|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.1.2008 23:11:28
|
|
|
|
nena80
|
Danes smo pa mi od P in smo bili cepljeni prvič pri 4mesecih in 11 dni, je bil ful priden, samo malo je zajokal in takoj nehal , naredil tak izraz na obrazu , da mi še sedaj ne gre iz glave in je samo pri izrazu ostalo , mama pa ponosna kot pav, ker pri nas je redkost brez kričanja,.... Naša teža je 8120g, sem bila spet presenečena, dolžine pa niso merili, jo bom sama ob priliki. Naslednjič imamo pregled in cepljenje šele marca Hranjenje midva z nimava določenih ur za dojenje, po potrebi in odvisno od zahteve ...včasih se ponoči dojiva na vsake dve uri, drugič spet prespi v kosu 5 ur in nato na tri ure, čisto odvisno kako je razpoložen!!! Ker če mu ponudim za jest, ko ni lačen, tudi pod razno ne bo jedel in bo začel jokat in se odrivati stran, če imam občutek, da zvečer ne dobi dovolj mu pripravim dodatek, zato taktika pri nama, da bi mu jaz razporejala čas med obroki žal odpade HG bomo začeli uvajati po dopolnjenem 6 mesecu ali pa mogoče 14 dni prej po kako žličko (mamo mika, da bi prej kaj probala, očka pa je rekel, da bomo upoštevali nasvet P) mi imamo tudi meglo in smo tudi bolj notri Vse ki ste dale cepljenje čez, ali ste imele občutek, da je imel prvo blato kaj drugačno Mi smo bili cepljeni ob 10h, popoldne ob cca 6h pa se je pokakal in sicer bolj zelenkasto in s sluzjo, na mestu vboda ni nobene reakcije, je pa P naročil, da mu damo brezalkoholne obkladke le, če bo to potrebno. Ali je to možno, da je od cepljenja???? Bil je malo bolj siten in "matast" kot ponavadi, pa tudi spati ni hotel kot ponavadi pozdravček
|
|
|