|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali shranite kaj za spomin?
4.1.2008 18:37:28   
PIAF
Ali shranite za spomin od svojih otročkov kakšne copatke, kompletke, krstna oblačila??

Jaz razmišljam, da bi shranila copatke za spomin od obeh. Meni je mama shranila krstna oblačila, nekaj cotk, oblekc, ko sem bila majhna in knjigice, pa se mi zdi to ful lepo po tolikih letih, da lahko sedaj moji otroci npr. moje knjigice berejo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali shranite kaj za spomin?
4.1.2008 18:43:45   
Miss Piggy
Ja, jaz mam za vsakega eno lepo škatlo, notri pa prvi copatki, prvi kompletek oz. tisti, v katerem sta prišla domov iz porodnišnice, prvo ropotuljico, knjigo Moj otrok, v katero pridno pišem, prvi koder las, prva risbica, aja, pa materinska knjižica in slikice UZV, vse čestitke ob rojstvu in rojstnih dnevih,...user posted image

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 18:46:27   
Anonimen
Ničesar.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 18:48:32   
Anonimen
Po tem, ko mi je tašča par stvari, ki so bile od mojega "Moža", ko je bil majhen, sem pogruntala, da je v bistvu lepo, da imaš nekaj ko odrasteš. Zato tudi jaz kakšno malenkost shranim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 18:48:50   
Lunca1
Ja shranila bom prve cunjice, pa mogoče copatke, pa seveda trakec iz porodnišnice, pa voščila za rojstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2008 18:49:55   
Anonimen
pa seveda trakec iz porodnišnice

Aja, to imam pa tudi jaz.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2008 18:59:05   
Anonimen
Zaenkrat imam shranjena samo od obeh pozitivna testa in trakce iz porodnišnice. Pa materinsko knjižico in UZ slikce. Pa sigurno bom shranila laske od prvega striženja (ne vse, kak kodrček), pa zobke, ko bojo izpadal... Za cotke pa dvomim, da bom spravila kaj. Mogoče kakšno igračko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2008 19:01:51   
al1*
Jaz imam za vsakega eno škatlo not dajem posebne spominčke: trakci iz porodnišnice, prva duda, najljubša ropotuljica, pa pisma dedku mrazu, pri starejši tudi 1, zobek in podobne reči. 

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 19:07:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 19:07:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2008 19:28:35   
frutka_
Največ je itak fotografij. Shranila sem tudi njegov prvi kompletek iz porodnišnice pa knjigico spominov.
Prvo vabilo na RD in prvo čestitko ob novem letu , ki jo je dobil od babice.
Ko se je rodil pa smo na vikendu posadilo drevo, ki je njemu v spomin. To bo menda večnouser posted image .

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2008 19:31:28   
anajmad
Jst sem si shranila prve štrikane copatke,ko je bila še na EINT. Naštrikala jih je moja mama(kr nekaj več). Ene sem si pršparala,ostale sem podarila EINT,kot tudi bodije.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2008 19:32:33   
Anonimen
Ko se je rodil pa smo na vikendu posadilo drevo, ki je njemu v spomin. To bo menda večno .

Ja, tudi mi, jablano, ki mi jo je podaril prijatelj, ko sem rodila.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2008 19:35:25   
frutka_
Mi pa lipo (na vikendu od mojih staršev) in še breskvico (na vikendu pri drugi babici in dediju). To se mi zdi zelo lepo simbolično darilo in spomin. Imeti svoje drevo.user posted image
Albina že kaj rodi jablana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 20:31:50   
Janya
Tole da posadiš devo je pa zelo lepa gesta.
Jaz imam spravljene kompletke , v katerih so prišle domov, pa trakec, copatke 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2008 20:55:34   
lex
dudo, copatke (prve cicibanove, ker jih je tako zdrajsal, da je skor luknjica nastala), telegrame, zapestnice, teste, materinsko, čestitke, drobnarije.
nimam pa cunjic, ker tisto kar sem mu jaz kupila nisem še znala oblečt, in je pol imel kar neki gor, pri Alini pa nisem komplicirala več

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2008 21:02:16   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ja, jaz mam za vsakega eno lepo škatlo, notri pa prvi copatki, prvi kompletek oz. tisti, v katerem sta prišla domov iz porodnišnice, prvo ropotuljico, knjigo Moj otrok, v katero pridno pišem, prvi koder las, prva risbica, aja, pa materinska knjižica in slikice UZV, vse čestitke ob rojstvu in rojstnih dnevih,...user posted image

Nekako tako delam jaz. user posted image  V škatlo sem dala test, dnevnik To sem jaz, čestitke ob rojstvu, čestitke za njeno prvo novo leto, materinsko, 2 časopisa od dneva ko se je rodila ipd. Ko rodim drugega, bom nabavila pa še eno škatlo. user posted image
Mi je tudi zelo lepo. Meni je mama shranila en čisto majčken body in sem ga tudi svoji hčerkici oblačila. Pa dnevnik imam in notri mamine zapise in svoje prve laske.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2008 21:34:36   
paris
Imam spravljenih nekaj stvari, ja. Med njimi en čopek las, prvi izpadli zob, pa take. Ko sem sinu pred kratkim te stvari kazala, se mu je fino zdelo.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.1.2008 22:35:14   
memole
Jaz imam spravljene vse oblekice in obutev od moje tamale!
V knjigici To sem jaz imam pa njene prve laske,odtis nogice in rokice in take zadeve!
In si vse pišem kdaj je kej dobila kdaj se je kej zgodilo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.1.2008 22:53:00   
Dadi
Ja nekaj mam spravljeno: trakce iz porodnišnice pa tiste gobice in rožice na katere so napisali njuna imena, v posteljici, ko sta bila v porodnišnici, pa obema sem shranila copatke...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.1.2008 23:17:24   
lelaval
Za vsakega imam knjigo Moj otrok - not so naleplenji časopisni odrezki, trakci iz porodnišnice, koder las,... Shranjena imam tudi vsa pisma za Božička, Miklavža, Velikonočnega zajčka, zobno miško, od vsakega par risbic iz vrtca - od tistih čačk, do lepih risbic, odtise rokic in nogic,...

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.1.2008 23:22:25   
Ines.
Podobno kot so napisale predhodnice. Ko bodo dovolj stari oz. ko bodo imeli svoje otroke, jim bom pa te stvari dala.

Zdravi otroci, srečna mamica.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 9:08:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.1.2008 9:23:19   
Anonimen
Imam ja. Test user posted image , zapestnico iz P, list iz P z njenimi podatki, ki je bil na posteljici, kompletek v katerem je prišla iz P, prvo dudo, telegrame in čestitke, pramen las je v knjigici, materinsko knjižico, potem bodo notri prvi zobek, prva risbica ipd. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.1.2008 18:42:57   
Ula3
Seveda, v sobi ima eno škatlo v kateri so reklame tistega dne, ko se je rodil, nekaj dnevnikov tistega dne, seveda revija Playboy tistega meseca, njegovi prvi copati, duda...
delam pa mu spominsko mapo, vse pomembne datume imam v njej, slike in zraven komentarje (prvič zbolel, prvi zobek, prvi rojstni dan, prvi Božič...) prve risbice, čečkanja, prehod od čečkanja na risanje sklenjenih črt... vsak mesec pa napišem kaj se nam je dogajalo, kaj smo počeli, kaj je novega...zdaj polnim že drugi "fascikel" pa je star dobri dve leti... vse to bo dobil za osemnajsti rojstni dan. Je vse estetsko, ker vse obdelam z računalnikom, včasih obdelam tudi kakšno sliko s programom, ki vstavi npr. balone ob sliki za rojstni dan... dedi in babi pa sta kupila Chivas-ne vem kako se pise, to je Whiskey na dan, ko se je rodil in sem ravno pred dnevi izvedela, da ga tudi hranita za njegovo polnoletnost...
jaz se ob tem ful dobro počutim in te mape so tako krasen spomin, ker včasih ti veliko stvari pobegne, čeprav si misliš, da si boš zapomnil...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.