|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
15.2.2008 18:25:37   
juniorka
Eca, a lahk pridemo kahlo sprobat?user posted image Da, ne kupujem brezveze..user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.2.2008 18:37:32   
juniorka
rogljiček, jaz ne bi bila sposobna 9 ur vožnje, dobri ste... sem 6 ur z busom do Gardalanda skor popenla, ker še spat ne morem med vožnjo.. tako da zdaj, pa še z otrokom- to bi meni bilo mučenje in ne izletuser posted image  Tako da, jaz vas občudujem!
Vsem uspešne razgovore za službo! Povejte jim, kar želijo slišatuser posted image !

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.2.2008 18:39:33   
lex
Naši je pa kahla ful zanimiva, tak da je nimam več v dnevni pri roki, ampak na hodniku, ker pol skoz vanjo leze. Gor je pa še nisem posadila. Morem sprobat kaj bo.

Eca moj Aleks je v vrtcu popolnoma suh. Ne vem, če 1 hlače v mesecu polula. Doma je pa druga zgodbica. Saj pove, ampak je že prej mali moker flekec na gatkah. Pa bojo že. Zdaj ga je začel svirat in noče drugač kakat kot v plenicouser posted image . Pa je hodil že tako lepo na kahlico kakat in nikamor drugam. MAlo jim tud čustva nagajajo. Sa veš Alina in Dorian sta mala ona dva sta pa že velika, pa vseeno še mala, tako da malo jim moremo pustit.
Jaz nisem zagovornik zgodnje kahle.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.2.2008 19:15:53   
Majchi
Juniorka, sem bila ravno danes na kavi z eno pravnico in me je oborožila, kar se službe tičeuser posted image . Saj večino sem že vedla, ampak je vseen fajn vedet še strokovno mnenje. Zame se ne sme nič spremenit, ni nobene zakonske osnoveuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.2.2008 19:41:09   
Eca
Juniorka - ni problema, kar pridite. Pa še zdravi smo user posted image . No, mamo muči išias, ampak nekako se vlečemuser posted image .

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 15.2.2008 19:47:13 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.2.2008 21:24:31   
Majchi
Kje ste babe žabe?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.2.2008 21:52:47   
rožica81
Jaz sem tle, kje si pa ti user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.2.2008 21:56:15   
kai1
Vidim, da ste že vse odsotne in ste pri svojihuser posted image .
Moj še dela, jaz sem pa ravno zaljučila eno negico. Še malo tv-ja, pa spat.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.2.2008 22:17:52   
rožica81
Punce, lahko noč, pa lep, sončen vikend vam želim

user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.2.2008 22:30:22   
Majchi
Moj še nekaj dela v garaži, Lana spančka, jaz sem oprala 3 stroje cunj. Zdej grem pa pod tuš pa spat. Pa en peeling si bom prvoščla zdele.
Lahko noč.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.2.2008 22:41:24   
kai1
No, moj je prišel domov in me vabi na kavč.

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.2.2008 23:20:36   
kjava
Moj je tud na kavču, pa me nič ne vabi user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.2.2008 8:47:07   
Majchi
Dobro jutro!
Kaj boste kaj delale dons? Jaz razen pospravljanjauser posted image  nimam nobene pametne ideje. Verjetno bomo šli na kakšen sprehod. Na morju spet piha, sva hotla it smučat, pa nimava varstva dons, tko da...ne vem.

Kaj boste pa kuhale? Jaz bom dons naredila pire in blitvo za Lano, za naju pa še pohanga piščančka (prov nič po Montiju), zraven pa verjetno zeljnato solato al pa peso.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.2.2008 8:48:48   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Moj je tud na kavču, pa me nič ne vabi user posted image
user posted image , hvala enako!

Ko ravno o kahlicah debatiramo. Jaz sem tudi prejšnji teden ven kahlo privleka. Pa noče gor sedet. Zvečer pred zadnjim previjanjem jo malo gor posadim, tako da se navadi sedet. Juniorka, pri vas bi mogoče res uspelo, če ima točno uro. Taki se hitro na kahlico navadijo.

Tista debata o kahlici pri 7-ih mesecih - je ena za neko znankino babico zvedela, da daje malo na kahlo - so whatuser posted image

Je tako lepo zjutraj sonček sijal na posteljo, smo imeli jutranji foto sešn.

Danes pa kak fajn sprehod do tržnice udarim, Vesna gre pa lutke z očkom gledat.

Juniorka
, mal firbcam, ti ni treba odgovorit. A vidva se bosta skupaj preselila? Zakaj si pa tvoj ni v Sloveniji službe iskal? Saj bi jo tudi najbrž dobil, razen če ni kak jedrski fizik, potem bolj težko.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.2.2008 8:50:16   
Putka
Hej Majchi.
Mi smo k mojima povabljeni na pečenega piščanca in govejo juho. Pa vedno polno solate in prilog naredita, kot da nas je 10.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.2.2008 10:34:09   
petra a
jst sem ji včeraj hotela kupiti kahlo,pa je moj rekel da počakamo,da je še premajhna...kaj pa vem

pr nas bodo zrezki v omaki,riž in mešana solata(zelena,radič,motovilc)...še bolš pa tisto po kosilu-ČOKOLADA,ČOKOLADA,ČOKOLADA

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.2.2008 11:07:32   
felicia
no mi bomo pa za kosilo meli osliča, krompirjevo solato

Uroš bo pa jedel od včeraj govejo juho z rezanci

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.2.2008 11:13:55   
juniorka
Saj moj je imel službo in bi jo lahko še imel, ampak za 600 eurov delat mu ni glih interes. Pa še za stanovanje bi morala pol kredit za 30 let vzetuser posted image  Pa jaz cele dneve delat za max. 800 €..pol pa varstvo, saj ne bi mogli živet, bi životarli, tega pa mam jaz dost od zadnjih 8 let. Tako da, zato gremo, in nekje v 5 letih si bomo pršparali za stanovanje, če bo v Sloveniji še vedno tako, bomo pa kje drugje kupili.. Ja, take razlike so.. pol pa pogledam na izpisek od porodniške..je bla skoz povprečna plača napisana nekje 850€, ok, zdaj pa kar 1400??? Pol se je za moje pojme porodniška za tistih bogih 20€ malo premalo povišala... Mah, ni vredno besed!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.2.2008 11:34:55   
Majchi
Men se na porodniški ta mesec pozna 48 eur.

Feliška, hmm, oslič in krompirjeva solata. Dobra ideja! Mogoče jutri!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.2.2008 12:32:48   
Eca
Hej!

Mi smo pa pravkar iz Avstrije prišli. Smo po dolgem času en izlet naredili, sicer samo do Lipnice. Tale izlet se je zelo splačal, saj smo šli po mleko Novalac v lekarno. Ena piksna pride 7,3 eur, pri nas v MB pa 11,95eur. Pa še 3% popust na to ceno smo dobili, ker smo stalna stranka. Mi je žal, da tega nismo prakticirali že pri Marku - bi prišparali vsak mesec cc 40 eur samo na mleku. No, današnji profit smo potem zapravili v Avstrijskem Hoferju, kjer smo nakupili artikle, ki jih pri nas ni.
Popoldan bomo šli še na kak sprehod ali obisk. Take uživancije pa že dolgo ne pomnim. Ker Marka ni, je dosti lažje in imam celo več časa. Kje so tisti časi ko sem imela samo enega otrokauser posted image . No, jutri bo že vse po starem, ko pride Mark iz počitnic.

Zdajle grem še zlikat (3 stroji) in ene rože presadit, za kosilo bodo testenine s posušenimi paradižniki, česnom in svežo bazilikouser posted image .

Lep vikend in uživajte maksimalno.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.2.2008 12:33:42   
Eca
Aja porodniška - ta mesec 50 eur večuser posted image , saj ne vem ali se naj veselim ali kaj?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.2.2008 13:24:29   
lex
jaz sem jo dobila samo 20€ večuser posted image user posted image . Eca jaz se tud sprašujem zakaj sem včasih jamrala ko sem mela samo Aleksa, kaj bo šele julijauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.2.2008 14:43:59   
kai1
Men so pa dodali 23€ pri porodniški. Prav veliko se ne pozna, ampak tudi s tem sem zadovoljna.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.2.2008 14:58:09   
felicia
aja a porodniške j ebilo več ta mesec, no očitno pri meni ne, ker sploh nisem opazilauser posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.2.2008 15:05:37   
felicia
oooooooo nas je čvek velik zdej goruser posted image

vse po kosilu. A greste kej ven na ta lepi sonček?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......