Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:03:00
|
|
|
|
Pia73
|
Kakorkoli jaz nikoli ne vzamem upanja, če mislim da upanje obstaja,... Pa nikoli namerno ne žalim. Sem pa direktna in po toliko podpore kot sem jo dobila tudi na privat, bom kar taka ostala,... No malo lažem, ker ne bom taka ostala, vsak dan me bo namreč več,....do poti v Rim ta enkrat konec julija,...
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:03:51
|
|
|
|
cmokec
|
sem pozabla :)-:)-:)- dodat. cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:04:52
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, ja vode pa meni ni škoda, sem štajerka zaj..... Tak, da le pričakujte kaj mrzlega na vratu, če boste neumnosti govorile,...:)-:)-:)-
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:05:26
|
|
|
|
biba77
|
Ohhh, Cmokec in Pia, vidve sta mi danes balzam za duso. Mojega sem poslala na pijaco (zakaj ze??? a, RR), zdaj pa imam, hvalabogu, vaju... Jutri pa vaju bo on pogresal :)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:08:14
|
|
|
|
cmokec
|
Ja Pia73 a taka da si. Ja to je pa prov fino. :bravo::bravo: Tko med nama, kva je z Bibo? Ane, da je. Sam ne še povedat, naj doživi, kako je, če tester pokaže :modri::roza: cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:12:38
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, sumljiva mi je tale biba,... Pa ne ve ali bi ali ne bi še en test, pa pravi, da ga bo v četrtek, pa ne bo zdržala, ti povem,... Verjameš?
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:14:35
|
|
|
|
cmokec
|
Ne, ne bo zdržala. Se bo Bambi javla, da je nosečka, pol bo pa hitela s testerji, da se še ona pohval. :bravo::bravo: cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:16:25
|
|
|
|
biba77
|
Uhhh, Pia, si zleht. Dobro ves, da ne bom mogla docakat cetrtka. :ups::ups::ups::ups: Ce pa mi je Bambi dala dva testa. :zmeden::zmeden: Aja, na tem mestu se ji lahko se enkrat lepo zahvalim: Bambi :rozica:, najlepsa hvala!
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:17:13
|
|
|
|
cmokec
|
Sem vam pozabla povedat. Ta teden smo dobili položnico za poračun elektrike. Pa sem razmišljala, kakšen poračun bi lahko jaz dobila za vse testerje v letu 2004. Številka bi bla taka, da bi mogla preštet, kol je mestna, da bi lahko povedala naglas.:ups::ups: cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:17:41
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, saj sem ti povedala, tudi meni je ta ameriški prvi potrdil,...samo malo pa le še počakaj,... da bo bolj ziher pa obe črtici močni,...
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:19:30
|
|
|
|
biba77
|
Ja, Cmokec, ves kolko ciglov vec bi midva imela za vse tiste teste, ki sem jih jaz do sedaj ze skurila (v 22 mesecih)? Boljse, da moj sploh ne ve:(:ups::(.
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:20:24
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, jaz pa nisem blazno veliko za teste zapravila,...nisem npr. nikoli cB kupila,...samo potem za potrditev. Sem pa seveda naročila O teste iz Amerike (no Anitka mi jih je, ker nimam Vise) pa potem sem tiste drage vitamine za moža v DM kupovala, pa do Mb tud nima čist blizu, pa sem hodila na preglede, pa bolniška zaradi histeroskopije,...pa se kar nabere teh stroškov,... Pa sem zdaj rekla, da mi pa ne bo žal za noben UZ ali preiskavo za mojo drago :duda:
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:21:47
|
|
|
|
cmokec
|
V glavnem, da zaključim debato "Biba". Draga Biba, če nate sije sonček, če vidiš oblake, če tvoje srce sliši otroški smeh z ulice, če se lahko privijiš v objem kadarkoli in če imaš rada čokolado do petih popoldne, pol ti ne želim drugega, kot dve najlepši črtici tega sveta. Ostalo že imaš. cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:22:55
|
|
|
|
biba77
|
Uh, zal meni tudi ni za nobeno stvar, ki mi je vsaj malo pomagala na poti do :modri:. Samo... Al pa, da ne zacnem sestevat, koliko denarja sem porabila za pasje nagradice (ne hrano!!!)! Joj, joj, joj, ...vmes sem ze imela prepoved od mojega. :kuza: ni mela nic proti :)-:)-:)-
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:25:49
|
|
|
|
biba77
|
:rozica::rozica::rozica: Hvala,:ups:. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:28:56
|
|
|
|
cmokec
|
Za pol ure bom odhalam. Sara ma še zobe za umit, pol pa pravljica pa smrčat. Pol gre pa mami na balkon na en čik, pol pa pridem nazaj. Upam, da se še beremo, cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:30:07
|
|
|
|
biba77
|
Dragi moji prijateljici, jaz vaju bom sedaj zapustila. Sem postala :zaspan:. Dolg dan je bil (od pol sestih do zdaj) in se vam oglasim, ko bom imela kako novicko. Al pa kaj prej :):). Hvala za kavico in cvek! Lahko noc, :miska
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:34:34
|
|
|
|
Pia73
|
Ej zdaj mi pa tale rač. :hudicek: nagaja,... Vse napišem pa zbriše,.... :((:((:(( skratka cmokec ti pa res znaš z besedami,...:rozica::rozica::rozica: biba, ti pa se nam le oglasi z lepo novičko, samo pačakaj še kak dan, s testom mislim, ne z oglašanjem,... Tudi jaz se poslavljam,... :zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 14.1.2005 21:52:08
|
|
|
|
cmokec
|
Nočko obema. Pa hvala za čvek. cmokec
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 15.1.2005 1:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi čvekala dones. Samo ne na RR. ampak sem bla pri bivši sošolki, najboljši prjatlci:) Matr, je blo dobr:love:
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 15.1.2005 1:23:14
|
|
|
|
baguSka
|
Jst sm pa dons kr z mojim mau čvekala..:love::love::)-:)- Kako pa je blo? Sej nč čudna da boš jutr do poudneva spala če si še pokonc..:zmeden:
|
|
|
|
A dones pa ne bo kofetka? 15.1.2005 1:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mja,. če me pa sis1:grrr: ni spustila na računalnik. Sej zdej mi fotr že teži...:grrr:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!