nana35 -> RE: Sončki januarčic 2oo8 (22.1.2008 16:11:34)
|
Pozdravljene! Pri meni je bilo v bolnici tako glede joka in občutljivosti,ker je bil moj Klemen tako priden in tih otrok,ki nič ni jokal in je samo jedel in spal,ko pa ga ja kdaj lačnega seveda kaka sestra previjala in je začel jokati,so meni kar solze tekle zraven njega,tako se mi je smilil,saj se mi je zdelo,da mu mora biti res hudo,če nikoli ne joka.Še sestre v porodnišnici so me spraševale,če moj otrok sploh kdaj joka.Sem bila kar v skrbeh zaradi tega. No,zdaj ko joka jaz ne jočem več,ker potem bi bilo to malce večkrat kot v P.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] raja,pozdravljena tukaj pri naših sončkih,pa veliko lepega s tvojo princesko!!In seveda princem. muzika,pozdravljena tudi ti.Sem nekaj gledala pri baby Feldbach,pa nekako nisem našla tvojega Jakoba.Kdaj si točno rodila?Ali pa nimaš slikice notri. mala pikica,ne razumem tvojega G,jaz bi mu rekla kaj,kot npr.kam bo pa šel ta gnoj??Pa boli te verjetno tudi,kajne?Meni je tudi gledal v <p z UZ-jem in na podlagi tega ker je ugotovil,da je notri gnoj,rano tudi odprl.Zdaj sem hvala bogu rešena,brez bolečin in otekline,rdečine,z zaprto rano,ki jo še mažem,ker imam pač še kremo.Prej pa ...bolje da ne omenim niti.Upam,da ima Nalin prav in da bo tako. Mozoljčki-tudi Klemenu se čisti koža,sicer ima bolj suho samo na nogicah na narti,pa mu jo namažem seveda,pa celo telo mu namažem z olivnim oljem po negi,za uhicami in nasploh vse.Ima pa male mozoljčke,sicer ne toliko,ampak proti prej,ko ni imel nobenega,jih ima zdaj kar precej. Lp.
|
|
|
|