nana35 -> RE: Sončki januarčic 2oo8 (19.1.2008 13:35:52)
|
mala pikica,ko so mi rano odprli,mi je ven teklo,tako dokler nisem šla domov,doma pa sem si jo začela mazati s Fibrolanom,in se je potem rana zaprla.<preden pa so mi jo odprli,pa ne vprašaj kake bolečine so bile.Mogoče bi mogla it not,da ti jo spet odprejo in da ti izteče vse ven,mislim,da te potem tudi ne bo več bolelo.Meni je dr.prerezal en šiv in vstavil dren,da se rana ni zaprla,dokler ni vse izteklo,potem pa je počasi ta dren sam šel ven.Zdaj je že ok in bolečine so vsak dan manjše.Tudi s peroksidom so razkuževali in alkoholom. Mleka po antibiotikih (sem jih imela kar v žilo mislim da sigurno 9 ali 10 dni)nisem izgubila mleka,pač pa mi je Klemen dobil krče,ker vplivajo na mleko. Vmes so mi celo en antibiotik zamenjali za močnejšega (enega sem imela na 8 ur,drugega pa na 24 ur-samo ta mi je res pomagal,Klimicin pa nič!!Zadnji dan pa sem dobila še alergijo na ta Klimicin( predvidevam)in so mi vse ukinili. sani,sab simplex (niso na recept,se kupijo v lekarni in stanejo nekaj čez 4 evre,za sunny-se dobijo pri nas,mogoče ti je že katera napisala,še nisem tako daleč brala) nič ne pomagajo,samo za pomiritev jih imam,lefaxin pa pomaga najbolj od vseh.Imajo pa v Avstriji še ene druge kapljice,ki so malo močnejše in so baje tudi super.Ko jih dobim,ti povem kako se jim reče. Jaz sem zjutraj Klemnu naredila nego,ga previjem in oblečem,pa se mi posračka.No,potem naredim spet znova,ga previjem in oblečem,pa se mi spet posračka.Tretjič se k sreči ni.Včeraj pa sva ga kopala,sem pa menda že povedala včeraj ne??No,jutri ga bova spet. Pa tudi jaz ga dam v ležalnik,saj če je lahko v jajčki,ko ga voziš,potem je tudi v ležalniku lahko.In on tam najraje spi in uživa,res. Sem pa tudi dala noter en mali povšterček,da je bolj ravno,kakor Martinca. Martinca,tudi moj Klemen ne podre vedno kupčka,sem že v P spraševala,pa je rekla,da ni nič narobe,da se zgodi,da pa ga potem več kolca oz.kaj zbljuva,to je pa res. Ko sem jaz videla Patrika od Martince v P,sem tudi rekla,koliko las ima,pa jih ima res,a ne?Ful ima goste,dolge pa še temne.Moj Klemen je pa bolj pleško,no,ima laske samo kratke in svetle.Tudi jaz sem bila taka ko sem bila dojenček. Tako,zdaj pa upam,da mi ne zbriše!!
|
|
|
|