Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 18:43:45
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja, jaz mam za vsakega eno lepo škatlo, notri pa prvi copatki, prvi kompletek oz. tisti, v katerem sta prišla domov iz porodnišnice, prvo ropotuljico, knjigo Moj otrok, v katero pridno pišem, prvi koder las, prva risbica, aja, pa materinska knjižica in slikice UZV, vse čestitke ob rojstvu in rojstnih dnevih,...
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 18:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ničesar.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 18:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Po tem, ko mi je tašča par stvari, ki so bile od mojega "Moža", ko je bil majhen, sem pogruntala, da je v bistvu lepo, da imaš nekaj ko odrasteš. Zato tudi jaz kakšno malenkost shranim.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 18:48:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja shranila bom prve cunjice, pa mogoče copatke, pa seveda trakec iz porodnišnice, pa voščila za rojstvo.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 18:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pa seveda trakec iz porodnišnice Aja, to imam pa tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 18:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat imam shranjena samo od obeh pozitivna testa in trakce iz porodnišnice. Pa materinsko knjižico in UZ slikce. Pa sigurno bom shranila laske od prvega striženja (ne vse, kak kodrček), pa zobke, ko bojo izpadal... Za cotke pa dvomim, da bom spravila kaj. Mogoče kakšno igračko.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 19:01:51
|
|
|
|
al1*
|
Jaz imam za vsakega eno škatlo not dajem posebne spominčke: trakci iz porodnišnice, prva duda, najljubša ropotuljica, pa pisma dedku mrazu, pri starejši tudi 1, zobek in podobne reči.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 19:07:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 19:07:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 19:28:35
|
|
|
|
frutka_
|
Največ je itak fotografij. Shranila sem tudi njegov prvi kompletek iz porodnišnice pa knjigico spominov. Prvo vabilo na RD in prvo čestitko ob novem letu , ki jo je dobil od babice. Ko se je rodil pa smo na vikendu posadilo drevo, ki je njemu v spomin. To bo menda večno .
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 19:31:28
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem si shranila prve štrikane copatke,ko je bila še na EINT. Naštrikala jih je moja mama(kr nekaj več). Ene sem si pršparala,ostale sem podarila EINT,kot tudi bodije.
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 19:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se je rodil pa smo na vikendu posadilo drevo, ki je njemu v spomin. To bo menda večno . Ja, tudi mi, jablano, ki mi jo je podaril prijatelj, ko sem rodila.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 19:35:25
|
|
|
|
frutka_
|
Mi pa lipo (na vikendu od mojih staršev) in še breskvico (na vikendu pri drugi babici in dediju). To se mi zdi zelo lepo simbolično darilo in spomin. Imeti svoje drevo. Albina že kaj rodi jablana?
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 20:31:50
|
|
|
|
Janya
|
Tole da posadiš devo je pa zelo lepa gesta. Jaz imam spravljene kompletke , v katerih so prišle domov, pa trakec, copatke
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 20:55:34
|
|
|
|
lex
|
dudo, copatke (prve cicibanove, ker jih je tako zdrajsal, da je skor luknjica nastala), telegrame, zapestnice, teste, materinsko, čestitke, drobnarije. nimam pa cunjic, ker tisto kar sem mu jaz kupila nisem še znala oblečt, in je pol imel kar neki gor, pri Alini pa nisem komplicirala več
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 21:02:16
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Ja, jaz mam za vsakega eno lepo škatlo, notri pa prvi copatki, prvi kompletek oz. tisti, v katerem sta prišla domov iz porodnišnice, prvo ropotuljico, knjigo Moj otrok, v katero pridno pišem, prvi koder las, prva risbica, aja, pa materinska knjižica in slikice UZV, vse čestitke ob rojstvu in rojstnih dnevih,... Nekako tako delam jaz. V škatlo sem dala test, dnevnik To sem jaz, čestitke ob rojstvu, čestitke za njeno prvo novo leto, materinsko, 2 časopisa od dneva ko se je rodila ipd. Ko rodim drugega, bom nabavila pa še eno škatlo. Mi je tudi zelo lepo. Meni je mama shranila en čisto majčken body in sem ga tudi svoji hčerkici oblačila. Pa dnevnik imam in notri mamine zapise in svoje prve laske.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 21:34:36
|
|
|
|
paris
|
Imam spravljenih nekaj stvari, ja. Med njimi en čopek las, prvi izpadli zob, pa take. Ko sem sinu pred kratkim te stvari kazala, se mu je fino zdelo.
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 22:35:14
|
|
|
|
memole
|
Jaz imam spravljene vse oblekice in obutev od moje tamale! V knjigici To sem jaz imam pa njene prve laske,odtis nogice in rokice in take zadeve! In si vse pišem kdaj je kej dobila kdaj se je kej zgodilo!
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 22:53:00
|
|
|
|
Dadi
|
Ja nekaj mam spravljeno: trakce iz porodnišnice pa tiste gobice in rožice na katere so napisali njuna imena, v posteljici, ko sta bila v porodnišnici, pa obema sem shranila copatke...
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 23:17:24
|
|
|
|
lelaval
|
Za vsakega imam knjigo Moj otrok - not so naleplenji časopisni odrezki, trakci iz porodnišnice, koder las,... Shranjena imam tudi vsa pisma za Božička, Miklavža, Velikonočnega zajčka, zobno miško, od vsakega par risbic iz vrtca - od tistih čačk, do lepih risbic, odtise rokic in nogic,...
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 4.1.2008 23:22:25
|
|
|
|
Ines.
|
Podobno kot so napisale predhodnice. Ko bodo dovolj stari oz. ko bodo imeli svoje otroke, jim bom pa te stvari dala.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 9:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 5.1.2008 9:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam ja. Test , zapestnico iz P, list iz P z njenimi podatki, ki je bil na posteljici, kompletek v katerem je prišla iz P, prvo dudo, telegrame in čestitke, pramen las je v knjigici, materinsko knjižico, potem bodo notri prvi zobek, prva risbica ipd.
|
|
|
|
RE: Ali shranite kaj za spomin? 5.1.2008 18:42:57
|
|
|
|
Ula3
|
Seveda, v sobi ima eno škatlo v kateri so reklame tistega dne, ko se je rodil, nekaj dnevnikov tistega dne, seveda revija Playboy tistega meseca, njegovi prvi copati, duda... delam pa mu spominsko mapo, vse pomembne datume imam v njej, slike in zraven komentarje (prvič zbolel, prvi zobek, prvi rojstni dan, prvi Božič...) prve risbice, čečkanja, prehod od čečkanja na risanje sklenjenih črt... vsak mesec pa napišem kaj se nam je dogajalo, kaj smo počeli, kaj je novega...zdaj polnim že drugi "fascikel" pa je star dobri dve leti... vse to bo dobil za osemnajsti rojstni dan. Je vse estetsko, ker vse obdelam z računalnikom, včasih obdelam tudi kakšno sliko s programom, ki vstavi npr. balone ob sliki za rojstni dan... dedi in babi pa sta kupila Chivas-ne vem kako se pise, to je Whiskey na dan, ko se je rodil in sem ravno pred dnevi izvedela, da ga tudi hranita za njegovo polnoletnost... jaz se ob tem ful dobro počutim in te mape so tako krasen spomin, ker včasih ti veliko stvari pobegne, čeprav si misliš, da si boš zapomnil...
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.