KATY&TIMMY -> G na obali? (17.1.2005 22:10:42)
|
ciao!saj do postojne zdaj res ni problem pridet,ko je AC:bravo:.20min,pa si gor:zmeden2:jaz sem rodila v PO,na dan,ko je bilo največ rojstev,ker je bila moja mama prisotna na porodu (pa še je med. sestra) so me pustile samo z njo,vendar so bile vedno na dosegu in so non-stop prihajale gledat,če je vse v redu9nebesa:bravo: .če bi bila pa sama,nekatere so pač bile,so pa vedno z njo.:bravo:kljub obilici dela so bile prijazne in pripravljene pomagat,z čimerkoli in kadarkoli:bravo: .ko so me odpeljali v sobo (Timija v nursery) me niso pustile stat na nogah (imela EA 9nebesa ) peljale so me na postelji,mi pomagale vstat,še na wc:ups: nisem smela sama,da moram poklicat.in res kakor sem pozvonila v minuti je bila tam in me pomagala.:bravo:pa tudi žejne in lačne :ups:smo bile,pa so nam prinesle ko je zmanjkalo.9nebesa:bravo:naslednje dni ,ko sem bila v porodnišnici so vedno pomagale,kadarkoli prišle in kaj prinesle in kar je najbolj pomembno,nikoli niso bile nejevoljne ali slabe volje ali nesramne,ravno nasprotno,vedno je bilo "če rabite še kaj,pokličite,ne vstajat in se naprezat":bravo:9nebesa tudi Timija so previjale 3 dni one9nebesa ,pa tudi pol če mi kaj ni bilo jasno ali da mi ni šlo:ups:,so priskočile na pomoč,brez problemov:bravo: za izolo sem pa slišala in videla ravno obratno:hudicek:vse preveč pomankljivosti,nesramnosti in slabe volje je tam:hudicek:ženska je po porodu zelo občutljiva,da se pa ti najde še kakšen da te zmerja in kriči nate in ti ne pomaga:hudicek:?????v izoli je to pogosto:(na žalost!:(zelo malo porodnic je bilo zadovoljnih tam:(bo že kaj resnice,če je več kritik kot pohval:zmeden2: upam da sem ti kaj pomagala pri tvoji odločitvi:zmeden2: ,če te še kaj zanima kar vprašaj:bravo: lp,Katja:morje::racka::morje::racka:
|
|
|
|