|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 12:55:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:00:30   
Mojca20
Mi smo kampirali vsa leta do sedaj. Tudi v Straškem. Meni je tam super in mislim da še pridemo tja, ko bo mali star vsaj 2 leti, Pag mi je nekako pri srcu, tam se počutim kot doma, čeprav radi hodimo vsako leto drugam, zato vsako leto na poti z dopusta (če smo bolj na jugu) zavijemo na Pag, smo tam par dni potem pa zares domov.

Najprej pa moramo kupiti večji šotor in hladilnik. Tudi zaradi tega stroška smo se letos odpovedali kampiranju, drugo leto pa že kampiramo!! Matr, šotor, ki ga imamo namen kupiti je okoli 200.000 SIT (Induplati).:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 13:03:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:03:13   
ninca
mi mamo tut že rezervirano:
najprej gremo tkoj po koncu šole za en tedn jadrat 9nebesa pol pa še za en tedn al pa 10 dni na vir 9nebesa

lp iz informatke (dolgčaaas:zaspan: )

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 13:04:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:04:29   
Anonimen
Ah ja...Pag:love: Mi hodimo tja že 8 let, vedno v apartma v Novaljo, edino enkrat smo bli v Šimunih, pa se zarad sestr ni obenslo, ker smo itak moral vsak dan v Novaljo. Na plažo se pa iatk vozimo -Čista pa Babe pa en zaliv pri Šimunih. V straškem pa nism bla že 100 let...

lp,:fis:

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:05:36   
KIRA
nina nana - jez bi bla kakih slikc vesela. je ena moja frendica hotla it letos z ladjo v grčijo, ampak je zanosla in bo ta mesec rodila. pa em zanima kako je tam. napišeš tudi kaj lahko, če se ti da.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 13:05:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:06:27   
KIRA
poceni je hotel, ali pa zasebne sobe v mali novalji na pagu. konkretno ti ne znam povedat, baje pa da so od 30 jurjev na teden naprej.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:07:43   
KIRA
deni - menda so v šoli pri računalništvu, če sem prav razumela. a ne fiš?

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 13:08:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:10:59   
Anonimen
Ja ja, v šoli sem:( Informatko (računalništvo) mamo...še 10 minut...pol pa domov. Se tipkamo čez 45 minut od doma:)

lp,:fis:

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:11:47   
Anonimen
Ninč, a ti maš tut info...bljak, ne? Sicer, dokler lohk kle čvekava nama ni hudga :)-

Vir je pa en otok pri Zadru:)

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:13:35   
viv_
Mojca20, kašen šotor gledate? A to un ta velik s spalnicami in vsem? To je super, če si ves dopust na enem mestu... Mi smo pa vedno leteči, tako da letos bo še iglu v uporabi, potem bomo pa videli, verjetno kakšno "tubo" s spalnicami na obeh straneh.

lp ...

Kr ne morem se pomirit kok je tale morska debata fajn :morje:

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:19:54   
Anonimen
mama, ti pošljem.:)

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:20:54   
Taša
Ribica, jaz bi tudi imela tel. št. ali mail od Novalje.... lahko kar na privat....

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:29:07   
Anonimen
Mi imamo pa tudi prikolico v Novigradu, ampak komaj čakam, da gremo kam na kakšen otok. S šotorom. Samo se kar bojim iti, ker je moj tak kolerik, da takoj, ko bo kaj šlo narobe... Za kampiranje moraš znati uživat. Mi smo s starši kampirali 16 let, vsako leto drugje, nazadnje pa kakšne 4 leta na Pagu, in mi gredo kar kocine pokonci, ko se spomnim, kako je bilo lepo.

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:33:02   
Anonimen
Tam nekje konec maja, junija gremo poskusno z letalom na neko krajšo varianto, verjetno Tunizija ali kvečjemu Egipt. Potem sledi poletje v Sansimonu, kjer bo mama plavala, Gabriel pa bo verjetno - upajmo - z nono :)... potem pa enkrat jeseni, konec oktobra, začetek novembra, na Maldive. UUUhhh, komaj čakam!

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:34:24   
Mojca20
Ja, Viv unga z 2 spalnicami gledamo. Men se itak, enkrat ko šotor postavim, in vse uredim, ne da več pospravljat - to je edina slaba stran kampiranja. Ponavadi sem že 2 dni pred koncem dopusta slabe volje, ker vem, da bo potrebno pospravljati. Saj postaviti ni problem, AMPAK POSPRAVITI !! :grrr:

Je pa sigurno fino iti iz kraja v kraj kot greste vi. Mi za tiste par dni ko se ustavimo še na Pagu s seboj vzamemo ta mali iglu. Hm, ne vem pa kako bo zdaj, ko smo že štirje?!:zmeden2:

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:34:44   
viv_
Mi gremo junija narest kašno probo s šotorom, verjetno kam blizu, Krk ali kaj podobnega ... Splišni, mogoče bi moral najprej probat samo za vikend, da bi tvoj vidu da je kul... Je pa res, za nas je šotor najboljša varianta!

lp

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
13.1.2005 13:37:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:42:07   
puri
Splišni, a vi pol tut v Novigrad hodite? Men je drugač tam full dobr, na plažo hodimo na hotelsko,ker je lepše za v vodo, sploh za otroke, zvečer mi je pa tut lep sprehod do mesta!

lp:)

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:43:07   
Donja
Jaz sem bila na Pagu - Mandre in sem bila ful razočarana. Plaža nam sploh ni bila všeč in malega samega nisem upala pustit hodit. Z razliko lani, ko smo bili na Rabu - Banjol in je bilo čudovito. Pa vedno smo hodili na blef preko interneta ali oglasnika in do zdaj je bilo še vse ok.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:46:31   
Anonimen
Ja, saj verjetno imate v Sireni prikolico, a ne? Jaz pa na plažo zdaj dve leti sploh več ne hodim, ker Tibor ne more biti na enem mestu dlje kot eno sekundo. Tako se v glavnem hodiva kopat v bazene, na šverc, najprej v Laguno, potem v Mistrala, tam še nekako nekaj časa zdrži v vodi. Potem pa narediva krog čez igrišče z mivko, kjer se Tibor malo igra, pa čez plažo, kjer pobereva očija in Jammie Lee, pa nazaj do prikolice. In tako 14 dni vsak dan ene parkrat... Iz dopusta pridem popolnoma izmučena. Upam, da bo letos kaj bolje. Čeprav se mi nekako dozdeva, da ne bo... Sicer pa s seboj vzamemo kolesa in zvečer šibamo po mestu.

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kam kej greste na morje?
13.1.2005 13:54:30   
Anonimen
Jaz sem na morju:)-:)-:)-:)-škifeca na kub!!!

če se hočem morja naužit pa skočim v Poreč,saj sem tam skoraj doma.Je pa res da namesto sorodnikom težit grem raje v prikolico v kamp...ful žur:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za punčko
tinula

katero ime od naštetih vam najbolje zveni (priimek imamo kratek in "trd" s črko r)

vita (45%)

katarina (31%)

katjuša (12%)

petja (11%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!