|
RE: septembrke 2007, 2.krog 16.2.2008 23:33:42
|
|
|
|
nana 27
|
Sandra, dober znak..jaz rečem, da bodo jutri pikice in konec skrbi Če T jutri do večera ne bo čez 38 stopinj, ste zamgali! Pravkar sem brala, da je ena mamica, s katero sva si delili sobo v P, ko sme rodila Miha, na Infekcijski kliniki z mesec dni starim fantkom. Ves čas je na kisiku in ventolinu pa ne uspejo ugotovit, kaj bi bilo narobe, ker se nivo kisika noče dvignit. Dajte držat pesti še za njo in malega Jonasa! Domača lekarna. Pri nas se najde: Paracetamol svečke, Calpol, Voltaren svečke (za vročino nad 39, ki je ne zbije niti Calpol), kuminov sirup za trebušček, Linex kapsule ob dalj časa trajajočo driski, hrastovo lubje, Bepanthen (krema in mazilo), Canesten kremo, Gynodaktarin gel (za glivice v ustih) in Gynodaktarin kremo, praška pasta, Operil za otroke v spreju, Claritine sirup (za Miha, če ga kaj srbi - alergija pač), Fenistil krema, Sterimar, krema materine dušice za podplatke..ma se ne spomnim, če je še kaj. Je že to veliko, ampak se pa kar nabere. Vsako leto sem pametnejša Seveda pa se da veliko narediti z domačo bio lekarno in nasveti naših mam in babic (napitki ob prehladih, mlačne kopeli, krompirjevi obkladki..). Ne vem, ali je že katera tole dala gor: http://www.index.hr/video/film.aspx?id=482 Prav lušten posnetek
|
|
|