neanja duo
|
O,poznam to zgodbo.Pri nas je razlike med otrokoma 13,5 mesecev in ko je bil bolan eden,je takoj fasal tudi drugi.Ampak jaz gledam drugače.Do 1.leta starosti 2.otroka sem bila itak še na porodniški in mi je bilo čisto mimo oz.je bilo samoumevno,da otroke porihtam jaz,saj sem bila doma(porodniški).Zakaj bi mož jemal dopust ali bolniško?Tudi sedaj(sicer zelo redko)zbolita,če prineseta kaj iz vrtca(zdaj sta 2,5 in 3,5).Ponavadi vročina in bruhanje.Se je že zgodilo da sem vsakemu na eni strani držala posodo,ker sta bruhala,potem velikokrat oba naenkrat hladila in zbijala vročino.In sem bila sama,sama peljala k zdravniku,potem šla z obema v lekarno,...Mož pač ne more biti po nepotrebnem doma,delovnik je od 7-17(ponavadi dlje),... Pa saj se navadiš.Od začetka sem pi.....,ampak ker ni bilo haska sem sprejela to,da imam jaz glavno skrb za otroke,gospodinjstvo,kuhanje in druga ženska dela. Ko je pa doma,se imamo pa super ,igra se z njima,jih obleče,pomaga meni,... Vsak dan pa ju spravi pripravi za spat(tuš,umivanje zob in v pižamo). Saj ne ,da noče,ampak ne more kar jemati dopust.Vzame ga 1 teden poleti za na morje in mogoče še kdaj ampak po kakšen dan. Saj ni tako hudo poskrbet za otroke,pač si ob njih 24 ur v času bolezni.Saj bo bolje. Jaz se tolažim s tem,da otroci vsak dan rastejo. lp in čim prej se pozdravite nd
|