|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
23.1.2008 10:55:46   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
Avtosedeži:
Maxi Cosi Priprifix...na ebayu od 250 € do 290 €

Sem nekaj pritisnila...No, sem naredila celo študijo glede telih avtosedeževuser posted image user posted image .
Skratka tole so tisti sedeži, ki so na AMZ-ju najbolje ocenjeni in cene. pri nas so itak najdražji...

MaxiCosi Priorfix...na toys.de pride 290 €, na ebayu od 250 do 290 €, baby center, sonček od 309 € naprej

Chicco key1Isofix..188 € na Bimbiweb, 270 € na culladelbimbo, na ebyu od 209 € naprej (odvisno od barve)

user posted image

Kiddy Infinity Pro...ta je najbolje ocenjen na AMZS-ju, ampak tole ozko okrog glave je po moje za znoret??? na ebayu pride od 170 € naprej

user posted image

Romer Duo Plus ...od 245 € na ebayu, na toys.de od 290 € naprej, baby center od 329 € naprej,

user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 876
23.1.2008 11:03:11   
sandra85
jst86  js ne razumem, zakaj nas znajo moški tako prizadet! ne razumejo, da smo že ženske tako občutljive, kaj šele zaj ko smo mamice! mene razjezi, že ko mi gre kej v kontra! ma kej takega pa res nebi bilo potrebno, da je izjavil! sigurna sem, da je to rekel samo v jezi in sem prepričana, da ima oba zelo rad! vrjamem, da ti je hudo in da si žalostna, ampak vedi da imaš Leona, ki ti trenutno pomeni vse na tem svetu, moraš pa tudi vedet, da so moški lahko ljubosumni na user posted image , pa čeprav se grdo sliši, ampak je res ...mogoče mu posvečaš premalo pozornosti. moški ne razumejo, da se nam včasih po celem dnevu paše samo še uležt pred TV in počivat (ko naši malčki spijo)! mogoče bi bilo dobro, da data Leona za par urc k tvoji mamici v varstvo in si uzamete kako urco zase (to večkrat ponovita) in v tem času se lepo pogovorita in se imejta lepo! po moje je razlog ljubosumje, ker mu ne posvečaš več toliko pozornosti (moški so pač takiuser posted image -ampak ne vsi)
ne bit žalostna-IMAŠ VAJIN ZAKLADEK! user posted image user posted image user posted image user posted image

škorpion, nisem je jaz pklicala. pridejo pred uvjanjem GH in še pri otrokovem 3. letu. je pa rekla, da če kej rabim (ko bom začela uvajat al karkoli), nej jo kar pokličem in bo prišlauser posted image
andreja DOBRODOŠLA NAZAJuser posted image
mi smo danes dobili nov avtosedež concord ultimaxuser posted image user posted image user posted image danes ga bomo  sprobali
nana27 poročam, kako jeuser posted image
kupčki mi jih še podiramo in res ga podre takoj in to prav po moškouser posted image moj mali možuser posted image
vreme ja, sej je sonček, ampak taka burja, da spet ni za vnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.1.2008 11:10:53   
sandra85
lina pa bom  še js prpopala engauser posted image
mi smo kupili takega, sam modre barve, ki pa jih na netu ne najdem, na soncku pa sem očitno zadnjega dobilauser posted image , ker so ga dali vn (zmanjkalo)
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.1.2008 11:13:51   
lemavrica
Ojla,

mi smo nazaj iz pregleda. je zdrav, cepljenje smo preživeli. Sicer je bil danes malo bolj jokav ampak ni bilo sile.
Zdej pa pančka. Jaz sem pa danes že državno blagajno polnila ( so me policaji ustavili, še dobro da sem nakladala da so mi dal ful manjšo kazen )
Sandra mere za 4m
teža 7500
višina 65,5 cm ( tle sicer malo dvomim da je prav ker ful ni hotel bit na miru ko ga je merla in je najbrž kr malo več.)

Misska skoda ker smo mi že nazaj iz LJ bi šla z veseljem na sprehod. Mogoče pa kak drug dan v tem tednu, baje da bo petek tudi lep in jutri tudi.

jst en user posted image zate. Ja tkole po porodu znajo pridet težki trenutki za partnerje. Midva sva imela ful krizo in sva se tud že ločvala in vse. Upam da se hitro pobotata in da ne bo res kam šel. To včasih kar rečejo, pa sej jest tud včasih kar rečem da bom šla al pa da naj kar gre.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 23.1.2008 11:17:28 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
23.1.2008 11:19:20   
Anonimen
lemavrica res škoda...

pa škoda tudi za kazen... prehitra vožnja?

bravo za pregled in za mere

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
23.1.2008 11:22:47   
lemavrica
Misska a bi mogoče bila za kak drug dan v tem tednu za sprehod če bo čas, pa se še z Zvezdo zmenimo za kako kavo.
Ja mal sem bila prehitra, pa ponavadi nisem, danes mi je pa kamen na gas paduuser posted image

No s P sem se pogovarjala tudi za GH in je rekla da lahko počasi začnem z Rižolinom zvečer, ker se mi je začel ful zbujati ponoči, tam pri 5m in še mal pa kak jabuček in tko. Nič pretiravat in prehitevat. Mi je pa priporočala kar Novalac-ove kašice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.1.2008 11:31:41   
Anonimen
sem za, samo povej kdaj. danes me je to sonce po toliko megli čist zmedlo....

je pa res da še delam, pa šele potem grem ven. mali spi

Neposredna povezava do sporočila: 882
23.1.2008 11:37:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

a bo katera danes v TIVOLIJU?

da ne bom sama vozičkala.... zdalje lev spi, ampak ko vstane pa grem ven na sonce!

Jaz grem čez kakšne pol ure: previt, pojest pa štartam. A se dobiva?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
23.1.2008 11:40:03   
lemavrica
misska kaj če se zmenimo za petek, tam okoli 12h pri čolnarni, tko kot zadnjič, pa če se bo še katera pridružila, pa imamo eno mini LJ srečanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
23.1.2008 11:43:09   
Anonimen
žabonka sem za!

dejva se dobit , moj še spi, ampak pomoje čez kake pol ure ja ja... grem pa iz strani hale, pa ti

lemavrica sem za petek tudi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
23.1.2008 11:49:32   
lemavrica
Misska ok super. Vreme bo baje tud lepo.

Torej če je še katera za petkovo vozičkanje po Tivoliju naj se javi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
23.1.2008 12:05:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

žabonka sem za!

dejva se dobit , moj še spi, ampak pomoje čez kake pol ure ja ja... grem pa iz strani hale, pa ti

lemavrica sem za petek tudi

Sem ti poslala ZS!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
23.1.2008 13:39:19   
zvezda71
Evo mene
smo bili na Štajerskem pri mojih doma. Sorry ne morem v petek imam ene službene obveznosti. Drugi teden če bo vreme pa z veseljem.
Super da delate raziskave za otroške avtosedeže meni ne bo treba HVALA PUNCE!
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
23.1.2008 14:15:19   
nora
Zdravo mamice!

Oooo kolk lepo, še eno srečanje ljubljančankuser posted image jaz bi ful rada vozičkala v Tivolju, samo žal ne morem. Po operaciji sem čist brez kondicije. Pred nekaj dnevi sem šla ven z user posted image , pa sem komaj nazaj prišla. Zdaj sem se pa urezala in komaj tipkam z levo rokouser posted image user posted image samo ˝lepe stvari˝ ni kajuser posted image
Sandra evo mere za seznamček:
- 3 mesece: 6420g, 63 cm
- 4 mesece: 7500g, 68 cm
jst, ne bodi žalostnauser posted image držim pesti, da se čimprej pobotatauser posted image
Nisem velik brala, zato ne morem komentirat, bom pa v prihodnjeuser posted image

Lp,
nora

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 889
23.1.2008 14:37:42   
Anonimen
jst86, nobena župa se ne poje tako vroča kot se skuha. Pa čim prej se pomenita da ne bosta preveč kuhala zamere. Si pa skoraj ne predstavljam da bi mi kaj takega rekeluser posted image .

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
23.1.2008 15:15:07   
lemavrica
Ojla,

midva sva nazaj iz enga fajn sprehoda. Sem šla še po kašico v lekarno in mogoče danes zvečer že probam.
Zvezda ok pol pa naslednji teden če bo lepo vreme. Res škoda ker ne gre v petek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.1.2008 15:41:19   
jst86
hvala punce user posted image !

dons sem po dooolgem času mal € zase zapravlauser posted image .sej nisem nič rabila(moram prej shujšat),ampak sej veste kakšne smo babeuser posted image .Leonu sem hotla kupit žabice pa nisem dobila nič pametnega.se bom mogla vsest v avto pa v ljubljano,je več izbire kot v Kranju.
jst lupinico komaj spravim na zadnji sedež toyote yarisuser posted image .voziček gre pa na mm v prtljažnik. ma še kera take probleme?

super so tele študije glede avtosedeževuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 892
23.1.2008 16:04:49   
lemavrica
jst super da si se malo razvajala. Verjamem da prov paše po prepiru si vzet malo časa zase in se razvajat.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.1.2008 17:06:33   
Naty 76
Ojla punce.

Kako lep dan je bil danes. Prav hudo mi je da nisem mogla z malima na sprehod. Ker sem imela miljon opravkov sem ju peljala k babici in dediju in pozabila doma voziček. Pa so se znašli. Maladva sta potovala kar v naročju in sta tako uživali vsi.

Jst86 moški ne premislijo preden izrečejo kaj neumnega. Pa še ta luna je zdaj kar močno vplivala na razpoloženje. Sigurno ne misli da bi vaju pustil sama. Če bi jaz možeka vzela resno bi bila že zdavnaj narazen. Moj je imel krizo pri Janu in tudi zdaj ni bilo nič bolje. Res si probajta vzet kakšno urico zase. Leon je že tako velik da bo zdržal tudi malo brez tebe, verjemi.

Lina super študije o sedežih. Jaz moram tud še enega kupit. Sami stroški. Najprej sem kupila še drugi voziček, zato da sem ga lahko dala v prtljažnik Peugeot-a. Bila sem ful zadovoljna ker sem prišparala, pa ne za dolgo, ker sem zdaj ugotovila da dveh sedežev in jahača ne spravim notri. Zdaj prodajam skoraj novega malčkauser posted image . Saj sem našla že nekaj drugega, ampak vseeno. Glavno da bom lahko vuela vse tri sončke s sabo na izlet ko bo ati kje na službeni poti.

Žan mi e v naročju zaspal. Šibam.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 894
23.1.2008 17:35:55   
nana 27
Sandra, lepo je slišat, ko te kdo pohvali user posted image user posted image user posted image  in seveda naše otroke!Andreja, dobrodošla nazaj user posted image  Lepo je slišat, da je dojenčica OK.  

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.1.2008 17:45:35   
guppy
Kakšno srečanje... spet sem vas na hitro brala....
?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.1.2008 18:27:12   
lumpa6
ojla

danes sem pa izkoristila dan za dolg sprehoduser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.1.2008 18:30:04   
taja83
Živjo punce!

Končno sem si našla čas da vam malce povem, kako napredujemo. sem opazila, da tudi nič mer ne sporočam torej: pri 2 mesecih- 5010 g in 58,5 cm; pri 3 mesecih- 6500 g in 64,5 cm. pridno rastemo in še bolj pridno jemo. še kar namreč polno dojim, čeprav sva imela zdaj v 3 mesecu dvakrat  težave s primanjkovanjem mleka ampak se nisem vdala, tko da še nikoli ni dobil adaptiranega mleka. sem namreč trdno odločena, da ga vsaj pol leta dojim pol pa če takoj neham. sem pa sinoči gledala na TV3 oddajo o trajanju dojenja in moram rečt, da kar je pa preveč je pa preveč. jst upam, da več kot 1 leto ne bo hotu.
na zadnjem sistematskem pregledu in dobro dvignil glavice pa zelo se nazaj izteguje tko da morava sedaj veliko telovadit ker imava čez 14 dni ponoven pregled in upam, da bo vredu ker drugače bova morala hoditi na fizioterapijo.
moram  rečt, da je tale forum res super ker tukaj dobiš res veliko informacij. naj povem, da ko sem bla noseča sem bla skoz tle gor in sem ful stvari vedela, če me je kaj matralo zdaj ko mam pa svojega sončka pa včasih ne veš kako naj kaj narediš in kdaj je primeren čas za katero stvar ampak sploh nimam časa, da bi si kdaj kaj prebrala, pa bi blo pametno da bi si našla čas za to.

Lep pozdrav

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.1.2008 18:39:18   
lumpa6
sandra hvala za recepte mi bodo prav prišli

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.1.2008 19:51:12   
Anonimen
Čer!

Komaj sem se za 5 minut odtrgala od dela in od nečakinje. Je na počitnicah do naslednje srede.

Midve sva bili danes na pregledu.
Mere za 5. mesec: 6450g in 60,5cm (to se je verjetno zmotila)

Pikica je bila katastrofalna. Sva pol ure po cepljenju še v avtu sedeli, da se je malo umirila. Jaz sem mislila, da bo umrla, tako je jokala. 3x je postala čisto modra in še pol ure po tem, ko je zaspala je hlipala. Sedaj pa  ima na nogici potpludbo.

Ko sva prišlo domov sem se celo uro jokala, ker mi je bilo tako hudo. Komaj sem prišla k sebi. Že ko je prišla k zdravnici je začela jokat. Mislite, da se je spomnila od prvič? Tudi prvič  je jokala, ampak ne tako krčevito. Sedaj spi, posebne reakcije nima HB.
Grem spat, da malo k sebi pridem.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.