Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (16.1.2005 22:27:27)
|
Hojla! Jaz pa sem že lepo stuširana in v pižami čepim na računalniku in čakam možeka, da tudi on prileze iz bane. Potem pa spat, to najbolj mučno opravilo zadnjih tednov. Ne morem več!!!!!!!!!!! :grrr::grrr: Vstajanje vsaki 2-3 ure za lulanje, vsako uro premestitev iz enega boka na drugega in s tem celo morje pojštrov, za hrbet, med nogami, pod glavo, ... Danes me je cel dan ful bolelo noter v nožnici, mislim, da tam, ko je maternični vrat. Mogoče pa sem se začela odpirati, kaj mislite? Ali to lahko spremlja bolečina? :zmeden::zmeden:Je zelo neprijetna, pomagalo mi je, da sem hodila, slabše je, če sedim ali ležim. Pa za mojega :duda: bom vse poskusila pretrpeti. Po eni strani si že želim, da bi šla čimprej rodit, po drugi strani pa me je tako strah, da bi raje trpela te muke in še bila kar dalje noseča, ker ne vem, kaj me čaka v porodnišnici. Pa tako bi rada srečala mojega :duda: in ga videla, kako izgleda, pa se bojim, da ne bom zdržala bolečin, ki k temu spadajo. Joj, bog mi pomagaj!!! Torej, ne bom vas več morila z mojimi nočnimi morami in bom sedaj poskušala malo zaspati. Saj jutri je nov dan in bogve, kaj nas čaka!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Nočko, Blacky in :duda::modri:
|
|
|
|