|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.1.2008 11:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka IZVIRNO SPOROČILO: misska Eh Tianna, pri nas je bilo isto. Se je sestri smejal, povedal vse možno, vriskal, pel, godrnjal. Pridevak P, ga slečem, je še vedno dobro raspoložen. Potem jo pa zagleda in jok. Totalka. Pomoje ji je v avri prečital da ni ok - Žabonka bo že razumela, ker imava isto P.... Skratka prvo cepljenje ok, drugo tuljenje ko jeshar. Samo ne se počutit nesposobne zaradi tega!!!!! Kaj maš pa ti pri tem???? Aaaaaaa... Imam že sedaj drisko pred jutrišnjim cepljenjem Če mi bo P kaj srala, imam že spič pripravljen - "da smo danes posebej zaradi nje zlezli z drevesa in si celo uspeli sčistiti nos. Ah, ne... Civilizirani pa še nismo. Nič bat. Gremo takoj nazaj na drevo"... Samo muksne naj babji, ali pa spet ordinira po telefonu. Sem ravno prav tečna zadnje dni, da mi bo jezik tekel kot namazan. eh, ja pa še "mali" detajl - ko je škratek že prav neusmiljeno jokal, je mirno rekla - ah saj sem že navajena, ga ni otroka ki se ne bi jokal, ko ga vzamem v roke, je čudno če kateri ne joka.... KAAAAJ?? Hudiča se mi zdi da je falila svoj poklic - oziroma pomoje mora ostat alergologinja, pediater pa ne... Ker se meni res zdi čudno, naš tamali poklanja nasmehe in guguje in auaaje VSAKEMU, ki ga pogleda... res redki so tisti, ki jih zignorira, ampak joka pa sploh ne... no bom počakala še polleten pregled... apropos - a so vam tudi dali urinsko vrečko, da tisto jutro pred polletnim pregledom vzamete urin (kako to izvesti je sicer za mene ena tajna, ker kot vem ne lulajo na ukaz... edino če ga dam ven za par sekund na minus, pa bo potem od mraza lulal, ampak če ga jaz držim, kdo bo pa lulčka u vrečko tiščal????), ker je to kao pregled pri pol leta? Srečanje - sem za ZELO ZA, zunaj je sicer vreme za se ubit, ampak povejte, recte. moje obveznosti so popoldanske (taksi služba hčeri), tam do poltreh pa si sma razporejam, razen če ni totalna frka v službi.
|
|
|