limma
|
Nadaljujem, podkrepljena s kaupčinom in Galaxovim čajem (piva ne more navsezgodaj zjutraj ) Martinca, Neža ima oblečena 4,5 kg, sva jo zadnjič tehtala.. ampak se sploh ne sekiram, bo očitno bolj drobna, po meni. Opt. kabel na polaga GVO, so že v petek začeli in mislim, da nas bodo še danes razveseljevali piba, jaz bi tudi dala ime Max. super, da ste ga kupili igralni center in gugalnik - mi imamo oboje, ig. center tak kot nalin (ga je Neži kupila prababica), ampak ji še ni preveč zanimiv.. bolj posamezne igrače ali če se z njo igram in seveda - ogledalo je pa zakon! nana - točno ta tuš za trepalnice sem jaz včeraj že v roki držala v DM, pa sem si rekla, počakam, da vidim, če mi bo nana kaj odgovorila Bom popravila avatar, Neža je res že zrastla in se spremenila. Meni je tudi takooo lepa Naš blok je drugače zelo v redu, malo stanovanj in malo nadstropij, pa dosti starejših ljudi, tako da je kar mir... moram potrkat. No, seveda, če se Neža ne joče po stopnicah Ampak so kljub temu vse gospe takoo navdušene, ker je menda prvi dojenček v bloku martinca - za slikicce. Kako luštna sta Patrik in Klemen vaney - jaz ti lahko pošljem navodila, ki mi jih je poslala mala pikica, če želiš... m. pikica, saj smem ali jih tretiraš kot avtorsko delo? (kar konec koncev tudi so) Aha, vidim, da ti je že šefica poslala ZS in da že obvladaš Prav tako tudi ti, aurora Prava cukrčka ista Anže in Anita urssyy - super za Vivi, sem zelo vesela za vaju TRIŠ - super nakup, mi smo zadovoljni. Hčerka je pa res prava lepotička, pa tako lepo polt ima mala pikica - jaz jo mažem z ribjim mazilom s čistim kariterejvim maslom in nima rdeče.. ima pa zelo suho kožo po ličkih in celem telesu Lunca - super za kolke Škoda, da te ne bo na kavo Upam pa, da bo Pina čim prej zdrava. klepetka - držim za Domna. Upam, da ni kaj hujšega...
|