|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MOJA SNUBITEV
14.1.2008 19:33:44   
Kepica83
AL bina:
In ne zaradi mene glupe ni treba brisat, jaz nisem nič užaljena. Bom že vrnila ob priliki

Ti kar daj. Sicer pa sem jaz to sedaj tebi vrnila tak da sma si kvituser posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 51
15.1.2008 1:01:27   
ellie
Skratek46 lepouser posted image ...lep parček sta...

iva01 verjetno misliš tole http://www.youtube.com/watch?v=fkY_I_kS2Ok ...ta reklama je res dobra jauser posted image

Lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 52
15.1.2008 7:28:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

AL bina:
In ne zaradi mene glupe ni treba brisat, jaz nisem nič užaljena. Bom že vrnila ob priliki

Ti kar daj. Sicer pa sem jaz to sedaj tebi vrnila tak da sma si kvituser posted image

No, zdaj mi pa prosim samo še link nalimaj, da vidim, kje sem jaz tebi rekla, da si glupa. Lepo prosim.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
15.1.2008 8:29:01   
A & T
skratek46 - če bi me moj zasnubil na tak način, bi bila srečna in ne bi se ozirala na komentarje drugih, glavno je tisto, kar čutita vidva in le to šteje, jaz vama želim vso srečo v ljubezni in zakonu. Tvoj je vložil veliko truda in čustev v ta filmček.

Mene je moj mož zasnubil na moj 28. rojstni dan, ko sva se peljala z novim avtom, ki sva ga tisti dan kupila, proti domu. Bila sem najsrečnejša ženska na svetu.

Cao...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
15.1.2008 19:34:46   
Kepica83
 Al bina:
No, zdaj mi pa prosim samo še link nalimaj, da vidim, kje sem jaz tebi rekla, da si glupa. Lepo prosim.

Sem spremenila nick. Tak da ti nemorem izdat kdaj si mi kaj takega rekla. Si pa mi. Kaj takega ne pozabim. Je pa res da si velikokrat nesramna in ne samo do mene! Sicer pa me ne zastopi narobe ne mislim nič slabega.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 55
15.1.2008 21:02:30   
Anonimen
Midva sva se zasnubila v McDonaldsu v Osijeku s polnimi usti hamburgerja in pomfrija. Pa bo verjetno gveralo.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
15.1.2008 21:15:58   
Miss Piggy
Romantično!

Mene je moj najprej vprašu, da vid če se sploh splača prstan kupt user posted image .

Glede tiste debele ženske. Mislim, da je tam povedal, da jo bo ljubil tudi če postane takšna kot ta gospa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?