Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 6.1.2008 17:42:38
|
|
|
|
Klarita
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Mi pa lipo (na vikendu od mojih staršev) in še breskvico (na vikendu pri drugi babici in dediju). To se mi zdi zelo lepo simbolično darilo in spomin. Imeti svoje drevo. Albina že kaj rodi jablana? Tudi zraven naše hiše so babice in dedki posadili lipo, ko sem rodila Miheca. Bom pa shranila tudi nekaj cotik, copatke, največ pa bo itak slik in podatkov v njegovi knjigici.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 6.1.2008 17:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz imam copatke, kapico in dudico. Pa mi je žal, da nimam še kaj. Za eno dekico mi je sploh groooozno žal. Pa za eno bundico ... oh.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 6.1.2008 17:52:18
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz imam tudi od vseh treh škatle in v njih spravljene njihove stvari ( prve pajacke, krstne zadeve(sveče, prtiče), dude, zapestnice iz porodnišnice, ... Pač vse take male zadevice. PA seveda darilca, ki jih še ne "uporabljajo" (nakit, kake lepe "spominske "zadevce...).
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 7.1.2008 8:38:18
|
|
|
|
Pauline
|
Imamo spravljene copatke, dudo, zaenkrat še vse oblekice ( mogoče jih bomo še kdaj potrebovali )....Z leti pa so se nabrali še vsi ročni izdelki iz vrtca, pa risbice, spominki z dopustov.....
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 7.1.2008 20:57:01
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Imam ja. Test , zapestnico iz P, list iz P z njenimi podatki, ki je bil na posteljici, kompletek v katerem je prišla iz P, prvo dudo, telegrame in čestitke, pramen las je v knjigici, materinsko knjižico, potem bodo notri prvi zobek, prva risbica ipd. Tudi pri nas je tako. Pa javor smo posadili.
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 7.1.2008 21:01:30
|
|
|
|
r1ta
|
Veliko pa vseeno pol manj kot je shranjevala tašča za mojega. Teh njegovih stvari se je z leti nabralo... eh... preveč. In zdaj jih živ Bog ne pogleda. Samevajo v kleti igrače, risbice, knjige, zvezki, obleke... Upam na kakšno podgano da bi naredila red, ampak nima šans da bi prišla notri. Lepo je da se nekaj shrani za spomin, ne pa vsaka klinčeva kinderjajčkina figurica. Madona! Mi smo pa posadili oljko.
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 25.1.2008 22:58:40
|
|
|
|
študentka Mici
|
Jaz pa še nimam otročka, ampak spravljam stvari, ko sva začela z mojim skupaj hodit. Nimam spravljenega vsakega listka, ampak en vžigalnik, ki sem ga dobila za prvo novo leto, zapakiran/nov kondom, ki mu je sicer že potekel rok uporabe, ampak je enak/isti ( ne vem kaj je prav) tistemu, s katerim sva prvič, seks kocko, ki sem jo dobila kar tako, pa še kaj bi se našlo... pa od vseh valentinčkov do sedaj (2006,2007)... meni je to zelo lepo, ko lahko čez leta gledaš kaj si zbral, vsaka stvar te spominja na kaj posebnega.... Za otroke pa tudi mislim shranjevat stvari, ker je to res lep spomin. Men je hudo, ker nimam nič, razen 4 slikic, ko sem bila še dojenček in nekaj slikic, ko sem bila pri krstu, potem pa do male šole nič, ker moji niso imeli fotoaparata... oz. je bilo bolj hudo, ker sta gradila hišo in ni bilo denarja za take stvari.
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 25.1.2008 23:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz še nimam (upam, da bo kmalu prišla ). Shranjujem pa nama s fantom kakšne stvari. Malenkosti Letalske karte za potovanja, karto za vlak ko sem šla prvič k njemu, njegov prvi sms imam v telefonu.... in še je takšnih stvari. Imam pa željo, da bom vsakemu otroku pisala dnevnik od tistega dne ko izvem za njega in potem mu bom ta dnevnik in verjetno zraven še kake stvari enkrat dala. Ker jaz namreč nimam veliko stvari iz otroštva in bi jih zdaj z veseljem pogledala.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.