|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G na obali?
15.1.2005 19:48:59   
Anonimen
Ali je katera tukaj iz obale in pozna kakšnega zares dobrega G?Sedaj ga imam namreč v mojem domačem kraju, ki je ful oddaljen in bi ga rada zamenjala.
Kje se nahaja in če imate morda kontaktno številko bi bilo zelo dobrodošlo.
Hvala.

Radi se imejte,Srček:rozica::rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   G na obali?
15.1.2005 20:26:28   
KATY&TIMMY
ciao!nisi pa napisala iz kod si:zmeden:lahko ti pa povem da so v izolski porodnišnici dobri G le da so prepolni in ne vzamejo več novih pacientk:(še z vezami težko prideš k njim:(:(:grrr:
drugače,glih ni :morje: ,so pa dobri v PO,kamor jaz hodim:) in sem zelo zadovoljna.:)

lp,Katja:morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   G na obali?
15.1.2005 21:45:50   
anajmad
Najbolj so v redu:dr.Lovšin,dr.Guzejeva,dr.Deisinger.Toda,nobeden ne sprejme novih nič več.Niti pod razno pa ne pojdi dr.Vitezici,ker je en velik šarlatant.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   G na obali?
16.1.2005 10:14:29   
Anonimen
Sem imela Dr. Deisingerja 5 let za svojega G, ker so mi ga vsi ful priporočali.In je res zelo vredu, le nikoli ga ni na razpolago ko ga nujno potrebuješ.Jaz sem ga v petih letih srečala samo 3 krat.Ima namreč ordinacijo samo ob sredah, jaz pa sem skozi daljši čas imela huda vnetja in kadar sem poklicala, da moram nujno na pregled je bila čakalna doba najmanj nekej tednov.In tako sem vsakič šla k dežurnemu, ki je takoalitako bil vedno nekdo drug in se je en drek zanimal zame in za moj problem.Tako, da so v Izolsko bolnišnici res dobri G, le zelo zelo preobremenjeni so in nimajo časa.
In tako sem si našla drugo G v Mb (od tam sem) in se mi je 100 % posvetila in rešla moj problem, tako da nimam obenih težav že 2 leti.In tudi na voljo je kadarkoli jo potrebuješ.Vsak dan, ne pa samo ob sredah!
Tako da me zanima ime koga ki morda dela v zdr. domu in še lahko sprejema paciente in je ok in vedno dosegljiv.Najboljše bi bilo v Piranski občini.Če ne veste za nobenega, pa mi vsaj povejte koga naj se v velikem krogu izogibam!

Radi se imejte, Srček:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   G na obali?
16.1.2005 10:18:36   
Anonimen
Ciao Katja!

Koga pa priporočaš v Postojni?Imaš telefonsko in če še sprejemajo pacientke?Jaz imam namreč takoalitako namen iti roditi v Postojno (prvo moram še seveda veliko :sloncek:) in mi nebi bil problem se vozit v PO na preglede.
Hvala.

Radi se imejte,Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   G na obali?
16.1.2005 10:50:45   
KATY&TIMMY
ciao! v Piranski občini res ni nobenega v redu:(
v Po ti pa priporočam dr.Merlo Aleksander.res je za prvi pregled kar nekaj čakalne dobe:(,samo pol ko si enkrat notri ni problema.:bravo::bravo:on ima ordinacijo samo ob ponedeljkih,vendar je porodnišnica 50m stran in sprejema tudi med dežurstvom:bravo: ,še rajši;) ,tako da je res cel teden na razpolago:bravo::bravo: .sploh pa za takšne ,ki se trudijo imet :duda: ,se toliko bolj posveti:bravo::bravo: .jaz grem vedno med dežurstvom k njemu,je manj gužve9nebesa,in je kateri koli dan,tudi nedelja:bravo::bravo:
zdaj pa z AC se sploh ni problem vozit gor,25 min pa si;):bravo:
njihova tel; 05-726-55-71 ali 05-726-42-72.
ta prva tel,je porodnišnica,druga pa ambulanta.eno pokliči pa vprašaj,naj te ne bo strah,so ful prijazni:bravo::bravo:

upam,da sem ti pomagala,pa javi,ko boš kaj izvedela:metulj:

lp,katja:morje::racka::morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   G na obali?
16.1.2005 11:03:14   
Anonimen
Hvala Katja, zlata si!!:rozica::rozica:

Bom poklicala že naslednji teden in se naročila na pregled, da pridem čim prej na vrsto:)-.
Bom pa se ti še sigurno javila, da mi boš dala napotke kako najti njegovo ordinacijo,Do sedaj sem bila namreč samo enkrat v Po, pa še to v jami:)-:)-

Uživaj, Rožca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   G na obali?
16.1.2005 11:26:09   
KATY&TIMMY
:)-no problem!ti samo sporoči,pa ti bom mapco narisala:)-:)-saj ni težko,je na glavni cesti,in če hočeš jit za jamo moraš mimo:)-:)-:)-
btw:pokliči jutri,ker mislim da se jutri med 12-13 naročajo:zmeden2::zmeden2:
lp,katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   G na obali?
17.1.2005 11:37:36   
Andy13
Anajmad,

joj, tudi jaz sem o Vitezici slišala bolj kot ne slabe stvari, bolj v stilu, da je vse OK, če le nimaš problemov. No, jaz hodim k njemu že nekaj časa in ker nisem imela nobenih problemov, lahko rečem le, da je prijazen. Razmišljam pa, da če bom noseča, da bi zamenjala ginekologa. Do Postojne pa ne vem če bi hodila...:zmeden:

Kaj mi lahko tiste, ki ste rodile v Postojni napišete, če poznate tudi razmere v Izolski porodnišnici, v čem se razlikuje nega in ali so v Postojni res bolj prijazni? Vnaprej hvala vsem za odgovore.

Lepo pozdrav,
Andy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   G na obali?
17.1.2005 22:10:42   
KATY&TIMMY
ciao!saj do postojne zdaj res ni problem pridet,ko je AC:bravo:.20min,pa si gor:zmeden2:jaz sem rodila v PO,na dan,ko je bilo največ rojstev,ker je bila moja mama prisotna na porodu (pa še je med. sestra) so me pustile samo z njo,vendar so bile vedno na dosegu in so non-stop prihajale gledat,če je vse v redu9nebesa:bravo: .če bi bila pa sama,nekatere so pač bile,so pa vedno z njo.:bravo:kljub obilici dela so bile prijazne in pripravljene pomagat,z čimerkoli in kadarkoli:bravo: .ko so me odpeljali v sobo (Timija v nursery) me niso pustile stat na nogah (imela EA 9nebesa ) peljale so me na postelji,mi pomagale vstat,še na wc:ups: nisem smela sama,da moram poklicat.in res kakor sem pozvonila v minuti je bila tam in me pomagala.:bravo:pa tudi žejne in lačne :ups:smo bile,pa so nam prinesle ko je zmanjkalo.9nebesa:bravo:naslednje dni ,ko sem bila v porodnišnici so vedno pomagale,kadarkoli prišle in kaj prinesle in kar je najbolj pomembno,nikoli niso bile nejevoljne ali slabe volje ali nesramne,ravno nasprotno,vedno je bilo "če rabite še kaj,pokličite,ne vstajat in se naprezat":bravo:9nebesa
tudi Timija so previjale 3 dni one9nebesa ,pa tudi pol če mi kaj ni bilo jasno ali da mi ni šlo:ups:,so priskočile na pomoč,brez problemov:bravo:
za izolo sem pa slišala in videla ravno obratno:hudicek:vse preveč pomankljivosti,nesramnosti in slabe volje je tam:hudicek:ženska je po porodu zelo občutljiva,da se pa ti najde še kakšen da te zmerja in kriči nate in ti ne pomaga:hudicek:?????v izoli je to pogosto:(na žalost!:(zelo malo porodnic je bilo zadovoljnih tam:(bo že kaj resnice,če je več kritik kot pohval:zmeden2:

upam da sem ti kaj pomagala pri tvoji odločitvi:zmeden2: ,če te še kaj zanima kar vprašaj:bravo:

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   G na obali?
17.1.2005 23:30:26   
Andy13
Katja,
najlepša hvala za tako izčrpno poročilo. :bravo: Ene od mojih prijateljic so imele dobre izkušnje v Izoli, večina pa malo manj dobre oz, neprijetne, sploh letijo kritike na neprijazno osebje, pa glede pomoči jim je vse odveč.

Zdaj res več razmišljam o Postojni kakor o možnosti, saj na koncu koncev 10 ali 20 min je pa ista stvar. Kaj veš morda, če dr. Merlo sprejme kaj prej, če si noseč? razmišljam o tem, da bi zamenjala ginekologa in z nosečnostjo bi o vsekakor naredila.
Vnaprej hvala!

Pozdravček,
Andy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   G na obali?
18.1.2005 9:39:38   
enci
Vsekakor na obali ne priporočam dr. Vičič Rožič ... ne grem vec k njej !!!!!!!!!!!!!
Dr. Merlo je pa res prijazen in v redu!!!
Tudi sama bom šla po vsej vrjetnosti k njemu.
lp
enci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   G na obali?
18.1.2005 14:16:07   
KATY&TIMMY
ciao!kolikor jaz vem nobeni ne reče ne:bravo:jaz sem bila sprva naročena,recimo čez mesec in pol,pol sem pa zvedla da sem noseča9nebesa,pa me je vzel po dveh tednih:bravo::bravo:

najboljše je da pokličeš,mislim da sem napisala malo višje telefonsko:zmeden2::zmeden2:

lp,Katja:racka::morje::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   G na obali?
18.1.2005 15:44:39   
Andy13
Katja, še 1x hvala! Ja, zgoraj si napisala tel. št.

Pozdravček, Andy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?