Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:12:42
|
|
|
|
Blink1
|
Ej...mi še ne vemo kam bomo šli...Sicer pa nimamo pojma kje je kak primeren kraj za otroke... Neja bo avgusta stara 1 leto. Bi bila hvaležna za vaše izkušnje z različnimi kraji na Hrvaškem:angel:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:12:54
|
|
|
|
puri
|
Mi hodimo vsako leto v Novigrad na morje, tam imamo prikolico! Jaz vbistvu tja hodim že ene 15 let, prej sem hodila s starši, zdaj pa s svojo družinico:)! lp :)
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:14:24
|
|
|
|
KIRA
|
pred leti(6), ko sva še imela denarce, sva najela apartman v Gajcu za 40 jurjev preko mojega fotra. nas je blo notri 5, pa smo vsi skup dali. če bi si lahko privoščila bi šla spet tja, ker je plaža sanjska. pa zadar je blizu, pa vsi narodni parki, ful za sprostit se pa uživat. kako pogrešam počitnice. :((:((:morje::morje:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 12:17:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 12:20:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:22:19
|
|
|
|
Donja
|
Mi bomo verjetno kot lani šli na Rab - Banjol. Apartma smo imeli tik ob morju in plaža je bila fina.
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:23:56
|
|
|
|
viv_
|
Midva sva pa prej sama poleti vedno pohajkovala okrog, z avtom in šotorom, razen zadnji dve leti, ko je bil na sporedu Jadran - predlani sem bila še noseča pa sva šla na Murter, ampak še vedno s šotorom, lani je bila pa Mirna še premajhna za kakšne podvige, tako da smo bili v našem vikendu pri Puli. Letos sva se pa odločila da probava spet s šotorom - zaenkrat je plan da gremo na Sicilijo, pa si tam še kaj pogledamo. Gremo pa s svojim avtom, tako da se lahko vrnemo, če se ne bo obneslo. lp, viv P.S.: Prav paše tale tema o poletju :morje:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:26:22
|
|
|
|
pika74
|
Mi2 greva pa na honeymoon:love::love: z motorjem za 1 mesc čez Italijo, Francijo, Španijo, Portugalsko... pa mogoče še kam :morje:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:28:07
|
|
|
|
Vrtnica1
|
...mi bomo pa kar doma, ker bomo julija rodili:)(če bo vse po planih, upam, da bo), bomo pa kakšne praznike izkoristili že prej. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Korčulo, kot vsako leto...robinsonske počitnice, zaliv s petimi vikendi domačinov, to je to...supersko, komaj čakam...
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:30:13
|
|
|
|
hruškica
|
Jaz sem bila lani z možem pri enih super ljudeh na Hvaru, v eni mali vasici. Mesto Hvar je cca pol ure oddaljeno, imaš pa 10 min z avtom do prav tako lepega mesteca, če se hočeš zvečer sprehajat po mestu. Drugače pa je vasica kot v pravljici, domačini pa tAKOOO prijazni da je res lepo. Ta družinaima penzion, kar pomeni, da ti ni potrebno kuhati in je vcenovno ful ugodno, na dan cca 25 evrov na osebo. poceni je pa zato tako, ker sobe nimajo tv-ja (zato pa lahko resnično uživaš in se posvetiš drug drugemu, midva sva že drugi dan pozabila da tv sploh obstaja) in ni klime, ampak ni panike. Ta cena je sicer za polpenzion, zajtrk in večerjo (ob kateri dobiš še vsak dan pol litra črnega vina), oboje res obilno, ti kar nosijo dokler ne rečeš dovolj. Ful, ful priporočam, še posebno če imate otročke stare vsaj kakšno leto ali dve-za novorojenčke, dojenčke zna biti malo zakomplicirano, ker je trgovina enih 400 metrov stran, zdravnik pa tudi najbrž šele na Hvaru... če hočete naslov ali telefonsko, ali internetno stran, vam jo lahko posredujem, samo malo bi morala pobrskati...:morje:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
na hrvaskem priporocam rab..ceprav letos nebomo sli nikamor bomo meli malega :duda: doma, mogoce kdaj kaksno kopanje.to pa je tudi vse:muca: lani sva bila pa v grciji:bravo:, ker naju bi cenovno isto prislo, kot hrvaska:zmeden:.ce katero zanima lahko dam kaksne slikice gor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 12:33:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:35:07
|
|
|
|
Taša
|
A mogoče ima katera kakšno dobro preizkušeno "POCENI" varianto za Rab, Pag ali pa kaj drugega.... Pa če ima katera kaj fajnega naj mi na privat prosim pošlje kakšno tel.št. s kom kontaktirati ali pa njihov mail.... smo v fazi družinskih dogovorov kam in kdaj bi šli.......:bravo::bravo:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Deni kje sta pa bila v grciji?mi2 sva tudi skutercka mela..pa nisva sla hitro, raje pocasi.sem pa dobila probleme z ocko, ker me je napisalo...majo take glupe celade:)-
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:37:06
|
|
|
|
lelaval
|
:):) Ja pa res paše takšna tema v zimi. MI bomo letos videli, kako bo z dopustom, saj bi 20/6 naj dobili :duda: . Mogoče v drugi polovici avgusta na Hrvaško - tam imamo prikolico. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem bila pag in rab, in je oboje super, ceprav bi menda raje rab izbrala:bravo:nepoznam pa nobenga, ki bi oddajal:ups:
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca20 probaja pogledat na ilirika turizem...majo do 30% popusta, za prijave do 1 marca:bravo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 12:40:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:43:33
|
|
|
|
pika74
|
Hvala Deni:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 12:45:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 sva celi krf prepotovala s skuterckom, stanovala sva pa v Paleokastritsa.sva bila ful zadovoljna.9nebesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 12:47:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kam kej greste na morje? 13.1.2005 12:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
se nisem sla nikoli, vem pa kaksno je v tem avtokampu...ful lepo, kar pojdi ce imas moznost;)
|
|
|
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!