|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A dones pa ne bo kofetka?
14.1.2005 19:24:42   
biba77
Ojla,
evo mene!
Je katera blizu? Jaz sem se ravnokar vrnila s sprehoda z :kuza:.
Fosilke:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:!!!
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.1.2005 19:41:46   
Pia73
Danes ne zlaufa, smo zgleda bolj nočne ptice??? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2005 19:43:21   
biba77
Jaz sem bila na kratko odsotna. Sem morala nujno en mail v Bratislavo poslat. Kaj pa ostale pocnete?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.1.2005 19:46:18   
Pia73
Jaz sicer končujem večerjo, čakam dragega, pol mnjam, mnjam,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.1.2005 19:48:47   
biba77
Meni pa ze en dober teden hrana po kosilu sploh ne disi.
Dve leti sem vsako jutro pred sesto uro jedla zajtrk, zdaj (omenjen teden) pa ga spakiram v torbo in ob osmih v sluzbi, ko umiram od lakote, pojem. In potem lahko jem po malem (sadje, slano, redko kaj sladkega...) do kosila, pozneje pa...:(:(:(:(
Kaj pa si skuhala, Pia:zmeden2:?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.1.2005 19:49:53   
ZARA
CEEEEEEEEEEEEEEERR,

pupe...:bravo::bravo::bravo:
Ej a nima baguska hudo sliko?? K da bi ubogi opici razneslo bombo nek blizu :)-...kadar jo pogledam mi gre na smeh...
Kava pa dans ne laufa...a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.1.2005 19:51:40   
biba77
Ja, Zara, kave zal ne zna vsaka enake skuhat, pol pa je vcasih boljsa, vcasih pa...:(:zmeden::(, samo se bo, bos vidla...

Ja, Baguska je opasna :)-:)-:)-.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.1.2005 19:52:18   
Pia73
Ja, saj sem vedela biba, da me boš to vprašala,...:)-:)-:)-

Naredila sem panirane puranje zrezke, riž in majniško solato (januarja,..:)-:)-:)- )

Sicer je pa malo čudno tole prehranjevanje,....:zmeden:
Si mi sumljiva,...srčno upam, da je tisto za kar že par dni držim pesti,..:miska::miska::miska:

Oj, dragi je pozvonil,... pojem in se vrnem,...

Jaz pa se za razliko od tebe, hrani ne odpovem,...:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.1.2005 19:56:39   
biba77
Ma ja, jaz sem cist "sferderbana". Konec...
Samo se na wc hodim in bulim v papir (saj veste, po u......, :ups::ups: ).

Ja, Pia, zdaj pa me ze poznas. :):):):)
Samo, da gres pohano jest zvecer?
Jaz pa ne morem :((:((:((:((:((. Mogoce bi malo rizeka pa solate se slo, samo meso?!? Pohano?!?

Ja, si predstavljas: :nosecka:, ki jo se nerojeno dete uci, da se po peti uri popoldan NE JE! :bravo::)-:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.1.2005 20:00:59   
emaa
Jaz se na hit oglašam, moram piškote pečt.
Moj dragi si jih je tko zaželuuuu. In ene specifične, pa moram s skeniranega papirja najprej recept pretipkat8), pa pol piškotke, pa mafine nardit. Pol bo pa jamrau, da se je zredil.

:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.1.2005 20:02:50   
biba77
Pozdravljena, Emamair, :rozica:,
saj ves, da moski vedno najdejo razlog, da pojamrajo. Zato, da jih malo pocartamo in jim je lepse:)-:)-:)-.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.1.2005 20:06:49   
emaa
Moj si na obroke razlog najde. Biba vsakič, ko tvojo slikco vidim, se spomnem, da moram poslat svojo slikco al pa z mojo :muca:. Nimam problema tko ko baguska, če me bo kdo spoznal, me bo že z nicka, saj imam tak edinstven ime. Mi pa tud dol visi kdo ve, da hočem otročka, če mu pa ni prav al pa je fovž al pa za zdraho, naj se pa nekam ....
:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2005 20:10:32   
biba77
Ja, ja,,
moj je enak.
Kdaj malo "zboli", kdaj bi domaci puding (vse mi prinese in zmesa, samo, da jaz pol zakuham:)-), kdaj gre na squash, pol pa RABI MASAZO!, in podobno...
Samo jaz pravim (in tudi njemu povem), dokler imam cas, imam tudi voljo. Ce on meni pomaga pri ostalih stvareh, mi ostane vec casa za njega/naju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2005 20:12:11   
Pia73
Ja, ja, jaz lahko jem skoraj vse ob vseh urah dneva in noči,....kaj čem taka sem,...:)-:)-:)-

emamair želim ti uspešno peko,... Bi se kar povabila k tebi,...

Ja, tako sliko kot jo ima baguška bi pa jaz tudi imela,... Srčkana je tale opica,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2005 20:13:32   
emaa
Jaz mu rečem, da ga zmasiram po treningu, če bo on mene, ko bom rabla. Pa je ponavad takrat fuul zmatran:zaspan:, pa pol v večnost prelaga. Je pa res, da si je vzel lani dopust, ko sem zbolela (ko sem pol splavila) in me je tko rihtal, da je blo kej, je bil bol prestrašen, ko jaz, me še nikol v 9 letih ni vidu tolk boge . On je vsako leto kaj bolan, jaz pa mogoče na tri, štir leta enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.1.2005 20:13:48   
Pia73
Mi smo pa trije v gospodinjstvu in vssak ima drugačen okus za pečene stvari,....tak da pečem samo ob roj. dnevih,...sicer se itak ne poje,...Če pa naredim čokoladno rolado s smetano, ki jo obužujem pa itak celo pojem,...... To pa ni glih fajn,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.1.2005 20:15:48   
biba77
Ja, Pia, ko sma midva z mojim zacela, sva lahko sla vsaki dan ob enajstih zvecer jest. Karkoli... pa ni blo blema...
Kasneje sem jaz to malo omejila, kes se je zacelo nabirati :ups:, ampak zdaj pa ne morem vec :((:(:((:(:((.

Saj, pecivo pa se jutri kar s tvojim pobom spravita naret. Saj si rekla, da ti pomaga. Mogoce pa bo katera potem k tebi prisla, namesto ti k njej? :zmeden2:

Cuj, a ti jaz eno "mocno" slikco najdem??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.1.2005 20:17:51   
biba77
Ja, Emamair, na zenskah svet stoji!!! :)-:)-:)-:bravo::)-:)-:)-
Cokoladno rolado s smetano? Hmmm... Ves kaj, bom se ti jaz enkrat pred peto uro najavila:)-:)-:)-:)-!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.1.2005 20:19:33   
emaa
Gledam recept , ki ga moram obvezno spečt in piše testo naj počiva 24 ur, kje mam pa čas, bomo to kar drastično skrajšal, kar bo pa bo. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.1.2005 20:20:16   
Pia73
Ja, pa res na kekse sem ša čisto pozabila,... Lani ni bilo časa, ko se je tolk dogajalo,... Pa vsi ti obiski božičkov in dedkov mrazov, to bi pa lahko ja,... :bravo:

Samo midva spečeva ene take dolgočasne kekse,...Sicer jih vsi hvalijo nam trem pa niso preveč dobri,... Čuden okus za sladko imamo,....;)

Ja, veš moj mož vedno dela do sedmih in pol je. Pa drugače ne jem vedno z njim, a sedaj se ne morem upreti, če sem pa kar naprej lačna,...:zmeden:

Hvala za trud a ne bom imela slikice, če bi se pa odločila zanjo bi mi pa bila včeš neki tazga kot ima baguška.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.1.2005 20:20:35   
biba77
Pravis, da nimas srca, da bi dragega pustila do jutri cakati?!? :)-:)-:bravo::bravo::)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.1.2005 20:21:51   
biba77
Ja, Pia, saj nekaj takega sem mislila...:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.1.2005 20:21:56   
Pia73
Ja, biba77 sam zdej se mi ne da pečt, še sproti komaj kaj naredim,... Ko pa bom pri volji pa ni problema,... Si pa vabljena, te bom že kam na tortico peljala,...

A emamir ti boš pa kar čas skrajšala,...Dobra si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.1.2005 20:22:24   
emaa
Pa volje, da bi še jutr pacala tud ne:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.1.2005 20:24:25   
Udb
čer

kako ste kaj danes ...vidim da ste že skoraj spile kofetek! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!