|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje ste ga spoznale
6.1.2008 23:59:14   
r1ta
Za šankom. Vsak na svoji strani. Jaz delala preko študenta, on pa je prišel dopustovat v Slovenijo. In si je takoj rekel, da bom njegova... No pa še res semuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 76
7.1.2008 8:48:00   
hariba
Na internetu na siol kupidu. Po skoraj pol leta dopisovanja sva šla prvič skupaj na na kavo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 77
7.1.2008 9:15:56   
memole
Ogovoril me je pred The Clubum na Belvederju z vprašanjem kaj bi rekla za tipa ki je skozi na telefonu pa mi pokaže na njegovega prijatelja pa sem rekla ja nej bo če hoče in sem šla slonet na en zidek s kolegico spredaj ker not je blo vroče za znoret no ja bilo je začetek poletja!
Letos bo pa 6 let kar sva skupaj!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.1.2008 11:48:17   
hrchy
Sem bila njegova "tovarišica" in se je zaljubil user posted image . Saj poznate te moške fantazije...user posted image
Pa moram priznat, da ga jaz še opazila nisem, ampak sčasoma me je pa očaraluser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.1.2008 11:57:47   
purple
V službi- sva bila sodelavca, pa nisva več, sva pa že 13 let poročena.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 13:07:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
7.1.2008 13:21:42   
Mešamdrek
Bežno sva se poznala že prej,konkretno pa v takrat priljubljenem kafiču ko je prišel noter s svojo psičko pa sem jo hitela božat in ljubkovat ona se mu je pa skrila med noge in potem je moja roka obstala jaz sem pa zafarbala 100 na uro.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 82
7.1.2008 15:51:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

IZVIRNO SPOROČILO: karin412

Po internetu, ona-on.com.

jaz pa se nebi z enim z neta dobila...user posted image

z nekaterimi od vas...ženskami, bi se lahko...ampak z moškim pa ne upamuser posted image

In veš kako je lepo,ko se dobiš.Ampak ne takoj drug dan,ko ga spoznaš.Morata se mal bolje spoznat in šele nato v živo.user posted image

Se strinjam user posted image . Js sm iz čistega dolgčasa chatala na netu, pa je blo gor en kup tipov, ki zatežijo. Ko sva se pa midva "kliknila" je bil pa zanimiv glih zato, ker me ni hotu dobit na vsak način. Povedala sva si, da ne iščeva partnerjev (bila sem v razpadajoči vezi), ampak samo čvekava in pol sva čvekala zmer rajši user posted image . Po nekaj mesecih bi šla v Ameriko da bi ga videla, če bi blo treba, tolk me je fasciniral. In ko sva se dobila....mah sploh brez veze da razlagam user posted image user posted image , zdej živiva skupaj in pričakujeva otročka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 17:18:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
10.1.2008 9:20:00   
muška
v službi user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
10.1.2008 9:53:30   
N _ B
S klubom je treniral v bližini mojega doma, jaz sem pa skoz raj psa vozila na sprehod.
Zakaj že? user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 86
10.1.2008 10:01:20   
Nasy
Preko neta, na klepetalnici sva 2 leti rabla, da sva se zmenla, da greva na kavo in v kino, tko, čisto brez obveznosti ali karkoli. No, trajalo je verjetno tako dolgo, ker je vmes ta klepetalnica crknila. Potem je šele preskočila iskrica, po parih filmihuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
10.1.2008 10:28:55   
pikica36
v službi! opravljalo isto delo samo vsak na svoji izmeni in sva si vsak konec šihta morala " predat" izmeno

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 88
10.1.2008 12:18:07   
tanikaa
Za šankom. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 89
10.1.2008 13:40:47   
blazka
Na naše dvorišče se je pripeljal, takrat se je začelo (skorej 8 let nazaj). Čeprav smo bili skupaj na maturantcu v Grčiji, ampak takrat ga še nisem zanimala. Je rabu par let, da je dozoru, pa pravi okus za ženske dobiluser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 90
10.1.2008 14:00:31   
kalbo
Moj okus za ženske je bil že takrat točno tak kot je zdaj. Problem maturanca je bil ker sem se ga nalil prvi dan in sem se streznil šele domauser posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 91
10.1.2008 14:48:02   
helloKitty
4 leta sva bila sošolca. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 92
10.1.2008 18:04:53   
Kepica83
Spoznala sem ga preko mojih sorodnikov, saj je bil skupaj z eno od mojih žlahtnic.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 93
10.1.2008 18:09:24   
Peteršilj
na enem koncertu, preko znanke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
10.1.2008 19:19:55   
beyba
Bil je šef mojega takratnega tipa. Ko me je potem on varal(skori pol leta) sva šla itak takoj narazen, Po njegovi krivdi pa se je zaiskrila še iskrica med nama s šefom, s katerim sva zdej skupi 6 let in pričakujeva junija prvega novega družinskega člana...

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 95
10.1.2008 20:37:47   
tinkamiška
V Portorožu, na izletu, na katerega gremo vsako leto z enim klubom. Pa ga nisem prej opazila, se je pa prvi dan tam obril in me je počilouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 96
10.1.2008 21:13:59   
Barbs
V Grčiji. Pa čeprav sva tja potovala na istem letalu, z istega letališča, z isto agencijo, sva se "zagledala" šele tam. Pred enim kafičem na plaži. On je bil tam s takratno partnerko, ki je vse dneve ležala zavita v brisačo in brala poletna čtivauser posted image  , jaz pa vsa frej in poskočna in plavalna in žejna....user posted image
No, v Grčiji sva tisti teden "samo debatirala ob pivu"  in s sončnimi očali na nosu, je pa po prihodu nazaj domov vse pregorelo.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 97
10.1.2008 21:49:27   
Anonimen
Kolegica je organizirala prednovoletni žur na njihovem vikendu in ker so bili vsi poparčkani, sem rekla da ne mislim pol po večerji svetit zraven, pa da ne grem. No, pol so tuhtale koga bi še pripeljale svetit zraven mene... in na koncu pripeljali od kolegičine sestre, od te sestre sošolkinega fanta brata (zakomplicirano). No in ko sva svetla eden drugemu se je vnela iskrica in pol je rabu še cel mesec, da se je opogumil... Čez tri dni imava 5. obletnico.user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
10.1.2008 22:42:05   
skuštrana
Na koncertu Rolling Stonesov v Zagrebu user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
11.1.2008 10:44:09   
Erin
Pred blokomuser posted image user posted image user posted image Res... Ni bilo treba daleč it kajne...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

karmyka

Ali vam je všeč ime Jana?

Ja (34%)

Ne (40%)

Nekje vmes (26%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!