|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako zaupati otroka tujcu??
21.1.2009 23:06:57   
malazala
Lp! vsem mamicam.
Sem nova na forum-u!
In bi vas prosila če mi lahko kako pomagate!
Sem mamica 11-mesečnega fantka  .Trenutno brez službe , delam šolo.
Odločila sem se, da bom nekaj časa še dom .Vzela  bi v varsto še kakšnega otročka.
Zanima  me kakšne želje ,potrebe imajo starši, oziroma na kaj naj bom pozorna pri otrocih in starših.
Kot  varuška  na takšen način nimam izkušenj .Otroke imam zelo rada ,čuvala sem jih veliko a le od prijateljic.
Sama sem res dobra mama tako pravijo tudi drugi! Zato bi bila rada tudi dobra varuška !
Pa ne le to zanima me čisto vse kar spada k temi biti varuška !
Če ima katera izkušnje pa bi jih zelo rada slišala , tudi od mamic kaj pričakujejo!
Hvala!

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kako zaupati otroka tujcu??
11.2.2009 14:02:21   
jgb
Kot kaže nas je veliko na istem. Malčki bodo dopolnili eno leto, vrtca pa ne dobimo. Mi smo se odločili za privat varstvo. Malo pobrskali po oglasih, našli eno gospo, ki že čuva nekaj otrok, šli pogledat in se izkazalo za super. Ima svoj red (hranjena in spanja), drugače pa se cel dan z njimi igra in crklja. Skoz poslušajo otroške pesmice in se med sabo igrajo.
Isti hec bo potem z vrtcom ... Tudi tam ga zaupamo tujcem. Mislim, da je bistveno, da vam je varuška všeč in da se z otrokom ujameta. Sicer pa preko otrokovega obnašanja hitro lahko ugotovite ali v varstvu kaj ne štima.

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Letos boste podrili darila za:
Spark

No pa da vas vidim!

Miklavža (21%)

Božička (38%)

Dedka Mraza (11%)

Novo leto (4%)

Nič od tega (5%)

Za vse (20%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!