|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
9.2.2008 17:15:50   
Pikica5
Hey punce,
jaz sem šibala v dm po CB in je pokazal velik močen +, ampak še kar imam ta rajvi izcedek, ki ga ni ravno malo, trebušček me sicer boli malo na cajte.. A naj grem k dežurnemu ali ne? Ali naj v pon pokličem ginekologinjo?

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.2.2008 17:39:58   
*Mišika*
To mora pa biti ful dober občutek , ko zagledaš + user posted image , kajne.

Jst bi ti rekla, da če boš imela ta izcedek še v ponedeljek pokliči G. Drugače pa vse čestitke za user posted image .

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.2.2008 18:12:49   
trinity22
Pikica5 najboljše, da pokličeš v dežurno pa poveš situacijo, pa čim več počivaj.

NastyGirl iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa danes, ne bo nobene nosečke??????????????

Navijamo, navijamo, navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.2.2008 18:30:35   
Orhideje
Nasty girl, Pikica 5 in vse ostale srečke user posted image  Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image
Želim vam lepih user posted image  mesecev pa zdrave user posted image .

Vse ostale, ki pa še čakate pa vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da čim prej ugledate   user posted image .

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.2.2008 18:40:22   
Orhideje
Tany 83! Kako kaj imate vreme pri vas? Daj nam pošlji kakšno lepo slikco iz tvojih krajev, da nas sprostiš, da bomo sproščeno user posted image  in hitro ugledale user posted image . Kdaj je ti ne pričakuješ? Saj veš, da za vas zunaj še posebej močno navijamo. A že kje delaš?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.2.2008 18:47:00   
Anonimen
Čestitke vsem črticam! Ostale pa kar lepo za njimi!!! user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.2.2008 18:59:34   
*talcy*
pikica5... punca čimprej pokliči dežurnega povej kako je .... naj te sprejmejo in pregledajo .. men so dali dabroston  takoj ko sem povedala za te izcedke ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.2.2008 19:27:14   
cofk
pozdravljene!
spet se vam malo oglašam...
čestitam vsem user posted image !! vidim da vas je veliko ta mesec user posted image
jst pa sm danes dobila nek rjav izcedek...zlo zlo šibek, ampak so bli notr kot nekakšni sluzasti koščki, kot neke nitke... user posted image nč  jasn  user posted image a je že vidla kdaj kjra kej podobnega?
user posted image bi mogla prit šele čez kakšen teden...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.2.2008 19:52:48   
naja2
Čestitke user posted image  user posted image  user posted image novim nosečka, Pikica5 Nasty girl in vse ostale.
Pikica5 tole pa je veselje ko zagledaš velik plus. Sem kar vedela, da je 100%, ker si imela že drugo črtico pri First sign.
p.s. Jaz še nikol nisem pri First sign zagledala švoh druge črtice, pri BC pa se mi zmeraj zdi, da se neki vidi.

Se skoraj ne upam povedat, ker so samo dobre novice danes na sporedu. Jaz sem namreč danes dobila tečko user posted image  - user posted image .  Sem si dala danes med pospravljanjem malo duška - sem jokala k dež user posted image , grem namreč že proti 34 let. Že dolgo ne tako, ampak sej enkrat bo tudi za vse nas, ki čakamo posijal sonček . Za neki časa bom šla med navijačke. Se trudiva že več kot 2,5 let. Grem pa naprej na IVF - imam že številko. Dajte me lepo prosim med navijačke in bom navijala in seveda spremljala. Vsem želim da čimprej zagledate svoje pluske (z mano vred).

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.2.2008 20:00:07   
murkica
Živijo punce...

No mene zdele ni blo en teden, sem uživala na smučanju in sem malo spočila živčke... Imeli smo se super, čeprav nam vreme ni bilo najbolj naklonjeno. Tako, da sedaj pa s polno paro naprej in upam, da je ta mesec res ne bo in bomo dobili eno zdravo pikico.
Ugotovila sem, da sem očitno ena tistih deklet, ki ima O čisto pomešano. Na začetku ko sem začela opazovati sluz, je bila vedna prisotna v tistem času, kot mi je izračunal koledarček, potem pa po SS je bilo vse drugače. Tako, da sem ta mesec imela takoj po M sluz in mislim, da se mi je to vse premaknilo in bom ena tistih deklet, ki bom mogla takoj po M loviti dneve(samo upam, da ne med Muser posted image ), da bomo pridelali enega otročička. No saj ne vem, upam, da nismo česa zamudili in da so na koncu dnevi O res že mimo. Namreč sobo sva na smučanju delila z mojim bratom, v sosednji pa so bili starši, tako da se nisva mogla nikamor umakniti. Ko je brat odšel prej domov, je bila akcija na polno.user posted image

Sicer pa vidim, da ste bile ta mesec ful pridne in da je že kar nekaj novih nosečk. Seveda vsem čestitke, ne bom pa naštevala vse po vrsti, da nebi katere izpustila in bi bila potem užaljena...
Sem videla, da vas je tudi nekaj novih na forumu, ali pa vsaj ne ves čas prisotnih, tako da vse dobrodošle.

Jutri se vam verjetno kaj bolj javim, ko bom imela čas preleteti vse kar ste napisale in napišem kaj novega. Seveda za vse držim pesti in upam, da tiste, ki še čakate na D dan, da zagledate user posted image user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.2.2008 20:44:54   
Anonimen
Vsem, ki jih je obiskala M enega ornk objemčka od mene!

Nosečk, če sem prav zasledila še ni... no, čakam in navijam!

Pri nas nič novega, razen to da se crkljamo in nas moja mami razvaja. Bravo za mami! user posted image user posted image user posted image

No, moje M še ni user posted image Imam pa že 2 dni občasno ko grem na WC čisto svetel izcedek. Na dnevnih vložkih ga ni opaziti, le kadar se obrišem vidim, da nekaj se dogaja. Hmmm kaj že user posted image O sem imela 25.2., v četrtek 7.2. pa test ni pokazal nosečnosti, pa bi M morala dobiti 8. ali 9.2.

No, ampak dokler je ni sem vesela! user posted image Če je še do 11.2. ne bom bom zjutraj spet delala test.  No ja, mogoče pa se mi ni zastonj pelo cel mesec - Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj... user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.2.2008 22:27:22   
tany83
EnaNobena user posted image upam, da tvoja user posted image  ne pride in, da je februar tvoj mesec...user posted image user posted image user posted image ....

kako pa ostalim kaj kaze, ki ste bolj na zacetku seznama???... upam, da pozitivno in na user posted image ... lepo se je zacel barvati v roza ta februarski seznam, naj se tko nadaljuje...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.2.2008 22:35:45   
Pikica5
Zdaj sem malo počivala in moj izcedek se je pobarval v rjavo rumenegauser posted image  Vponedeljek bom poklicala G da vidimo kaj to pa user posted image  jeuser posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.2.2008 22:50:45   
mani2
cer
vidim da ste kar pridne tle gor. naj cestitan vsem ki ste user posted image  user posted image user posted image user posted image .zelim vam lepo nosecnost brez user posted image . vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . upajmo da bomo tudi me kmalu ugledaleuser posted image user posted image .

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.2.2008 7:50:11   
pikipu
Čestitke in srečno vsem novim nosečkam!!!! user posted image user posted image user posted image  Dva dni vas nisem brala, pa je že toliko postov gor, da ne veš niti, kje začeti. user posted image  Pridne, pridne.

Pikica 5 - meni je G pri prvi nosečnosti rekel, da rjavi izcedki niso nič posebnega in naj se ne sekiram. Je pa tak, da zna vsako pomiriti in ji reči dve lepi besedi. Sem jih imela od 4. do 8 tedna. Ko sem jih drugič imela v 6 tednu, sem kar letela h G na UZ, čeprav sem bila naročena šele en teden kasneje. Jaz bi ga na tvojem kar klicala, ker kot so že druge napisale, nekatere so dobile dabroston.

Loveforever - berem, da približno ob istem času ne pričakujeva user posted image  in imava doma že enega sončka eno in pol leta starega. Upam, da bova skupaj tudi pri ta drugem!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.2.2008 9:29:13   
neyka7
Dobro jutro punce! Danes bo spet en lep sončen dan, vsaj tako kažeuser posted image .
Najprej čestitke vsem novim srečkamuser posted image . Pri meni pa user posted image  še kar niuser posted image .  Test pa Nuser posted image .

Lep dan

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.2.2008 10:24:41   
Pikica5
Jutro punce,

Pikipu hvala za te besede, sem kar boljše volje user posted image  zdaj še nisem vidla izcedka in upam, da ga tudi ne bo, edino trebušček še me boli

želim eno lepo sončno nedeljo vsem  user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 10.2.2008 10:26:26 >

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.2.2008 10:27:27   
Lorencia
Jaz sem tudi že test naredila in kaže negativno...tetke tudi ni, tako da kaj čmouser posted image
Ne bi bila toliko žalostna, če moj dragi jutri nebi odpotoval za en mesec...namreč sama ne bom mogla delati user posted image user posted image  da bi ga presenetila s plusekom, ko se vrne user posted image user posted image ...tako da se niti za borke v marec ne morem napisati user posted image

Zdaj opažam, kako čas gre hitro...ti meseci...neverjetno, spomnim se oktobra in računanja, kdaj po bebica...zdaj pa je že februar, marec...hmmm ....

Drugače pa ČESTITKE novim user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.2.2008 10:36:02   
skrivnost
Vsem srečkam noseckam iskrene cestitke!

Ostalim pa zelim da cimprej ugledate en ornk PLUSEK!

V mislim sem z vami in mocno stiskam pestke za vas!

VAsa zvesta navijacica!

Prijetno nedeljo!

ps. a me lahko vpisete na seznamcek navijacic?

Pa Pa

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.2.2008 11:07:05   
Anonimen
Vidim, da vas kar nekaj zeza tale teta rdeča in pa testki... ker ni ne enega in drugega. Jaz imam že 3. dan rjav izcedek, danes je celo malo krvav, ampak se ga opazi samo ko se obrišem, na dnevnem vložku ga ni. Me pa boli spodnji del trebuha, da sem sama sebi odveč... pa nobenega testa nimam s seboj, da bi ugotovila, če bo prava M sploh prišla... pa sedaj delam že paniko, da če je aj ratalo, da ni slučajno IMN... ker me res ornk boli sp. del trebuha.

(odgovor članu skrivnost)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.2.2008 12:21:54   
Pikica5
EnaNobena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz upam, da bo vse vredu, pa da imaš to vgnezditveno krvavitev user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.2.2008 12:36:16   
ZalaTM
Pikica5 naj te malo potolazim, jaz sem tudi kaksen teden nazaj imela tak rjavkasti izcedek, sem klicala k G in so rekli, da če bo več kot 14 dni in če bo intenzivnejši naj se oglasim v ambulanti, ampak je po enih 5 dneh izginilo in zdaj je ok,....tako da lepo bozam buhija naprej,...tudi ti malo počakaj, ne predolgo, mogoče pokliči vseeno k svojemu G, pa vprašaj za mnenje,....sem pa ful vesela za tvoj velik plusek,....super,....tako lepo je a ne,....jaz se prav drugače počutim sedaj ko sem nosečka,....hi,...papa lep sončen dan vsem in pa čestitke novim srečnicam,....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.2.2008 13:00:59   
Anonimen
Pikica5 tudi tebi user posted image user posted image user posted image  

Vgnezditvena dvomim da je, ker sem O sigurno imela 25.1., ampak bom jutri naredila test in bomo videli. Sicer imam doma samo ta smotan BC mini, ampak mogoče pa bo pokazal kar si želim. user posted image  

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.2.2008 13:09:51   
Pikica5
ZalaTM hvala ti, upam, da res nič ne bo user posted image

EnaNobena jaz sem zato včeraj šibala v center po CB in sem ga naredila kar na wc v kafiču in pokazal je močen + user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.2.2008 14:49:35   
snežinka7
čestitke vsem novim user posted image ter zdravega user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?