba, ko bo cajt za to) in imam zdej mal lufta.

Splošno počutje v redu - podnevi boljš kot ponoči. Tut jaz imam probleme s spanjem, pa z nočno zgago in lulanjem. Pa dokler je to v mejah normalnega (vsaj tako vsi pravjo) se bom potrudla in potrpela :duda:.

Jutri imam pregled - moram račt za napotnico, da slučajno ne pozabim (no, saj rodila bi lahko verjetno tudi brez nje :) ). Tut mene je začel dol nekaj matrat, verjetno kakšne glivice, v glavnem me srbi. Upam, da mi bo kaj dal, da si to pozdravim.

Drugač pa mene tut neki grlo matra in teče mi iz nosa. Za enkrat ni krize, če le ne bo šlo na slabš.

MALA MAJA, men proti zgagi pomaga šalca toplega mleka. Drugače pa baje lahko vzameš Ruporut (ali nekaj takega), ki je prav za zgago, sam bolš, da vprašaš v lekarni, ker nisem čist sigurna.

No, bom nehala nakladat, se oglasim kasneje, če bo kaj zanimivega (včasih sem tako lena za pisat, da je kr kej :zmeden2: ).

L.P. Anita (37t :love: )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2005 13:29:00   
pia1
oj!
no evo se mene mal. sem dons ze hitro hodila, pa intenzivno pospravljala... pa nic se kar doma. ko se bo odlocilo tole nase dete bo pa prislo, po moje se ne da nic prehitet. zdej bom mal pocila pol pa se kosilo skuhat, mhm, mogoce bi se :kuza: skopala... bom vidla, ce se mi bo dal.
za zgago... men tolk, da bi blo cist dobr ne pomaga nic. drugace pa jem rupurute, pijem donat, mleko. seveda pa nobenega kislega sadja, sam da dam kej tacg a v usta me ze zvije, po sladkem me tud se bolj pece (sam se ne morem upret), ponoci pa, cakte da prestejem. 4 do 5 blazin pod glavo, tko da prakticno v sede spim. no pol proti jutru enkrat pa popusti, tko, da lahko se kaksno urco lepo v leze dremam in se mal pogliham. ma sej ne bo vec dolg, upam, v petek imam namrec rok, pa seveda spodbujam :duda: da bi prisel/a prej. bomo vidli...
lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2005 18:24:06   
Lu
Čer!

Kako ste kaj? No danes sem pa že na porodniški, ampak kot sem povedala moram še pomalo delati. Uf kako je fajn zjutraj malo dlje pospati. Po drugi strani mi je pa kar malo čudno ko sem doma. He, he, he,... se bom že navadila.

Punce v sredo imam pregled pa me zanima če me bo na CTG priklopila, ali kdaj te? Mogoče katera ve?

Ja fiša jaz sem pa iz Grosuplja. He he he dolenjka.

In kako ste kaj ve drugače? Kje ste še ostale :nosecka:? No javite se kaj.

Zdaj me pa čaka še likanje in potem se po lepotnem spancu uležem za spat, za noč. Ja zdaj bom lahko spet imela pop. počitke :bravo:. To sem prkaticirala še iz šolskih dni. Joj kok je fajn.

Dekelta lep večer vam želim še naprej.

lp Lu in :duda:
35t 6/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2005 19:36:41   
Bety
No, jaz se v ta 9nebesa prijavljam drugič, in letos prvič....upam, da tokrat z več sreče.....

Pozdravček vsem, ki ste se iz zanositev,ovulacija preselile sem....držite mi pestke, da se še dolgo družimo....

Jaz sem danes naredila test in :modri:....zadnjo M sem imela 10.12. ....od vseh možnih znakov imam samo boleče prsi....vse drugo ne obstaja in počutim se ODLIČNO!!! UPAM, DA BO VSE V REDU!!!!!

Prosim te :angel:!!!! Čuvaj nas!!!!

Upam, da se Lidy nahaja še tukaj...

:rozica::rozica::rozica: za vse na tem forumu in beremo se še naprej....

Bety, ki ne verjame, da je :nosecka: in :duda: (5t)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2005 19:56:04   
nita
LU, tut jaz sem misnla, da ne bom mela kej delat doma že dva mesca pred porodom, pa mi ni nič dolgčas...se prklopim na RR...he, he, he :)-:)-:)-

BETY, srčno upam, da bo tokrat šlo brez problemov. in seveda, držim pesti!!!!:pujs:

No, zdej grem pa pred TV, ker ne morem več sedet (to pomen, da bom kmal zaspala, ker me vedno pred TV zmanjka, in to pomen tut, da se bom pol sred noči spet zbudila in ne bom mogla naprej spat - do jutra... standard). :)-:)-

L.P. Anita :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?