Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 bolana otroka in pomoč partnerja 8.1.2008 21:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen zakaj potrebujem pomoč? Zakaj je pa ne bi, pri dveh majhnih in bolnih otrocih .
|
|
|
|
RE: 2 bolana otroka in pomoč partnerja 9.1.2008 8:14:45
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ali gre npr. v bolniško, si vzame kakšen dan frej, spusti kakšno predavanje,...? ostane doma, vedno....
|
|
|
|
RE: 2 bolana otroka in pomoč partnerja 9.1.2008 8:19:01
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo .Mož pač ne more biti po nepotrebnem doma,... A to, da ga družina, otroci potrebujejo, je po nepotrebnem????? ... sem sprejela to,da imam jaz glavno skrb za otroke,gospodinjstvo,kuhanje in druga ženska dela. potem se pa včasih čudim vprašanjem na forumu. Ampak že delitev na moška in ženska dela pove vse... Viv, hvala ker komentiraš namesto mene
|
|
|
|
RE: 2 bolana otroka in pomoč partnerja 9.1.2008 21:10:30
|
|
|
|
Pupica
|
Pri nas sta ravno oba hudo zbolela.3 leta in 19 mesecev. Jaz sem bila s starejšo v bolnici 4 dni, ona pa z malim doma.Sam je vse popedenal, tako da kapo dol Me je sicer mal skrbelo, ker je bil mlajši tudi hudo bolen in na antibiotikih, pa še z hrano imamo probleme, pa je bilo vse OK. In za ta čas si je tudi vzel bolniško, ker je pediater priporočil, da naj bosta vsaj še 14 dni doma.
|
|
|
|
RE: 2 bolana otroka in pomoč partnerja 11.1.2008 21:31:00
|
|
|
|
malicki
|
Čeprav sem tudi jaz ena tistih, ki je večinoma sama za vse, ker partner poleg redne službe še študira in dodatno dela, si v primeru otrokove bolezni ati vzame bolniško in mu ni težko ostati doma. Ponavadi si jo deliva, malo jaz malo on, odvisno od stanja v službah. Tudi če bi imela 2 otroka, pa jaz na porodniški, je logično, da si vzame prosto. Razen če res ne bi mogel kak dan zaradi službe. Najhujše je bilo ko smo imeli trebušno virozo, jaz bruhala, mala pa je skakala po naju jao ko slišim za trebušno virozo mi pade mrak na oči....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?