Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Amnioskopija pred rokom 15.1.2008 12:03:45
|
|
|
|
Mbee
|
držim pesti, da te ne bo bolel pa d boš čimprej rodila, da se rešiš teh muk zadnjih tednov k jih itak samo nosečnice razumemo jst bi šla kr zdele rodit če bi se dal pa nč ne kaže d bomo kej prej kot tm okol roka čeprou mi že kr fajn pritiska dol
|
|
RE: Amnioskopija pred rokom 15.1.2008 12:10:48
|
|
|
|
*mancaG*
|
hvala!jz mam tud že popadke sam so preblagi pa odprta sm tud že neki, sam čakam, da mi voda odteče, pa bom srečna!k pa gibe štejem-ah ma pa ta moj otok skoz aerobiko-se ni nč se umirilo! ja upam da bo kmal vse za nam! lepo se mej!pa lep porod brez bolečin
|
|
|
|
RE: Amnioskopija pred rokom 17.1.2008 18:42:42
|
|
|
|
Firbec
|
Baje da amnioskopijo vsem po vrsti delajo samo še v kranjski porodnišnici. Rodila sem pred enim letom v Kranju. Amnioskopijo so mi delali 3 x, in sicer prvič 4 dni pred PDP, drugič 4 dni po PDP, tretjič pa en dan pred umetno sproženim porodom, to je 8. dan po PDP. Mene je bolelo, morda predvsem zato, ker sem bila odprta samo 1 cm. Po drugi amnioskopiji so me zadržali v bolnici, kjer so mi dali svečke za mehčanje MV, pa se nisem nič odpirala, tako da sem rodila dobesedno na silo. Pravijo, da amnioskopija lahko sproži porod, vendar jo itak delajo čisto na koncu nosečnosti in tako ni panike, razen, če se zapičiš, da bi rada rodila na določen datum, pa te za kakšen dan prehiti . Sem drugič noseča, pa me v Kranju kar tako počez na amnioskopijo ne bodo več dajali. Moji kolegici so jo delali kar štirikrat in se mi vse skupaj zdi res brez veze. Šla bom (če bo potrebno) samo enkrat, pa še to vsaj 5 dni po PDP.
|
|
|
|
RE: Amnioskopija pred rokom 17.1.2008 21:18:01
|
|
|
|
pilar28
|
Mbee- brez panike, če si prvorodka, res ne morem reči, da bo verjetn prej tvoj porod, ampak vem pa kako težko je čakati ja.V primeru, da pa je punčka...potem pa lahko rodiš tudi 3.2- brez panike in odvečnih vprašanj, ker te to samo bega in nervozira.Popadki pa...jaz sem imela svoje močne in prosila za umetne, da sem rodila v dveh urah, drugače bi pa....okrog 5 ur se vleče po statistiki, kaj boš izbrala- sama odloči. Veliko sreče in ne beri več odvečnega balasta, vsaka po svoje rojeva. Upam, da boš hitro in brez zapletov
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?