|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
9.2.2008 8:52:47   
stunfek
dobro jutro vsem!

no vidis, nastygirl :) a si ne bi raje spremenila nicka v "nicegirl"? :) oj joj a v sluzbo moras? naj ti vsaj hitro mine...

se teden dni, pa bom tudi jaz vedela pri cem sem user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.2.2008 9:39:40   
NastyGirl
Glede mojega nicka je neka čist posebna fora...Namreč, nekaj časa nazaj sem bila zelo, zelo boga in sem misla, da me bo konec, enostavno nisem več vidla izhoda iz situacije, v kateri sem bila (bivši...). Na tem forumu imam sicer več objav, ampak ne pod tem-takrat v nuji in blodnji izbranem nicku-temveč pod drugim. trenutni nick nima nobene zveze z mano in ne napeljuje na mene kot osebo, ki bi takšna bila.  Mogoče ga bom pa res zamenjala, glede na to, da sem sama še pred tabo razmišljala o tem.

madonca,mam cajt pisat v službi, a?user posted image user posted image
Grem gledat, kaj se da nardit, da bom res prijazna deklca,ok?

Hvala za čestitke!user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.2.2008 9:42:40   
NastyGirl
No, ne bom si ga spremenial, ker ne najdem te opcije v profiluuser posted image

(odgovor članu NastyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.2.2008 10:21:47   
pike
Pozdravljene
jaz sem tudi v četrtek in petek imela samo majhen svetlo rjav izcedek, znakov nosečniških nimam, pri sploh niso napete ne boleče.. nič. Zdaj čakam, če pride slučajno M, ker danes je že 39 dan ciklusa čeprav mam dolge tudi po 50 dni. Danes bom verjetno šla po test. Drugače pa pol začnem z K. user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.2.2008 10:51:42   
vianne
Vsem novim user posted image ČESTITAM, želim vam mirno in veselo nosečnost na koncu pa še zdravega user posted image

Ostalim pa želim, da bi zagledale user posted image user posted image

Držim pesti!!!!

user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.2.2008 10:55:54   
sarcy21
Nasty girl pridruži se nam pri oktobrkah 2008

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.2.2008 10:58:49   
*talcy*
pike ... pojdi po test in nam sporoči .. jaz sem delala test 4 dni pred user posted image  pa je bil močan + ...je pa res da je odvisno kok tega hormona maš u sebi ...pejd po test pa sporoči ...držimo figice ...

drgač punce dajmo ... nič rozik ?? dajmo da bodo ta mesec procenti čimvišji user posted image  

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.2.2008 11:00:16   
*talcy*
 NastyGirl ...tud teb čestitke smo rekle da bo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.2.2008 11:11:38   
pacug
No evo mene po dolgem času.Me ni bilo od 31.1 pa že kar 20 strani več.Joj sem rabla da sem vse prebrala.Vsem ki ste user posted image čestitke ,vsem ostalim pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.Zenkrat jo še pričakujem v februarju v marcu pa ne več saj čakam da grem na pregled po laporo in histro skopiji.JOJ kje je še to 3.3. ko mam pregled pr G.No lepo se mejte pa se še kaj oglasim .Punce ne obupajte.

U pa vidla sem da je kar nekaj novih.
dobrodošle

Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.2.2008 11:20:45   
sarcy21
aja pa čestitke Nastygirl user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.2.2008 11:29:11   
pacug
A JE ŽE MOGOČE ME NE PRIČAKUJEMO MARCA
SEJ VEM DA JE RES MALO PREHITRO HIIH.LEPO SE MEJTE

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.2.2008 11:32:46   
neyka7
Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Jaz sem še kar v dvomih. Sploh si ne upam delati še enega testa, ker mi rata kr slabo k se spomnim, da bi mogla zagledat samo eno črticouser posted image . Do zdej sem zmeri delala z BC. Pa sej ne vem več kaj naj. user posted image  pa še kar niuser posted image .

Nastygirl tebi pa res iskrene čestitkeuser posted image  in tudi vsem ostalimuser posted image .

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.2.2008 11:54:55   
NastyGirl
Joj, hvala punce!!!

Se na hitrco javljam iz službeuser posted image

Se pišemo kasneje

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.2.2008 12:00:55   
Anonimen
Bravo NastyGirl...lepo in zdravo bebico ti želim!user posted image

Gremo, punce........ROZAAAAAAAAAAAAAA!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.2.2008 12:13:30   
pike
user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi z moje strani čestitke. Me, punce, ki se tako trudimo, da biuser posted image najbolje vemo kakšna sreča je to. Lepo nosečnost ti želim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.2.2008 12:38:23   
Anonimen
Hvala za lepe besede punce, zlate steuser posted image

Pa ni se treba mučit z mojim nickom, vem da je zakompliciranuser posted image user posted image

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.2.2008 13:12:33   
Rosi*
Tudi z moje strani vsem, ki ste zagledale user posted image ali plusek iskrene čestitke.

Ostalim pa, ne obupajte.

Tudi jaz še cakam dober teden, te bomo pa videli. Čeprav me mika, da bi sprobala test, samo pol bom preveč razočarana. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.2.2008 13:18:23   
Pikica5
Čestitke vsem novim srečkam user posted image  želim vam lepih user posted image  mesecev pa zdrave user posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.2.2008 14:26:11   
pike
Včeraj in v petek sem imela svetlo rjav izcedek in ker po dveh dneh ni bilo M, sem danes v 39. dnevu naredila test, ki je bil negativenuser posted image user posted image . Izbrala sem BT mini tako, da enega še naredim po parih dneh v primeru, da je bilo prekmalu. 

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.2.2008 14:33:06   
neyka7
Pike nič obupat, držimo pesti zate in za vse nasuser posted image .  Čez neki dni naredi še 1x test, mogoče je pa res prekmalu.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.2.2008 14:33:09   
Pikica5
Hey punce,

jaz sem ravno dobila nek rjav izcedek in malo me boli v trebuščku, kot veste sem naredila tri teste first sign ki so bili pozitivni (sicer svetle črtice, ampak kar veredu vidne) kaj naj bi bilo to, mene je prav pošteno strah, zdi se mi da so mi testi zatajili, čeprav so ni drugače vedno pokazali negativen rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.2.2008 14:36:00   
neyka7
Pikica 5 jaz ti predlagam, da narediš še CB. Držim pesti, da se pokaže velik +user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.2.2008 14:41:22   
Pikica5
Hvala Neyka7 ampak mislim, da ne bo, testi so me pretentali user posted image  ker zgleda da bo prišla user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.2.2008 14:59:17   
Oaza
Pikica5- upam, da ni test pokazal narobe. ZA vsak slučaj ga ponovi, pa boš potem videla. Ne se prej sekirat. Moja prijateljica je tudi dobila take izcedke krvave, ko ji je že G potrdila nosečnost. To so pojasnili tako, da je to kot neko čiščenje telesa ali nekaj takega in da se to baje pogosto pojavlja.
Držim pesti , da se vse dobro izteče!
Javi nam, ko boš ponovila test.

*Mišika*- nič nisi nora, da gledaš take stvari za user posted image . Kot je že napisala *talcy*, je to čist normalno. Nas je več takih.user posted image

EnaNobena- kdaj boš delala test? Vidim, da si na seznamu za danes. Veliko sreče, da zagledaš user posted image .

Čestitke vsem bodočim mamicam in pike poke user posted image user posted image user posted image  za vse, ki še čakamo!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.2.2008 17:06:38   
*talcy*
pikica5...kaj zdaj stabo? kakšne izcetke imaš? ne plašit še mene .... v 1user posted image  nosečnosti sem imela tud jaz rjav izcedek baje da je to normalno na začetku ... na koncu se ni dobro izšlo ma ne zarad tega) ...upam da boš bolje .. če pa ne pa šibaj kar do dežurnega bo naredu on ultrazvok pa bo vidu če je čisto al so krvavitve (bog ne daj) ... držim pesti da boš ok ...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?