murkica
|
Živijo punce... No mene zdele ni blo en teden, sem uživala na smučanju in sem malo spočila živčke... Imeli smo se super, čeprav nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno. Tako, da sedaj pa s polno paro naprej in upam, da je ta mesec res ne bo in bomo dobili eno zdravo pikico. Ugotovila sem, da sem očitno ena tistih deklet, ki ima O čisto pomešano. Na začetku ko sem začela opazovati sluz, je bila vedna prisotna v tistem času, kot mi je izračunal koledarček, potem pa po SS je bilo vse drugače. Tako, da sem ta mesec imela takoj po M sluz in mislim, da se mi je to vse premaknilo in bom ena tistih deklet, ki bom mogla takoj po M loviti dneve(samo upam, da ne med M ), da bomo pridelali enega otročička. No saj ne vem, upam, da nismo česa zamudili in da so na koncu dnevi O res že mimo. Namreč sobo sva na smučanju delila z mojim bratom, v sosednji pa so bili starši, tako da se nisva mogla nikamor umakniti. Ko je brat odšel prej domov, je bila akcija na polno. Sicer pa vidim, da ste bile ta mesec ful pridne in da je že kar nekaj novih nosečk. Seveda vsem čestitke, ne bom pa naštevala vse po vrsti, da nebi katere izpustila in bi bila potem užaljena... Sem videla, da vas je tudi nekaj novih na forumu, ali pa vsaj ne ves čas prisotnih, tako da vse dobrodošle. Jutri se vam verjetno kaj bolj javim, ko bom imela čas preleteti vse kar ste napisale in napišem kaj novega. Seveda za vse držim pesti in upam, da tiste, ki še čakate na D dan, da zagledate . LP Murkica