|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
23.1.2008 20:00:22   
aljab
Nefretiti  user posted image
Tvoja žabica pa tehta enako kot moja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
23.1.2008 20:15:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

sandra hvala za recepte mi bodo prav prišli

user posted image

nefretiti revica...ma nebi rekla, da se je spomnila, a? vrjamem, da ti je bilo hudouser posted image , samo da se je pomirila!

taja83 veselo telovadbo vama želim1 in da bo naslednjič vse vredu na pregledu!

mi smo bili tudi na sprehodu, ampak ne dolgo, ker je grozna ta burja tuki pri nasuser posted image

................. sem zbrisala mojo objavo, ker sem šla malo po spletu gledat in so pravo barvo poslali, samo oni so imeli sliko malo svetlejšo-je pa stone barva...(tiste, ki ste prebrale, kar sem napisala, veste o čem govorimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 23.1.2008 20:22:13 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 902
23.1.2008 20:15:58   
annie
Nefretiti res so si bogi ti naši sončki user posted image Mi smo tudi danes imeli pregled, pa je tudi jokcal...najprej, ko je videl zdravnico, ker se res, kot sem ne dolgo nazaj pisala boji drugih ljudi, potem pa še, ko so ga cepili user posted image . Tak, da bi se jaz namesto njega nastavila user posted image . Ampak smo preživeli in hvala bogu, da je moj možek vedno zraven, da naju oba pomiri user posted image

Sandra nove mere za 4,5 meseca: 7070 g in 63 cm dolžine (za dolžino dvomim, ker mu ni nogic čist zravnala)

Drugače pa je Nika ful pohvalila, da se lepo razvija user posted image . Sem pa tudi vprašala za GH in je rekla, da je čist v redu, da začnem po dopolnjenem 6. mesecu in bom jo po moje upoštevala...če pa bo slučajno Nikcu prej volja, pa bova kaj poskusila. Me kar mika, ko berem, da vaši sončki, tako lepo sprejemajo GH user posted image user posted image

Po pregledu pa smo šli še malo v šoping. Me je user posted image presenetil, ker sem mu že dolgo časa sitnarila, da nimam kaj pametnega za oblečt in si je vzel kar fraj, da ni rabil it nazaj več delat user posted image ...tako, da bom sedaj "cela nova", ko bom vozičkala user posted image

Tak, to je za danes vse, pa mirno noč želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
23.1.2008 21:10:14   
taček
Hojla!

Tudi jaz vam sporočam mere za četrti mesec!
Teža: 6860 g
Dolžina:69 cm

Drugače je pa full priden malček! Sicer se ponoči dojiva 1-2X ampak potem takoj nazaj zaspi, tako, da ni problem! Zjutraj mi pa tudi spi do 9 in je mamica full vesela! Boge tiste, ki morate hitro vstajat! Jst ne vem kako bi zdržala, ker sem v nosečnosti poležavala do 11!

Uživajte!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 904
23.1.2008 21:22:12   
LINA31
Danes je bilo prvič v vseh 4 mesecih, da popolde ni niti malo spaluser posted image user posted image . Zato je bil okrog 19.00 ure prava tečka. Sem ga okopala in dala spat. Do sedaj je že dvakrat jedeluser posted image user posted image , vedno bolj imam občutek, da se le crklja raduser posted image user posted image . Zdajle sem ga dala nazaj v posteljico in je full stokal, pa sem ga pustila in nato vidla, da ga full napenja v spanju. Hm... Zdaj je že vse tiho. Joj, ko bo vsaj spali brez bedenja.

No, da danes sem ga prvič dala v športni del vozička, ampak ni bilo ker je pihalo. Sva bila kar hitro nazaj. Bom res probala še nekaj časa vztrajat pri košari.

Sem pa prejle malo brskala po forumu in brala septembrke 2006. Parv zanimivo kaj nas vse še čaka. Predvsem pa me je groza, ker so vsi user posted image  tolk bolani, ko gredo v vrtec oz. varstvo.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 905
23.1.2008 21:54:24   
škorpion
Vidim da ste vse za silo prestale pregled. Nefretiti upam da si boš kaj spočila podolgem, in da bo tale pregled kmalu za teboj. Mene je že zdajle strah kaj bo ko bomo imeli mi pregled, kajti tudi mi smo jokali ko smo dobili prvo pikico

lina 31: jaz sem mojo že dala v športni del, tako da prav uživa, je pa res če piha veter je kar malo nerodno. Ko greva na špancir jo fino zavijem v debelo deknico in mislim da ji je prav fino ko gleda okoli sebe. Vedno ko se vračamo domov mi zaspi, prej pa ko je bila v košari mi je pa vedno user posted image .

Pridno spančkajete.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 906
23.1.2008 22:00:04   
december06
uska kaj mi še zaupaš podatek kolkrat na dan ste se kopali v toplicah in kolk topla voda je bla. To že vem, da je tam 15 -20 min. na enkrat čisto dovolj. Da revčke ne zazebe. Savna ziher bo. Masaža pa mislim da tudi. Če drugega ne, taka domača bo ziher.

Sem pa razmišljala, user posted image kaj poleti na morju pa se lahko že več časa kopajo? Ko imamo mi namen it na morje, konec junija, bo naš star 9,5m. Komaj čakam, da bo poletje.

suyra sem imela v mislih toplice, ker gremo na dopust. Pri nas tudi izvajajo vadbo, pa se zaenkrat še nisem odločla. Hvala vseeno za link, je nekaj zanimivih stvari vseeno.

lina pridna si bila, hvala za študijo. Mi je tale od Chiccota všeč. Pa še ena srednja cena je. Že sedaj imamo jajčko in voziček od Chiccota in sem zadovoljna. Sandra ti pa nisi bla tolk natančna. Kaj pa cene in kje? user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala obema.

jst user posted image Pogovorta se in si vzamita čas samo zase.

nefretiti user posted image še zate in za tvojo pupiko. Upam, da sta se obe že pomirli in mirno spančkajta.

annie imaš pa dobrega možeka, ko kar za oba poskrbi. Tako je tudi prav.

Jaz sem se pa danes tudi malo smučala. Tako lep dan je bil (z izjemo vetra), sneg tudi in je prav pasala tale sprostitev. Naslednji teden pa v toplice. Madona, saj bom prekipevala od energije ko pridem domov. user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 907
23.1.2008 22:11:48   
škorpion
Končno mi je uspelo naložiti slike v album. Ko bom imela čas bom naložila še ostalo.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 908
23.1.2008 22:56:05   
lemavrica
Čer,

Jaka pa kar dobro prenaša cepljenje, vsaj do sedaj. Danes sva bila kar dvakrat na sprehodu, potem ko sva bila sama smo šli popoldan še z možem. Je prav pasalo, vsem trem.

Nefretiti user posted image  za tvojo Nežiko. Res so boščki na teh pregledih.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 909
24.1.2008 7:38:46   
Naty 76
Jutro. Mi smo se fino naspali. Prvo rundo sta pojedla, zdaj pa bosta do 8ih še spančkala. Ravno prav da se zrihtamo, ker imamo ob 10ih NFT. Prav nič me nima hodit v ZD z malima zdaj ko razsaja toliko bolezni. Pot do NFT-ja vodi mimo lekarne in mimo laboratorija, ravno tam kjer gre vsak ki je res bogi. Groza me je res.
Pa še zadnjič se je Žan tako kregal, da me je danes kar malo strah. Približno 20 min vadi z enim in 20 min z drugim, saj hitro mine, ampak hudo je poslušat tisti jok. Zato Nefretiti te prav dobro razumem. En user posted image  za Nežiko. Poročam kako bo.

Sem pa včeraj našla en ful luštkan avto sedež (erjetno ga bom kupila za Tio, ker enega že imamo).
Slike mi noče pripet, zato je tukaj link. Je pa firme RECARO. Se bom pa seveda še malo pozanimala glede testov in dobavnih rokov.

http://bob.webteh.com/si/starlight-sp-pink-flower-i216.shtml

Uživajte, danes bo sonček.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.1.2008 8:18:36   
jst86
dobro jutro!

midva sva tudi že pokonci.naš mali se je začel pred kratkim ful upirat na komolček-pol leži na boku in se opira.to mi je začel delat ob 4h zjutraj in ga nisem mogla naštimat da bi spal.sem ga kar pustila in zdraven dremala,ko se je pa zmatral pa sem ga poležala in je zaspal.na to da se bo začel dvigat in da ne bo na tak način hotel zaspat pa še nisem pomislilauser posted image .

user posted image koliko pojejo vaši user posted image  GH?

razmišljam da bi dons šolo prešpricala ker nimam volje za nič,bi šla rajš z Leonom na dolg sprehod.user posted image

nefretiti  user posted image boga Nežika....  kakšna je bila noč? jst ki sem tak paničar bi ga verjetno kar nazaj v ZD peljala,če bi imela tako situacijo.Leon je na srečo vsa cepljenja prestal popolnoma brez reakcije pa tud jokal ni,samo malo se je nakremžil ko pa sem ga ogovorila je blo ok.(upam da nisem preveč pohvalila,da ne bo naslednjič krizauser posted image )

naty tale avtosedež je pa čist huuuduser posted image .pa še cena je sprejemljivauser posted image .bi ga kupila,ampak ker se mi zdi precej velik bi mogla še večji avto kupituser posted image

sandra hvala,hvala,in še enkrat hvala za recepte!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jst86 -- 24.1.2008 8:20:19 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.1.2008 8:50:10   
helenav
jutroooo

mi smo danes, brez cepljenja spali 12 ur z samo enim hranjenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet.....

Imam pa eno vprašanje:
lišaji na ličku, čisto zraven ušeska, ima Klara en lišajček....že nekaj časa,,,vedno sem mislila,da je to zaradi brade od očka..pol pa sem za vikend, ko sem bila sama, ugotovila, da to ni to.....Slišala sem da to lahko pride od presuhega zraka...toplote? Je res...jaz na hrano ne bi pomislila....saj je to imela že pred uvajanjem GH in jaz pa že doooolgo jem vse po spisku...?? Help.,Jaz ji mažem z bepantenom..kaj priporočate vi?

grem, ker se je zbudila iz prve runde....

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 912
24.1.2008 8:54:08   
LINA31
Dobro jutro,
spet full lep dan. Pa še veter ne piha...no tako se mi zdi.
Ne boste verjele...danes bedenja ni bilo, razen preoblačenje okrog 00.00, ker se je do sredine hrbta pokakala. Full pa ne mirno spi..stoka, se smeje...user posted image user posted image

Mi imamo prvo cepljenje komaj drug teden. Je P prestavila zaradi suma na ledvični refluks. Upam, da ne bo reakcije.

Žan še spi. Jaz pa si grem narest user posted image  in obesit perilo.

Pa pa

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.1.2008 9:18:46   
Anonimen
Helenav, priporočam ti mazanje z Riboderminom, Žanu takoj vse izgine po enem mazanju pa naj bo po obrazu ali ritki.

Za mano pa je še ena peklenska noč. Včeraj sem morala 8x vstat ponoči, danes pa 10x. In mu sploh nič ni, samo ves čas nekaj jamra, pa začne krilit z rokicami, in z nogicami.....pridem do njega in spi. Samo važno da jaz vsakič vstanem in se ne naspim. Upam da je bilo to samo še malo od lune, ker če se misliva sedaj it take finte se mami ne gre. Ne sodelujemuser posted image user posted image .

Sedaj počakam da se kruh speče in da ga takoj polovico zmažemuser posted image in greva na dooolg sprehod, ker imamo sedaj končno tudi mi prekrasno vreme.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
24.1.2008 9:39:34   
Anonimen
Eno vprašanje - Kaj Leibnitz (Albert) keksi vsebujejo gluten?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
24.1.2008 9:45:31   
ana b
Jutro!
Nimam časa brati za nazaj, zato komentarji sledijo kasneje.
Moram pa malo pojamrat, ker se mi že "dekl"dviga. Trenutno sem sama: jeeeeeeeeeee, ampak, da je tako sem pa skor živčnega fasala. Vse ki živite s starši, jaz se vam klanjam in vas neskončno občudujem.
Jaz in moja mama, ne, ne gre. Skoz tavečjemu, pazi sem, pa pazi tja,...., zvečer se trudim tamalega umirit in ker sem mogla iti na WC jo prosim naj pazi, da se ne skotali iz kavča in pridem nazaj, se prej umirjen otrok reži user posted image user posted image . Malo prej pa druga cvetka. Sva se zmenile, da bo odpeljala user posted image  ven v vozu, da grem jaz v miru v trgovino. Ko je bil že naštiman, ji rečem, da ne rabi glih okrog vrtca šetat in se razkazovati tavečjemu, da ne bi bilo nepotrebnega ljubosumja in dobim nazaj, ja jaz ne morem pomagat user posted image user posted image  (očitno se ji ne ljubi dlje od hiše, ali kaj).
Mah sem se malo spihala.
Hvala, ker ste me "poslušale", zdaj pa grem zapravljat. Sama, končno enkrat.
Pa se opravičujem za tipkarske napake, se pa že boljše počutim user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.1.2008 9:49:59   
Anonimen
Ana b - user posted image  navadno so tašče take. Moja mami je zlata, res mi je žal za tebe.

Še eno vprašanje - tiste, ki ste dobile že 2. doo cepiva proti Rota virusu. Kaj ste plačale vsako dozo 75€ ali je to cena za dve dozi????

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
24.1.2008 10:04:39   
lemavrica
Ojla,

mi smo imeli pa tko čudno noč. Ob 21h je jedu, ob 22h je dobil čaj in potem je spal in spal do 2h zjutraj. To je vredu ampak vmes je pa jamral za znoret. HB je pol po hranjenju ob 2h zaspal do 5h in potem še do 9h. Jest bi sicer še malo spala, tko kot ponavadi spiva tam do 10:30.
Včerajšnji dan naju je oba zmatral, se pozna da sva bila 2x na sprehodu.
Zdej pa čakam da se še malo otopli pol pa ven na sprehod in kavico če mi bo pustil user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
24.1.2008 10:16:53   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ana b - user posted image  navadno so tašče take. Moja mami je zlata, res mi je žal za tebe.

Še eno vprašanje - tiste, ki ste dobile že 2. doo cepiva proti Rota virusu. Kaj ste plačale vsako dozo 75€ ali je to cena za dve dozi????

Duska tolk je ena doza, skupaj torej 150 eur. Na žalost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
24.1.2008 10:17:53   
aljab
Punce nekaj dni nazaj je ena pisala o obrazcu za davčno olajšavo... ki ga je treba oddat do 31.1..... pa tega ne najdem... prosim pomoč....Lumpa? Duskamb? 

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
24.1.2008 10:43:21   
nana 27
Alja, tukaj je obrazec: http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 921
24.1.2008 10:44:06   
nana 27
Duska, tudi Leibnizovi keksi vsebujejo gluten.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.1.2008 10:47:19   
aljab
Helenav ti lišajčki so lahko znak za nagnjenost otroka k alergijam.... Če ima  kateri od vaju kako alergijo moraš še posebej pazit (ti ne jej arašidov, mala pa ne sme teh najpogostejših alergenov čim dlje... pomaranče, čokolada, oreščki, jajce, mleko....)

Mazala bi pa tud jaz z Riboderminom,...moja je imela pri obeh ušeskih in je šlo super nazaj....

Nana super si!!!! Hvala!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 923
24.1.2008 10:51:45   
nana 27
Jst86, naša še ne je GH. Nekaj sem poskušala pa ni interesa. Ti kar pojdi na dolg sprehod in uživajta na sončku. Helenav, jaz bi lišajčka mazala z Bepanthenom nekaj dni ali vsaj teden. Če ne bi bilo v redu, bi šla pokazat k P. Tako se je začela alergija pri nas..najprej pri ušesu z lišajem. Na pregledu (ker ni pomagal Bepanthen) je P pri letu in pol ugotovila alergijo. Predpisala je advantan in kortikosteroidno kremo. Kolikor vem se telo lahko počasi senzibilizira za določen alergen, tako da ni pogojeno s tem, ko si začela dodajati GH. Če bi videla, da lišajček ostaja, je bolje čim prej ugotoviti, kaj povzroča alergijo in tisto živilo izločiti iz prehrane. Z dieto lahko izgine veliko prej.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 924
24.1.2008 10:55:39   
lemavrica
Jaz Jakata pri ušesih mažem z Bepanthenom in mu pomaga.Smo bili včeraj pohvaljeni pri P da smo lepo kožo porihtali.

Res je tako lepo vreme da bova počas šla kar ven.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.