|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
16.2.2008 23:33:42   
nana 27
Sandra, dober znak..jaz rečem, da bodo jutri pikice in konec skrbi user posted image  Če T jutri do večera ne bo čez 38 stopinj, ste zamgali! Pravkar sem brala, da je ena mamica, s katero sva si delili sobo v P, ko sme rodila Miha, na Infekcijski kliniki z mesec dni starim fantkom. Ves čas je na kisiku in ventolinu pa ne uspejo ugotovit, kaj bi bilo narobe, ker se nivo kisika noče dvignit. Dajte držat pesti še za njo in malega Jonasa! Domača lekarna. Pri nas se najde: Paracetamol svečke, Calpol, Voltaren svečke (za vročino nad 39, ki je ne zbije niti Calpol), kuminov sirup za trebušček, Linex kapsule ob dalj časa trajajočo driski, hrastovo lubje, Bepanthen (krema in mazilo), Canesten kremo, Gynodaktarin gel (za glivice v ustih) in Gynodaktarin kremo, praška pasta, Operil za otroke v spreju, Claritine sirup (za Miha, če ga kaj srbi - alergija pač), Fenistil krema, Sterimar, krema materine dušice za podplatke..ma se ne spomnim, če je še kaj. Je že to veliko, ampak se pa kar nabere. Vsako leto sem pametnejša user posted image  Seveda pa se da veliko narediti z domačo bio lekarno in nasveti naših mam in babic (napitki ob prehladih, mlačne kopeli, krompirjevi obkladki..). Ne vem, ali je že katera tole dala gor: http://www.index.hr/video/film.aspx?id=482 Prav lušten posnetek user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
16.2.2008 23:57:43   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: uska

Sonce napadi ga ponoči user posted image , pa da vidiš al je dec al ne. Ha, ha ... Moj tudi dol pade že kmalu po dnevniku.

Že izprobano ..... me je nagnal spat.user posted image user posted image user posted image Smo se ravno danes z enimi kolegi hecali, da ga lahko brez skrbi spustim po deveti uri v night club, ker mu itak nobena ne pride do živegauser posted image user posted image user posted image .

Vsem bubančkom  user posted image user posted image user posted image user posted image
za hitro okrevanje!!!!!!

Vasja je danes dobil vročino. Ali je mogoče, da je to reakcija na včerajšnje cepljenje?

Pridite, pridite .... http://vesela-vas.myminicity.com/ind
                         http://vesela-vas.myminicity.com 
                                                    ..... pri nas je lepo user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.2.2008 8:31:26   
Anonimen
Dobro jutro.

Vsi bolani - upam, da ste danes že bolje.

Točno Nana, te kremice sem jaz pozabila naštet (Bepanten, Ribodermin, Fenistil, Materina dušica..) sem bolj razmišljala na zdravila pri vročini in prehladu.
Za tavečje otroke imam pa druga zdravila (Naprosin sirup, Slezov sirup in Prospan za kašelj, kapljice za nos, njuna zdravila proti alergiji (Jure) in za astmo (Žana) in razni Lekadoli, Lekadol+C, Strepsils, Linex in aktivno oglje, Buscopan, Diverin gel (za bolečine v mišicah in sklepih), pa Maratonik (za masažo) razni povoji in hanzaplasti, ognjičevo mazilo, za naju pa se najde še kaj konkretnega proti divjim glavobolom...
Drugače pa veliko prakticiramo čaje: lipa, bezeg, materina dušica ali trpotčev mix, kamilica, meta,... Velikokrat že z čaji ublažimo določene bolezni.

Mogoče bi bilo pametno naredit kakšen priročen seznam zdravil.

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.2.2008 8:32:36   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz pa sploh ne sledim tem računalniškim igricam.....pojma nimam, zakaj se tu gre?!.....blond, ni kaj.
Kaj moraš naredit....samo stran obiskat ali še kaj drugega?

Jaz nisem nič bolje, kvečjemu slabše kot včeraj. Ni čudno, če pa sem morala malo prah posesati in sem cel dan sesala. Ojoj, koliko praha uspem jaz pridelati......če pa toliko cunj sem in tja preložim.....user posted image

Zadnje dni, odkar sem bolana, se skušam ponoči malo izogniti Nežiki in spim na moževi postelji. Pa me je vsak dan, v zahvalo, ob 5h ruknila pokonci. Danes pa sem spala čisto pri njej.....evo.....smotka....še zdaj spi. Jaz pa sem morala vstat, ker bomo delali inštalacijo.
Sploh ne vem, kako bom zmogla. Lekadol, pa bo.
Fiziološko si špricam v nos, pa se mi zdi, da je samo slabše. Operila pa tudi ne smem zaradi dojenja.....Madona, nobene stvari za lajšanje prehladnih znakov ne smeš, vse nekaj škodujejo. Razen lekadola......

Sandra....ste že kaj bolje?

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.2.2008 9:06:12   
babyrok
Tudi pri nas smo imeli cepljenje v petek, v soboto pa vročino. Danes zjutraj je bil že ok. Upam, da bo tako ostalo. Želim ti, da bo tvoj sonček čimprej brez vročine.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.2.2008 10:23:39   
Anonimen
Jaz pa sploh ne sledim tem računalniškim igricam.....pojma nimam, zakaj se tu gre?!.....blond, ni kaj.
Kaj moraš naredit....samo stran obiskat ali še kaj drugega?

Vsak, ki klikne na enega izmed linkov, prispeva ali enega prebivalca, ali industrijo, ali transport...... odvisno na kateri link se klikne. Je pa dovoljen en klik od ene osebe na dan. V bistvu je to igra, kjer nič druga ne delaš razen, da 1x na dan klikneš link. In mesto raste.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.2.2008 10:45:41   
lumpa6
ojla

sem bila včeaj v h&m , pa sm kupila kar nekaj stvari od 2 pa do 5 eurou za moje mulčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://rajigrad.myminicity.com/
http://rajigrad.myminicity.com/ind

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.2.2008 11:07:37   
sandra85
jutrouser posted image ...ja sem dobre volje!!!

vročina je ostala nizka, ob 10h smo se zbudili in je imel 36,7 user posted image

nima pa nobenih pikicuser posted image bog vedi kaki virus je on dal skozi...Enejev virususer posted image samo da je zdaj ok-sam upam, da spet kej ne zraste T...
no, spali smo lepo-celo noč, tako da sva se tut z dragim po 2 dneh spet naspala!
je pa bil celo noč očitno odkrit, ker go sem ga ob 6h podojila, je imel bedra čisto ledena, ker sem ga dala spat samo v bodiju...
user posted image
nana držim pesti za malega Jonasa!!!!!! to pa mora bit hudouser posted image
še 1x punce hvala vam za vse lepe želje, pomoč in nasvete-le kaj bi js brez vas

a za zgraditev mesteca lahko kliknem vsak dan 1x?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.2.2008 11:51:11   
LINA31
Dober dan,

midva sva danes malo podaljšala in to do pol desetihuser posted image user posted image . Ja, ponoči se je do 2 zjutraj full nekaj skos zbujal in nemirno spal. Pol je jedel, ob pol 7 se je pa tako začel drt je bil joj. Sem mislila kaj je narobe, je bil pa očitno fulllllllll lačen.
Zdaj spi prvo rundo.

Mi imamo doma Lekadol sirup za bolečine in zbijanje vročine, fiziološko in to je to...

nana 27..upam, da bo z Jonasom vse ok. Joj a ni to grozno, če ne vejo kaj je narobe....jao...

nefretiti...a ti tiste vrečke od lekadola ne primejo. Meni so res takoj prijela, po 3 dozah, pa sem bla tudi FULLLLLLL švoh.

Letim...sirena kliče

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.2.2008 12:37:35   
škorpion
Dober dan!

Kar nekaj časa se nisem javila čeprav vas redno berem. Kar smilite se mi ko ste tako bolane in vaši user posted image  malčki zraven. Sploh si ne morem prdstavljati kako to zgelda. Vsem pa želim da se čimprej pozdravite.
Tudi jaz držim pesti za malega Jonasa.user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

Kar se pa tiče domače lekarne pri nas razen kreme t3( za rene,praskice...), materine dušice- kreme, in stelatrina za mojega sončla nimamo, pa tudi upam da ne bomo rabili.

Tu vam pa pošiljama en link za malo " zabave" http://users.volja.net/lukamarti/bralec_misli.htm

Me pa nekaj zanima, moja pikica hoče kar naprej sedeti, tako v stolčku, v stajici, na previjalni mizi, pa ne vem če je to zdravo. Koliko pa ve dovolite svojim user posted image , da sedijo.

Čimlepše preživite sončno a zelo mrzlo nedeljo.user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.2.2008 12:39:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

Me pa nekaj zanima, moja pikica hoče kar naprej sedeti, tako v stolčku, v stajici, na previjalni mizi, pa ne vem če je to zdravo. Koliko pa ve dovolite svojim user posted image , da sedijo.

enej tudi najraje sedi
js ga imam večina v sedečem položaju, ker ležat noče-samo ko spančka ali pa v stajici ko se igra
nekaj sekund tudi že sam sedi, zato sem tudi mnenja, da ga lahko posedam

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.2.2008 12:41:29   
jst86
škorpion moj sedi skor skoz.noče ležat.sedi pa skoraj da že samostojno.meni je P rekla da kar sam počne ni treba zatirat.

grem jest-šageti z gobicami in porom.mmmm je ful dober.user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.2.2008 12:43:27   
sandra85

Tu vam pa pošiljama en link za malo " zabave" http://users.volja.net/lukamarti/bralec_misli.htm

ma to ni res! kako je to možno??? 10 x sem probala in vedno trofiuser posted image
v čem je finta?????????

ahaaaa sem pogruntala fintouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 17.2.2008 12:50:07 >

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.2.2008 12:57:20   
škorpion
Tudi jaz se že celo jutro ukvarjam z tem kako je to možno, mgoče pa bomo ugotovile. Več glav več ve. user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.2.2008 13:11:08   
sandra85

Tudi jaz se že celo jutro ukvarjam z tem kako je to možno, mgoče pa bomo ugotovile. Več glav več ve. user posted image

js sem že ugotovilauser posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.2.2008 13:13:06   
jst86
sandra super da je enej bolšuser posted image .sem vesela za vas.

jst pa še ne vem v čem je fora.najprej sem mislila da zato ker sem šla z miško na številkouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.2.2008 13:18:22   
škorpion
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.2.2008 13:26:56   
sandra85

user posted image

vam povem, ali počakam še malo...user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.2.2008 13:34:53   
Anonimen
 Vedno je pri enih in istih številkah ki so lahko rezultat isti znak ki se z vsakim klikom zamenja.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.2.2008 13:35:08   
škorpion

user posted image

Poveeeeej!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
17.2.2008 13:41:43   
Anonimen
Pa saj sem že jaz odgovorila.
Katerokoli dvomestno številko vzameš in odšteješ po navodilu je možnih samo X rezultatov. In VSE tiste številke ki so lahko rezultat tovrstnega računanja imajo VEDNO VSE isti znak narisan, samo ZNAKI se pri vsakem kliku menjajo.
Razumeš?

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.2.2008 13:44:05   
škorpion
Smo pravkar pogruntali. Sorry Srček, nisem vidla tvojega vmesnega odgovora.user posted image
Je pa dobra fora, kajne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
17.2.2008 13:46:18   
sandra85

user posted image

Poveeeeej!user posted image

user posted image
možnih rezultatov je samo nekaj...črke in znaki pred rezultati se vaskič spremenijo, ker so isti znaki pri vseh možnih rezultatihuser posted image malo bolj pozorno poglej razpredelnico

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.2.2008 15:22:30   
LINA31
Smo ravnokar iz sprehoda....o full je mrzlo. Še eno kavo sem spila na sončkuuser posted image user posted image .
Žan še spi v košari, jaz pa sem jitr na RR pogledala, saj pol pride očka domov in bo računalnik zasedenuser posted image user posted image .

Žan tudi full protestira leže. Najraje se nosi v pokončnem polažju, da vse vidi ali pa sedi v naročju. Jaz ga nič ne posedam (razen v naročju in kakšno minutko ali dve v bumbotu). Zadnje dni se Žan pri previjanju full obrača na trebuh, ampak na tleh, ko sam igra pa še ne...mu moram mal pomagat, da ga dam na bok...pol pa se preotali. Sem pa opazila, da je pri nošenju full začel gledat navzdol kaj je in pol mu od blizu pokažem in se smeji.

Tolk zaenkrat....pridne bodite.

Aja...tiste, ki hujašte...jutri zjutraj mi javite mere, da ažuriram seznamček. December tebe pa bom tudi dodala.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.2.2008 15:22:58   
zvezda71
Super Sandra da ste premagali viruse upam da za stalno.
Naš kašlja, ima blago virozico je rekla p, včeraj pop sva ga peljala na Metelkovo je začel tako čudno hropst ampak HB ni to nič hudega,user posted image  se sluz, ko se izkašljujejo, nazaj zateka pol pa se to vozi gor in dol. Slišat je pa res grozno kot da imajo asmatični napad.
LP vsem pa dost dost zdravja!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?