Bonnie_RR
|
Oj, punce! Ste pa pridne, ni kaj... Dobrodošle, "nove" čveke! Naja, skuštrana... Ne vem kako je ob morju, pri nas na celini je bolj klavrno in sivo vreme... Upam, da bo kmalu lepše. Bom šla potem napoved pogledat... pranje... Mi smo 3, pa še kar gre no. Se pa pozna, da ne likam, ampak samo perem, obešam in zlagam. Pridejo pa tud dnevi, ko je treba malo zavihat rokave. Včasih pride tamali ko pujsek iz vrtca. Ravno zadnjič so nekaj ustvarjali iz slanega testa in je bil povsod čist poflekan. Še žabe je imel na podplatih bele... Zapp... Nam je super! Takoj se zloži, malo prostora zavzame, koleščki nam ne ropotajo (mogoče, če je kak zrukan asfalt malo, drugače pa ne), za po mestu je super! Je pa resnično zelo malo v uporabi, ker tamali že večinoma sam hodi. Vzamem ga samo, če vem, da bi rada šla na malo daljši sprehod ali pa da je tamali utrujen. Naja... Hvala! lulanje v vrečko... Še mi smo imeli probleme, ko nam sestra ni dobro zalepila vrečke in je šlo vse mimo, pri punčkah si pa sploh ne predstavljam, kako to zgleda. Se pa spomnem, da sva s tamalim takrat več kot 3/4 ure čakala pri zdravniku z vrečko namontirano, da se bo mali polulal. Pa se v tistem času seveda ni. No, potem pa prideva domov, pogledam v plenico in se je mali po poti polulal. Pa še to je šlo skoraj vse mimo in ko sem vrečko prinesla nazaj v laboratorij, mi je povedala, da lahko ponovimo vajo... No, v drugo je potem šlo... Želim vam veliko uspeha! Frankolovo in ta konec... A potem nas je še več s tega konca? Ja, super! Js drugače nobene ne poznam, mogoče bom pa zdaj katero spoznala... Jančika... Dobra si! Si imela pa srečo, da si prihitela domov pravi čas... Lp