|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MOJA SNUBITEV
11.1.2008 22:59:51   
smrka
ej kake video vse masta gor... nevem, jest glih nebi bla ponosna na desca ki se obnasa kot otrok... tist posnetek ko spije neko pijaco in si plasticen kozarc na glavi razbije user posted image user posted image user posted image

Drgac pa, lepo te je zaprosu!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.1.2008 23:11:20   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

ej kake video vse masta gor... nevem, jest glih nebi bla ponosna na desca ki se obnasa kot otrok... tist posnetek ko spije neko pijaco in si plasticen kozarc na glavi razbije user posted image user posted image user posted image

Drgac pa, lepo te je zaprosu!

ma ne no... tipček je še mlad (če ima v nicku 85), pa mal je spil no... žurer pač... Pa taka lepa snubitevuser posted image  Očitno res ni iz trte zvita tista, da so Italijani bolj romantični...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2008 23:16:32   
Marogica
Kaj pa vem...ni ravno neki hit, ta snubitev, vsaj za nas ne...zate že. In to je važno.

Pa sedaj, je glasbo sam napisal, ali ne?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.1.2008 7:36:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Kaj pa vem...ni ravno neki hit, ta snubitev, vsaj za nas ne...zate že. In to je važno.

Ne, Marogica, tista glasba je meni znana že od prej. Ne vem no.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
12.1.2008 7:45:51   
Strawberrie Cherrie
hm...mislim da je tole bilo že včeraj nujno potrebno brisanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.1.2008 8:02:10   
Enolla
 Italijan ali vsaj zamejski Slovenc? Ja, oni znajo.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.1.2008 8:07:32   
caillou
Kakšna lepa snubitev, jest sem se kar razježila.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.1.2008 9:12:12   
piščanc
super, lepo. mi je bilo kar toplo pri srcu. user posted image

uživajta življenje.

svojega ti ne morem povedati, ker me še ni zaprosil user posted image , pa jaz ga tudi nisem. kakor pa vidiš po tem forumu ti je veliko ljudi fouš. kot da jim to kaj pomagauser posted image

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 33
12.1.2008 11:19:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Ja, po moje , da je skirvaj snemal v živo. Čeprav tista muzka se mi zdi pa znana...tisto je gvišno skopiral, ker on take muzke najbež ni napisal

Mater albina si glupa!

Se ti zdi user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
12.1.2008 11:26:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

hm...mislim da je tole bilo že včeraj nujno potrebno brisanja.

Zakaj?

Če misliš zaradi al bine, čeprav ne vidim razloga, da bi zaradi nje, se meni tudi ne zdi tole čisto nič romantično, kar je na posnetku. Pač izgleda, da ima mlajša generacija drugačne predstavo o tem, kaj je romantično.

Neposredna povezava do sporočila: 35
12.1.2008 11:39:24   
Strawberrie Cherrie
Splišni, ne zaradi albine, oz kogarkoli drugega, ker stvari na RRju že en lep čas niso takšne kot bi mogle bit. Osebno bi me zelo zmotilo, če bi mene nekdo poimenoval 'celulitna ženska', celulit gor ali dol ... in ker se cenzurira vse in svašta tukaj gor, mislim, da je kar korektno, da se izbriše tale komentar.
in tudi tisti komentar: mater albina si glupa, ravno ne paše na RR, se ti ne zdi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.1.2008 12:14:52   
Tess
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Naslov skaldbe je Relax Take It Easy (Mika nova verzija).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.1.2008 14:16:57   
Anonimen
Ok, razen tiste finte ki res ne paše v snubitev, ko te vpraša če ga narediš za najsrečnejšega moškega na svetu in potem nadaljuje ob naslednji sliki s 15 super bejbami če ga predstaviš njimuser posted image .......in pol šele kasneje če bi se z njim poročila je zadeva kar simpatično izpadla.
Drugače pa bi lahko še malo polente pojedla preden se poročita ali pa vsaj doooooolga zaroka, glede na njegovo letnico 85 in ti si verjetno še mlajša.

(odgovor članu Tess)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
12.1.2008 14:48:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Splišni, ne zaradi albine, oz kogarkoli drugega, ker stvari na RRju že en lep čas niso takšne kot bi mogle bit. Osebno bi me zelo zmotilo, če bi mene nekdo poimenoval 'celulitna ženska', celulit gor ali dol ... in ker se cenzurira vse in svašta tukaj gor, mislim, da je kar korektno, da se izbriše tale komentar.
in tudi tisti komentar: mater albina si glupa, ravno ne paše na RR, se ti ne zdi?

Kar se tiste celulitne ženske tiče, mislim, da to ni bila mišljena ona, ampak je v tem filmčku (kolikor sem ga supela videt, saj do konca ga itak nisem, ker mi ni bilo zanimivo in niti nisem razumela poante) slika ene fuuuul debele, celulitne ženske, take s kakšnimi 150 kilami minimalno. To je sigurno na uno letelo.

Tisti kometar je pa res za brisat, se strinjam. Takih je pa vedno kar nekaj, ampak moderatorji pač niso skozi gor, pa verjetno so tudi že vsi zmešani, kaj brisat in kaj ne.

Neposredna povezava do sporočila: 39
12.1.2008 15:30:19   
mateyka
Drugače pa bi lahko še malo polente pojedla preden se poročita ali pa vsaj doooooolga zaroka, glede na njegovo letnico 85 in ti si verjetno še mlajša.

leta nimajo veze - maš ljudi, ki še pri 70-ih niso za poročit in ljudi, ki se poročijo prej in jim super laufa ter so srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.1.2008 15:31:02   
piščanc
men je pa všeč, da si je fant vzel čas, našel njune slike, obdelal v 'modernem slogu', jo peljal tja, kamor si je želela (grad v Trstu) in ji povedal kar si je želel. in to je bistvo zaroke.

da si vzameš čas in dejansko premisliš kaj bi partnerju ugajalo.

se vidi, da ste kar precej let že na tem svetu in ste izgubile čar zaljubljenosti

< Sporočilo je popravil piščanc -- 12.1.2008 15:44:14 >

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.1.2008 19:43:08   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Ja, po moje , da je skirvaj snemal v živo. Čeprav tista muzka se mi zdi pa znana...tisto je gvišno skopiral, ker on take muzke najbež ni napisal

Mater albina si glupa!

Se ti zdi

Ja malo pa že!

Ja kaj pa naj ko pa s takimi glupimi fintami ven hodi.Sicer pa se lahko pove svoje mnenje ali ne?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.1.2008 13:19:27   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: caillou
jest sem se kar razježila.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.1.2008 13:26:02   
vaney
meni se je pa zdela take snubitev kar lepa. se je dečko potrudil in trud je tisti, ki se ceni, ne?

in kaj je narobe, če se 23 letnik poroči? jaz imam 24 let in sem pol leta poročena, moj mož bo pa star 25 let. pa nama je super. neumno se mi zdi ocenjevati zrelost za poroko glede na leta.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.1.2008 13:35:57   
Anonimen
men je pa všeč, sicer razumem ne lih vsega, ampak fnt se je res potrudu.. sploh pa leta res niso važna, če se mata rada... sm pa firbčna full, kje sta se spoznala, pa kk gre to če je on italijan pa tko?user posted image

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
13.1.2008 20:57:28   
Skratek46
Jst sem primorka.Spoznala sva se pa enkrat, ko sem sla jst po nakupih-hahahahaha...Sej veste-nakupi v Trstu(babe ko babe)!Preko enega skupnega znanca.Pa sva sla pol cez dva tedna na prvi zmenek-ker sem sla jst vmes na dopust. In tam se je vse pol zacelo...user posted image
Italijanscina ni problem,ker jo govorim skoraj boljse kot slovensko-tako da glede tega ni ovir.
Drugace se pa vsem puncam zahvaljujem za pozitivne komentarje-vsekakor,pa morajo biti tudi tisti negativni-taki smo pac ljudje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.1.2008 23:26:44   
r1ta
Lepo!user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 47
13.1.2008 23:44:33   
r1ta
Meni je lepa ta druga pesmica, na drugem posnetku, ki jo poje Jason Mraz - "I`m yours"

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.1.2008 7:25:53   
Anonimen
Kar se tiste celulitne ženske tiče, mislim, da to ni bila mišljena ona, ampak je v tem filmčku (kolikor sem ga supela videt, saj do konca ga itak nisem, ker mi ni bilo zanimivo in niti nisem razumela poante) slika ene fuuuul debele, celulitne ženske, take s kakšnimi 150 kilami minimalno. To je sigurno na uno letelo.

Ja, tako je, to je letelo na tisto žensko v fulmi, je treba vse pogledat, punce, preden komentirate.

In ne zaradi mene glupe ni treba brisat, jaz nisem nič užaljena. Bom že vrnila ob priliki user posted image

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
14.1.2008 9:40:45   
iva01
zelo zelo lepo, zupam da vama bo lepo v življenju in še naprej tako romatično.

Drugače pa je na tak način narejena tud ena reklama za mobitel, sam tam je iz različnih napisov in fotk sestavljeno:Will you married me, neki v tem smislu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?