|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
16.4.2008 0:37:09   
ljubljana
Ker se že sto let nisem konkretno oglasila in se je danes po dolgem času pokazal priložnost da nekaj napišem, vas najprej vse lepo pozdravljam. Če se vam ne da brat spodnji tekst preskočite in berite naslednji odgovor.user posted image

Jaz sem imela danes noro natrpan dan. Šele sedaj sem se malo usedla in zadihala čeprav otroci že kar nekaj časa spijo.
Najprej smo šli z user posted image , user posted image  (beri najstarejšim sinom) in user posted image . Na pregled k pediatrinji. Jakob se je zredil na 7240 se pravi za 580g zrasel je pa za 2 cm (meni se zdi malo ampak baje je to čisto OK od 3-6 meseca).  Starejšemu se ja pa na podplatu naredila ena ogromna bradavica in smo šli po napotnico za dermatologa. Potem smo šli v Supernovo kupit Jakobu oblekice za krst. Smo v C&A dobili prekrasen komplet, srajčka s kratkimi rokavi (bela s svetlo modrimi bež in rumenimi tankimi črtami), Svetlo moder brezrokavnik z rumenim robom (na sredi, je narisan medvedek s krono, nad njim je pa napis King of the day), zraven pašejo še hlačke iz temnega džinsa. Sem bila tako vesela da sem vse dobila. Potem sem šla še v H&M kupit bel bodi z dolgimi rokavi (bomo dali pod srajčko). Imajo v C&A zelo ugodno bodije s kratkim rokavom 2 skupaj prideta 3,5 eur. Potem smo šli še po hrano v Spara in ob 16:30 pridivjali domov. Nato smo pobrali Martina iz vrtca in odpeljali Christiana na proslavo v šolo (zamudi 5 minut). Po proslavi smo šli starši z otroki an kavo. So se otroci podili okoli fontane pred lutkovnim gledališčem. Mi smo dali vse štiri od sebe in v miru uživali. Ob 10:00 smo štartali domov in ob 22:00 pop celotnem večernem ritualu so maldiči (beri otroci) zaspali. Jaz sem se pa spokala v kuhinjo, še vedno vsa naspidirana od tiste kave in skoraj v celoti skuhala kosilo za jutri (porova juhica, bolonske testenine in radič s krompirjem). Bom po novem pripravljala kosilo že en dan prej ker drugače včasih sploh ne uspem kuhat kosila, ali ga pa kuham ob 18:00 kar je too much prepozno. Vmes se seveda bašem z rogljički, zavitki, vročo čokolado al pa skoraj nič ne jem (o zdravem načinu ne duha ne sluha).
Jakob po novem bojkotira voziček in je v njem samo če je naspan takoj ko rata zaspan prične cvilit in ga moram ven vzet. Potem mi na rokah zaspi, pa ga not prestavim in tako naprej.
Drugače pa še vedno uživam v porodniški svobodi. Dopoldne imam mir (v dvoje) zase in grem lahko brez skrbi na sprehod, na kavico ali pa kar malo pohajkovat, brez slabe vesti.  
No zdej se pa oglaša, grem dojit.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.4.2008 0:49:12   
ljubljana
Pa še slikica kompletka
user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 1:10:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.4.2008 1:11:01   
ljubljana
PA VSEM NAJLEPŠA HVALA ZA ČESTITKE!!!!!!!!!

user posted image

user posted image

tukaj so pa tortice po želji, za vsako nekaj
  user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 16.4.2008 1:19:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.4.2008 6:20:27   
Lunca1

Dobro jutro. Bom raje že zdaj malo prebrala, ker potem verjetno do popoldne ne bom uspela. Ve boste pa seveda spet cel roman napisale, pa vas bom spet težko folgalauser posted image .

No danes je pa Luka staršem privoščil malo manj spanja, se je zbudil že ob 5.45. Zdaj pa spi v moji postelji.

Izgubljenke, lepo da ste se nam malo javile.

Klepetka upam da z Domnom ni nič hujšega. user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 16.4.2008 6:21:42 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.4.2008 7:25:50   
lutiropan
Dobro jutro.
Se vam malo oglasim. Danes imam s Kajo UZ kolkov, upam da bo vredu.Pa slikat se bova šli za dokumente.

Krst mi ga bomo imeli pa šele julija, imamo pa  maja obhajilo , pa konec junija že prva "pošiljka" morja. Tako da smo kar malo razporedili, da ni vse na kupu.

En lep, čim bolj sončen dan želim in uživajte s sončki.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.4.2008 8:00:33   
limma
Dobro jutro,

Neža je danes ponoči štiri krat jedla user posted image  Ne vem, kaj ji je... malo poje, zaspi in je ne morem zbuditi ali pa se enostavno odloči, da ima dovolj in ne odpre več ust... in čez 1,5h je spet lačna user posted image  Meni se bo user posted image , ker že tri dni ne spim niti dve uri v kosu user posted image user posted image  Pa še neki cmerava je, sploh si ne upam z njo v LJ, vam bo vse otročke zbudila.
Če naju pa vseeno vzamete na user posted image , se jutri, v četrtek, lahko dobimo user posted image  Meni bi bilo res najlažje v Emporiumu, če bo slučajno deževalo, da naju user posted image  tam odloži in pride iskat. Po moje bomo mi ok. 10h tam, pa jo podojim in privijem, kar je dobre pol ure in potem se vidimo user posted image  Kdaj se zmenimo, ob 10.30, 11h? Kje v Emporiumu je previjalnica, na stranišču prav v trgovini? Dojilnice pa najbrž ni, je mogoče vsaj kakšen stol? Jo lahko drugače kar v Galeriji Grad podojim?

Bom zdaj poslala, ker ne vem, kdaj mi bo uspelo še drug del napisat in poslat.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.4.2008 8:14:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

- Gašper ima pod vratom zelo, zelo rdečo kožo, v zgibi. Vsak dan mu pridno mažem s kremico za nego, potem je kakšen dan boljše, potem pa spet slabše. Danes je imel celo čisto 'živo', mu je kar malo kri pritekla user posted image Pa vedno pazim, da ga ne bi bodi ali majčka 'ribala'. Kako še mu naj pomagam? Je še katera to opazila?

Ko ga čistiš,umivaš mora biti kožica čisto suha,potem ga pa večkrat dnevno maži z ribjim mazilom-to je zame zakon krema pri dojenčkih.Upam da bo pomagalo,ubogi revčekuser posted image .Prvo dejstvo pa je res ,da mora bit kožica SUHA.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.4.2008 8:14:31   
TRIŠ
baby lepa punčkauser posted image ,pa malo večkrat kaj natipkajuser posted image
Vaney včasih se zbudimo tudi po5x na nočuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.4.2008 8:42:47   
TRIŠ
Ljubljana jaz sem te kar prebralauser posted image .Full mi je všeč brezrokavnik,tako da ga bom jaz tudi vzela,če nisi hudauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.4.2008 8:54:08   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zato me zanima, kaj naredite tiste, ki jih na prsih pač več ne morete pocartati.

Kot sem ti napisala,če joče ali če vidiš da ti močno zgrabi dudo,potem je sigurno lačen,pa mu naredi flaško,sicer pa če si ga do zdaj vedno dojila,mu vsaj 1x na noč narediš flaško.Ali se Gašper zbudi tudi ko ni lačen?
Na vratu pa jaz še vedno (in tudi za celo telo)uporabljam mandljevo olje in Klemna vsak dan namažem po kopanju.

klaja,meni Fixies niso bile vredu,je zmeraj kaj ven šlo ob stranehuser posted image .

martinca,kdaj pa bosta začela pošiljati vabila za poroko?

klepetkauser posted image za tvojega Domna.

Danes je pa lepo vrme in ga bomo kolikor se da preživeli zunaj.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.4.2008 9:09:48   
limma
Nadaljujem, podkrepljena s kaupčinom in Galaxovim čajem (piva ne more navsezgodaj zjutraj user posted image )

Martinca, Neža ima oblečena 4,5 kg, sva jo zadnjič tehtala.. ampak se sploh ne sekiram, bo očitno bolj drobna, po meni. Opt. kabel na polaga GVO, so že v petek začeli in mislim, da nas bodo še danes razveseljevali user posted image
piba, jaz bi tudi dala user posted image  ime Max. super, da ste ga kupili user posted image

igralni center in gugalnik - mi imamo oboje, ig. center tak kot nalin (ga je Neži kupila prababica), ampak ji še ni preveč zanimiv.. bolj posamezne igrače ali če se z njo igram in seveda - ogledalo je pa zakon! user posted image

nana - točno ta tuš za trepalnice sem jaz včeraj že v roki držala v DM, pa sem si rekla, počakam, da vidim, če mi bo nana kaj odgovorila user posted image  Bom popravila avatar, Neža je res že zrastla in se spremenila. Meni je tudi takooo lepa user posted image  Naš blok je drugače zelo v redu, malo stanovanj in malo nadstropij, pa dosti starejših ljudi, tako da je kar mir... moram potrkat. No, seveda, če se Neža ne joče po stopnicah user posted image  Ampak so kljub temu vse gospe takoo navdušene, ker je menda prvi dojenček v bloku user posted image
martinca - user posted image  za slikicce. Kako luštna sta Patrik in Klemen user posted image
vaney - jaz ti lahko pošljem navodila, ki mi jih je poslala mala pikica, če želiš... m. pikica, saj smem ali jih tretiraš kot avtorsko delo? user posted image  (kar konec koncev tudi so) Aha, vidim, da ti je že šefica poslala ZS user posted image user posted image  in da že obvladaš user posted image  Prav tako tudi ti, aurora user posted image  Prava cukrčka ista Anže in Anita user posted image
urssyy - super za Vivi, sem zelo vesela za vaju user posted image
TRIŠ - super nakup, mi smo zadovoljni. Hčerka je pa res prava lepotička, pa tako lepo polt ima user posted image
mala pikica - jaz jo mažem z ribjim mazilom s čistim kariterejvim maslom in nima rdeče.. ima pa zelo suho kožo po ličkih in celem telesu user posted image
Lunca - super za kolke user posted image  Škoda, da te ne bo na kavo user posted image  Upam pa, da bo Pina čim prej zdrava.
klepetka - držim user posted image  za Domna. Upam, da ni kaj hujšega...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.4.2008 9:33:25   
mala pikica
Jutro vsem!

Je končno spet sonček posijal user posted image Bomo spet veliko zunaj.

Danes sem Gašperju pod vratom namazala z Bepanthenom, pa bomo videli, kako bo. Se mi kar smili. Skrbim pa, da ima res vedno suho, s pleničko samo popivnam, brisat mu sploh ne upam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ali se Gašper zbudi tudi ko ni lačen?

nana, saj ravno zato sprašujem, ker imam občutek, da še takrat sploh ni lačen, da se zdaj na prsih samo carta.
Sicer pa še mu tako ne rabim delat flaške, niti zjutraj ob sedmih, ponoči mi lepo zagrabi, pa še tudi zjutraj. Bom videla, ko bo čas za to. Nekaj brezveze prehitevam

ljubljana  lepo da si se oglasila. Kdaj pa imate krst?

Mi se še za krst odločamo med 8. in 22.junijem. Kaj ve katera povedat, kakšno bo vreme takrat user posted image Bi radi imeli piknik zunaj.

karatina  mi smo točno 27.4. aprila zvedeli veselo novico, na sam rojstni dan user posted image Ne vem, zakaj se tudi mi nismo odločili za krst 27.4. Verjetno ravno zaradi piknika.

obrigit mi pošlješ mail na ZS, da vam lahko pošljem slikice kar vsem hkrati.

klepetka upam, da bo z Domnom vse vredu. In srčno upam, da mu ne bo treba na gastroskopijo user posted image

Zdaj pa grem, se je Gašper zbudil....

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.4.2008 9:34:47   
Lunca1
Mala pikica konec junija je ponavadi lepo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.4.2008 9:54:38   
ljubljana
Mala pikica: Krst imamo 3.5. smo se v župnišču zmenili, da nam dajo na razpolago ogromen travnik (200 x 200 m) za cerkvijo, da bomo lahko imeli piknik, zraven je pa še fuzbal palc, pa košarkaško igrišče... Če bo pa slabo vreme mamo pa na razpolago župnijsko dvorano, tako, da bo v vsakem primeru OK.

TRIŠ nič ne bom jezna. Dobi se pa samo vse v kompletu in stane 20.00 EUR.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.4.2008 9:55:38   
ursalara
Klepetka upam da bo z Domnom vse b.p drzi pesti!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.4.2008 10:11:36   
TRIŠ
Poskušam dat trakce pa mi ne uspeuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.4.2008 10:17:58   
TRIŠ
OPAAAAAAAAAAA RATALOuser posted image ,ZDAJ PA ZARES.To je samo testnouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.4.2008 10:26:37   
katee
mala pikica: jaz Žan Luko po vsakem kopanju najprej dobro osušim, potem ga pa z mandljevim oljem namažem po gubah - tako mi je patronažna rekla, in ni nič rdeč.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.4.2008 10:27:14   
katee
limma: jaz bi se raje okrog 11h dobila. Previjalnica je pri WCju spodaj, za dojit pa ne vem.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 10:40:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.4.2008 10:44:49   
Anchikaa
Dan.
Da se malo spet javim.Naša mala mis je do 10h spala,prespala sonce za ven it,zah ko sma se pa porihtali pa piha kouser posted image .Ko so malo umiri bomo šli ven če ne bo pihalo.Sicer pa tak bomo dans meli luftarski dan,v A po hrano,pol pa k boterci na obisk od koder nas ziher ne bo dolgo.
Mala pikica Daša je tut mela v teh gubah rdeče,pa sem ji mazala z kremico,ki je v Nivejini torbici,ono okroglo.Najprej sem ji fajn zbrisala,pol pa namazala,pa vsake tolko sem ji malo narazen potegnila da se je zacelilo.Zaj pa je vredu.Veliko probaj luftat te gubice,pa bo.
Klaja mi tut mamo v petek UZ kolkov.Upam da bom našla s prve sicer pa so zato tam da jih vprašam.Malo prej se bomo spokali od doma pa bo.Aja,pa na kako kavico bi lahko šle,sicer bo moj zraven,tak kot je povsod zraven naju,da se nama ja ne bi kaj zgodilo.user posted image
Po pregledu pa jo grema še slikat da bomo meli za dokumente.Me prav zanima kak se bo obnašala.user posted image
Klepetka upam da bo z Domnom vse OK.

Nič se še kaj oglasim,menda če bo kaj časa.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.4.2008 10:52:12   
mml
limma jaz pridem na vsak način, meni je čisto vseeno kdaj, samo da je po 10. user posted image . Previjalnico imaš v kleti (kjer je Galerija Grad) in tudi v samem Emporiumu, mirne duše lahko dojiš v Galeriji Grad, dopoldan ni tam praktično nikogar, saj jaz bom verjetno tudi ali pa bom malo zamudila, odvisno od Matica. Ne  bom pa mogla prav dolgo čvekat, ker bom imela zraven Manco, ki pa ne zna biti prav dolgo pri miru user posted image

nalin pa pripelji še Žana s sabo, mogoče se bosta pa z Manco igrala user posted image

klepetka upam, da je z Donom vse OK in da se bodo težave kmalu umirile

mala pikica jaz bi poskusila mazat vrat z Bepanthenom, tako kot so ti že punce svetovale

triš user posted image  za igralni center, ste bili pa ekspresni. Pri nas tudi Manca uživa v cingljanju in valjanju po igralnici user posted image

lunca držim pesti, da bo Pina kmalu zdrava, ker vem kakšneneznosne tečke so tile naši otročki, ko so bolni

Mi smo še vedno brez varstva za Manco, ker je sedaj zbolela varuška in ima vročino do 39 in vse kar sodi zraven, tako da sem prav vesela, da nisem v ponedeljek Mance peljala v varstvo...no saj bo.

Danes imamo na programu izdelava osebne izkaznice za Matica, ker sicer konec meseca ne moremo v toplice v Avstrijo. Si kar predstavljam, kako bo to danes zgledalo na upravni enoti user posted image . Upam, da ne bo prehudega drena, ker sicer bo pa res kriza. No če bomo preživeli in če ne bom čisto brez živcev po tem podvigu, bomo pa poskusili še najt parikirni prostor in se it malo vozit po toboganih v Tivoli, pa mogoče še na kavo v Čolnarno...bom videla, kako in kaj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.4.2008 10:54:16   
NadjaB
Dan,

mi smo pa že imeli krst, 30.marca. Sva hotela čimprej to spelat, da je potem do obhajila mir ;)...razen rojstnih dnevov :).

Mala pikica, ti bom poslala. Hvala.

Grem h knjigam. LP

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 11:10:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NadjaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?