mavo
|
Punce, hvala za nasvete glede vožnje z lupinico! Stvar je bla taka, da sva se midva oba spredaj vsedla, ko smo odhajali od naših, pa so vsi burno reagirali, češ da to ni prav. Brat ima leto in pol starega sinčka in oba z njegovo sta rekla, da mora nekdo sedet zadaj pri otroku, če se kaj pobruha, če mu duda pade, .... Saj se sploh nebi sekirala, ampak naša tamlada je vzgojiteljica v vrtcu, pa jo večkrat kaj za mnenje vprašam in mi vedno da take fajne nasvete in čist racionalne odgovore. V glavnem, midva voziva oba Forda, kjer se ne da spredaj izklopit airbaga, zato mali večkrat zadaj sam že zato, ker bova sama kam šla. Potem sva se pa odločila, da bova spredaj tudi, ko bomo vsi trije. Če se joče, se pač ustavimo in ga potolaživa. Dojit ga itak ne morem med vožnjo, dudo pa tako ali tako sam ven vrže takoj, ko zaspi. Pa še nekaj je, meni je ful slabo, če sedim zadaj. M. ima pa tako dolge noge, da je za vse bolje, da sedi spredaj. Torej, hvala za nasvete, sigurna sem da je prava tista rešitev, ki staršem in dojenčku najbolj ustreza, pa naj bo taka ali drugačna. Snorlax, naslednjič ko pride brat v Celje gremo na kavo. Jaz bom poklicala tebe, on pa Zorana, pol pa ima da nardimo pravega hudiča Skabi, a sta že sprobala ta nov pult v kuhinji ?
|